Paintpart Tapet Mormors Tid 4830-2 rzlsno2112-Hem & Trädgård


Tommy Jeans SUMMER A LINE DRESS - Vardagsklänning - poppy röd
Tommy Jeans SCRIPT LOGO LONGSLEEVE - Långärmad tröja - rumba röd

Joakim Jardenberg pΌ Webbdagarna 2011 CC BY inUse Consulting

Scroll down for the Poster racerbil, 50x70 cm.

Default contact: [email protected] | Looking for a Salewa PTX Bivibag II Röd/Anthracite (2019) or pictures?

Dry clean only, Överdel, Strl: 50, Turkos/Flerfärgad

 • formal:
 • social: [ Twitter ]
 • pix: [ Flickr ] [ Instagram ]
 • video: [ Youtube ]
 • google: [ me ]
 • wiki: [ pedia ]
 • Tommy Jeans HENLEY - Långärmad tröja - sambaTommy Jeans CLASSICS LOGO HOODIE - Luvtröja - navyTopshop ROLL TEE - T-shirt - bas - grå marl
 • skype: [ joakim.jardenberg ]
 • phone: [ +46735187700 ]

Joakim ”Jocke” JardenbergTopshop Skjorta - blå denim

Senior rådgivare i allting media och internet. Gamla, nya, digitala och sociala medier. Många kallar mig sociala medier-terapeut. Andra kallar mig VD-viskare (fn treTopshop BUTTON - T-shirt med print - limeTrue Violet Festklänning - grönTWINTIP Vardagsklänning - brun VD:ar från sveriges 25 största företag, ett internationellt med över 350.000 anställda och ett litet svenskt tillväxtbolag. Det är mixen det svänger om). #4 när Huffington Post listade ”TRÄDGÅRDSBLOMMOR - Erik Söderberg (1952)

Affärsängel och investerare. 11 investeringar just nu, enbart unga, internetifierade tech-startups (Förutom ett bryggeri, en vingård och ett företag för elmotorcyklar). Exempel är (exit, uppköpta av Ooyala), Planeto (exit, uppköpta av Bonniers) och elva ytterligare. #14 när the Telegraph valde

Föreläsare, inspiratör och utbildare.

TWINTIP Långärmad tröja - mustardTWINTIP Sweatshirt - grå/dark blå

Internetveteran, evangelist, debattör. Öppna data, open source, ”open everything”, #fxinternet

Under drygt ett år var jag Utvecklingsledare på SKL. På uppdrag av SKL arbetade jag tillsammans med ett gäng smartskallar, och Sveriges alla kommuner, regioner och landsting, med projektet ”Digitalisering för lärande och livskvalitet”. Här finns mycket läsning om The Posters.

Under Armour THREADBORNE STREAKER - T-shirt med print - tropical tide

Under två år var jag Sveriges enda Internetchef. Jag tog ett förordnande över två år för att se till att Helsingborg blev bäst i världen på internet, och använde internet för att bli den bästa stad man kunde bli. Två fantastiska år.

Lite härliga utmärkelser och erkännanden:

Jag har, av andra, beskrivits så här:

”Joakim Jardenberg är internetveteranen som Under Armour THREADBORNE STREAKER - Funktionströja - dark maroon/dark maroonVila VITINNY NEW DRESS LUX - Jerseyklänning - cloud dancer/vimosaVila VILUCY - Vardagsklänning - winetastingsåg till att valet 1994 kunde rapporteras ut via nätet och samma år var han med om att skapa aftonbladet.se. Han är med i första kapitlet i boken ”de som byggde internet i Sverige”.

Han har vunnit alla vunnit alla utmärkelser som går att vinna – han tex tagit emot Stora sociala medier-priset från Sparbanksstiftelsen när det delades ut för första gången 2013 och Guldlänken från IT-ministerns hand 2014.

Idag jobbar han bland annat som vd-viskare (största kunden är Target med 365.000 anställda i Minneapolis, minsta är Fortnox med 100 anställda i Växjö), han har varit rådgivare åt förra statsministern, han är affärsängel med investeringar i 12 bolag, och är världens enda kommunalt anställda Internetchef.Vila Maxiklänning - blå /vitVila Långärmad tröja - grön

Dessutom åker han jorden runt och håller Vila VIESTO MILAM - Blus - total eclipseVila Skjorta - royal blåkeynotes om varför internet är en bra sak. Senaste månaden har han varit i São Paulo och jobbat med Google, han har varit i Buenos Aires, i Miami och i Pittsburgh. Och idag är han här hos oss. ”

Och så här:

”Joakim Jardenberg är en förändringsförespråkare, framtidskramare och debattör i allt som rör sig runt gamla, nya, digitala och sociala medier. Redan 1994 internetifierade Joakim mediesverige, bland annat genom att starta upp aftonbladet.se,Vila VIZIP - Blazer - total eclipseVila VIANAYA SCARF CARDIGAN - Kofta - total eclipseVans FUNDAY CREW - Sweatshirt - rose cloudVince Camuto TRANQUIL PETALS PEASANT BLOUSE - Blus - pearl ivory fixa ut resultaten från riksdagsvalet och ta plats redan på sidan 59 i boken ”De som byggde internet”. Med ett ben hos användaren, ett ben i tekniken och ett ben i affären har han alltid sökt förklara det komplicerade på ett enkelt sätt och skapa nytta och effekt ur alla de nya möjligheterna.

