Stol i vit by Craftenwood rotting rvysig978-Hem & Trädgård


Noppies TEE KENDRA - T-shirt med print - burned orange
19 MAJ 2019 Skrivet av :
Vid 17 tiden på söndagen larmades Räddningstjänsten till rökutveckling från fasaden på en fastighet vid Vetegatan. Personer på plats hade släckt en askopp som stod vid fasaden, men det rök fortfarande från väggen varför man larmade. Väl på plats fick Räddningstjänsten riva upp...
Pelikan Premium photopaper, 10x15 cm, 50 sheets, 290 g/m2

En effektivt solig historia – invigd

UPPDATERAD: Under lördagen var det mycket som hände längs Pite älvens med långloppishelg på de öppna byagårdarna i Bölebyn, Pålberget, Stridholm, Arnemark och Sikfors. Vi besökte då Di-Ni farmen i Skomanstjälen utanför Sikfors som dagen till ära invigningen sin solcellsanläggning...
T-shirt - Världens Bästa Farfar - HERR

SMHI Varning

New Look Curves FOR BOYFRIEND TEE - T-shirt - bas - mid grön
18 MAJ 2019 Skrivet av :
New Look Curves SAINT PARKA - Parkas - khaki
NAF NAF Linne - noir SMHI utfärdar en varning om risk för gräsbrand både i Norrbottens inland och kustland under söndag eftermiddag. Enligt SMHI utfärdas risk för gräsbrand under våren när risken är stor att bränder uppstår och lätt sprids i torrt fjolårsgräs. Stor försiktighet bör därför iakttas vid...
Fortsätt läsa

Larm om skogsbrand

18 MAJ 2019 Skrivet av :
UPPDATERAD: Strax före 15 tiden på lördagen larmades Räddningstjänsten i Älvsbyn ut på ett larm om en skogsbrand vid Moren ett par kilometer söderut längs väg 555 mot Tvärån/Sikfors. När räddningstjänsten åker för att kontrollera, framkommer det att det rör sig om en kontrollerad...
Fortsätt läsa
Napapijri TAME WOM - Fleecetröja - new milk
NA-KD JULIA WIENIAWA CROPPED SINGLET - Linne - vit
New Balance ESSENTIALS HOODIE - Luvtröja - rose 17 MAJ 2019 Skrivet av :
Just före kl.19 på fredagskvällen blev en man omhändertagen av polisen. Mannen är omhändertagen med stöd av LOB, lagen om omhändertagande av berusade personer. Han misstänks också för olaga hot och en anmälan upprättas.
Fortsätt läsa
New Look CANDICE SPOT WRAP - Vardagsklänning - grön
New Look BRUSHED SLOUCHY - Långärmad tröja - dark burgundy
16 MAJ 2019 Skrivet av :
New Look GO RAINBOW STRIPE SEQUIN TEE - Blus - multi-colouröd Norrbotten får tre premierade ledare vid Riksidrottsmötet den 24:e maj. Årets Riksidrottsmöte äger rum den 23–26 maj i Jönköping. Vid mötet utdelas utmärkelser till förtjänta ledare, märket är av guld och ges till ca 100 ledare vartannat år. Det finns 25 distrikt och 7...
New Look CAMEL BORG HOODY - Luvtröja - camel
Fortsätt läsa
ONLY Play ONPEMILIA TRAINING TEE - Funktionströja - dark grå melange

Bussgods i Norrbotten avvecklas

15 MAJ 2019 Skrivet av :
Bussgods i Norrbotten AB har under en längre tid gått med förlust. Beslutade åtgärdsprogram har inte haft de förväntade effekterna på resultatförbättringar. 2018 gjorde bolaget en förlust på 9,4 miljoner kronor. Därför avvecklas verksamheten.  – All bussgodshanterin...
ONLY Play ONPZAIDEE CIRCULAR - Tights - dark grå melange
Noisy May NMHEIDI SHORT DRESS - Vardagsklänning - lemon chrome 14 MAJ 2019 Skrivet av :
Noisy May Långärmad tröja - snow vit Uppdatering: Artisten Robin Bengtsson kommer till Älvsbyn Lördagen den 25 maj kommer arrangemanget Klimatevent Älvsbyn att äga rum i Lomtjärnsparken. Mellan 11.00 och 15.00 kommer en rad olika aktiviteter att hållas, för både stora och små. Under dagen kommer artisten oc...
Noisy May Petite NMRAVEN OFFSHOULDER - T-shirt med print - bright vit
Fortsätt läsa
Noa Noa ARTISAN DRAPE - Blus - multicolour

Varför varna för kontroller

NORR DAGMA - Blus - röd
Nümph NEW LUCUMA - Blus - pine groove 14 MAJ 2019 Skrivet av :

Om du vill sätta en originell prägel på ditt hem, gör så med Stol Stål Rattan Vit (127 x 83 x 74 cm) by Craftenwood.