Idag arbetar han framför allt som rådgivare i internetfrågor med bland annat VD och ledningsgrupp för fem stora börsbolag på kundlistan. Han är också delägare i elva startups, håller presentationer, modererar och utbildar samt arbetar pro bono för ett bättre samhälle, bland annat som projektledare för ”Makten och öppenheten” som drivs tillsammans med tidningen Fokus. Nyligen pekade tidningen Internetworld ut honom som Svarta baggy shorts V Ave Shoe Repair, Fifth Avenue Shoe Repair Strl 48, Medium som statsministern bör lyssna på.”


Senior advisor in all things internet and media. Old, new, digital. Some call me a social media therapist. River Island Klassiska stövletter - cream (with five CEO:s, all from Swedens top-25 largest corporations on my current roster). #4 when Huffington Post picked ”Darkwood Ankelboots - bordeaux

Business angel and investor in early stage tech startups like Videoplaza (exit, acquired by Ooyala) Planeto (exit, acquired by Bonniers) and 11 more. #14 when The Telegraph picked ”Kennel + Schmenger GINGER - Cowboy- / Bikerstövletter - schwarz

I write, lecture, speak, facilitate and moderateVero Moda VMWILDE BODYCON DRESS - Fodralklänning - ponderosa pineVero Moda VMPANDA - T-shirt - bas - ivy grönVero Moda VMMOLLIE VANESSA - T-shirt med print - night sky/wasabi large and small groups, always with the best evaluations in da house ;)

Long term internet evangelist, pundit and netizen. I believe in freedom of expression and in the powers of online in the democratization of our world. I have worked in the middle east and northern africa with these issues, but I’m also actively pushing the envelope in the already connected world. Let’s not destroy the potential of our free internet. I commit 50% of my time to pro bono work, always trying to be honest and do good shit.

Head of Internet emeritus, City of Helsingborg. Vero Moda VMGRACE - Blus - sepia roseI’m was hired over two year to make sure that the city (10.000 employees and a total of 137.900 pop) became the #1 internet city in the world, and that  we use the internet in every way – to be the best city possible. My work here is done ;)

Mindpark 3.0? In swedish and Vero Moda Skjorta - autumn blaze

This site was given the Pedro García URIKA - Klassiska stövletter - tobacco castoro-award, elected by swedish readers, as the highest ranking blog in the category ”Media”. Tommy Jeans CASUAL - Sneakers - rosa as the most influencial site on social media and internet marketing in Sweden. The magazine Another-Label PYRAMIDES - Blus - inca gold the Prime minister should listen to.

Recent updates:

Vero Moda Blazer - blåVero Moda VMKYLIE - Parkas - peat

  Sandudd Oy har tillverkat tapeter ända sedan 1885. Under dessa 121 år har vi upplevt många varierande stiltrender. Vissa faller periodvis i glömska, medan andra lever kraftfullt vidare. Med hjälp från Museiverket har vi gjort denna kollektion, Mormors tid, med ett urval av de mest betydande stilarna. Det äldsta mönstret kommer från 1875.Sandudds långa historia hade inte varit möjligt utan en oavbruten produktutveckling. Produktavdelningen har alltid baserat sig på kundernas önskemål. Just nu kan man tydligt se en ökning av efterfrågan på nonwoventapeter. Därför trycks Mormors tid på en bas nonwoven. Det betyder enklare tapetsering – Limma-vägg-metoden. Bra att veta, speciellt för dig som ska göra jobbet själv.Rullängd (m): 10,05 Tapetbredd (cm): 53 Tapetutförande Nonwoven/EasyUp
 • I was appointed ”Dorothy Perkins Tall KAT LEO ROLL SLEEVE - Blus - cobalt” by the Swedish Prime minister and worked with him at the Fashion Union MERCURY - Blus - ginger.
 • I became the first recipient of the Sparbanksstiftelsen Social media award. Honor and 100000SEK, I’m happy and humbled. Thank you!
 • When the ”Golden Link” for the first time ever awarded an individual rather
 • Ivko WITH EMBROIDERY - Kofta - stoneVioleta by Mango COLLAR - Blus - light grå/pastel grå
 • than an organisation, 2014, I was the proud recipient. The first Golden Link Award was presented in 1999 and has since then become a yearly, much anticipated event. The prize is awarded to the governmental authority or similar public organization, e.g. municipalities, county councils etc., for the most innovative eGovernment development.
 • Warehouse LETTER PRINT DRESS - Skjortklänning - rödSchmuddelwedda Parkas - grå melange

Bildcred: JUST FEMALE JANA - Blus - brun Flickr/CC BY inUse Consulting/Pelle Sten