  • Färg: Vit
  • Kudde: Polyester
  • Material:
    • Stål
    • rattan
  • Ungefärliga mått på säten: 127 x 83 x 74 cm

På måndagen skrevs det så här på Polisen i Pite Älvdals FB sida. Hej Älvsbybor Som en del av vårt medborgarlöfte med Älvsbyns kommun 2019 har vi idag haft ett riktat trafikpass. Där har vi tillsammans med trafikenheten fokuserat på två saker. Det första är personer som kör...
Oasis ROSES DRESS - Vardagsklänning - multi
Fortsätt läsa
Object OBJFIOLA DRESS - Vardagsklänning - sky captain
Object OBJFARINA EASY - Blus - sky captain/purple/röd
14 MAJ 2019 Skrivet av :
Onzie KNOT CROP - Linne - blush
Idag den 14 maj är det trafiknykterhetens dag. I hela landet fokuseras MHF, NTF på problematiken att allt för få anhöriga till rattfyllerister anmäler en närstående som upprepade gånger kör berusad. Trafiknykterhetens Dag på att lyfta fram de anhöriga till alla de som dött i...
Fortsätt läsa
ONLY ONLSALLY DRESS - Vardagsklänning - night sky
ONLY ONLKITA BOX - T-shirt med print - bright vit
13 MAJ 2019 Skrivet av :
Här är en liten resumé av lördagens Racing Special på Piteå Motorstadion skriven av Curt Jonsson i Sikfors. Den tjusiga bilden har jag fått från Ingemar Norberg. 142-Blå lutar åt höger på grund av den tvära vänstersvängen och har alltså inget att göra med den eminenta bisittaren...
Fortsätt läsa
ONLY Långärmad tröja - light grå
13 MAJ 2019 Skrivet av :
Den gångbro över Varjisån som förbinder Hotell Storforsen med Storforsens naturreservat är nu öppnad. Bron är lagad och förankrad efter att delar av brosektionerna blåste av från sina fundament i slutet av mars. ”- Det känns väldigt bra att det gått så snabbt och smidigt a...
Fortsätt läsa
ONLY ONLPISA - Blus - dark blå

Polarbröds hållbarhetsarbete

13 MAJ 2019 Skrivet av :
ONLY Blus - mint Polarbröds hållbarhetsarbete presenterades för liberal EU-kandidat Said Abdu. Fredag 10 maj besökte Said Abdu, Liberalernas toppkandidat i valet till EU-parlamentet, Polarbageriet i Älvsbyn för att ta del av Polarbröds systematiska arbete i omställningen till en hållbar...
ONLY ONLHAVANA - Kofta - pumice stone/melange
Astrid Lindgren - På rymmen med Pippi Långstrump

En helg med liberalernas toppnamn i EU

ONLY Huvtröja med dragkedja - medium grå melange
13 MAJ 2019 Skrivet av :
ONLY Carmakoma CARORANGE - T-shirt med print - cloud dancer Liberalernas toppnamn till EP listan var under fredag och lördagen på besök i Norrbotten pärla. Said Abdu kommer från Trollhättan och har bott i Sverige sedan han var 3 år. Han är utbildad civilekonom och har drivit tre olika företag. Han har också suttit en mandatperiod som...
HEMMING-SJÖBERG, A.: Rättegången mot C. J. L. Almqvist
ONLY Petite ONLFIFI - T-shirt - bas - cloud dancer 13 MAJ 2019 Skrivet av :
OYSHO T-shirt med print - röd
Söndagens regnande har inneburit att det regnat hela 32,7 mm vid väderstationen på Norra Byn det senaste dygnet. Innan det slutar under måndagen skall det komma ca 10 mm till enl SMHI. SMHI har även utfärdat en Klass 1 varning för höga flöden längs kustlandet. Korsträskbäcken är...
BORÅS TAPETER PIGMENT EGGSHELL 7902 ÄGGSKAL 3 RULLAR
Patrizia Pepe Blazer - moonlight grå
12 MAJ 2019 Skrivet av :
Älvsbyn runt genomfördes under lördagen. Foto: Krister Palm Flera bilder Resultatlista-Älvsbyn-Runt-2019 Hemsida
Oussel 1500 mainau
Patagonia IDYLLWILD - Parkas - smolder blå

Danstävling i Älvsbyn lockade

Opus FLORENZE - Skjorta - simply blå EXTRA STORT BILDEXTRA, RESULTAT, VIDEOKLIPP: Dansdragets tävling Pärlbuggen lockade nästan hundra tävlande från Sundsvall i söder till Kiruna i norr. Här ovan kan du se ett stort bildextra och videoklipp samt resultaten nedan. Foto: Krister Palm och Sterling Nilsson Text:...
Hi-Tec RIVA WP - Vinterstövlar - beige
Pepe Jeans JANE - T-shirt med print - off-vit
Pieces PCTIF TEE - T-shirt med print - bright vit/love love
11 MAJ 2019 Skrivet av :
Som både tränare och ansvarig för innebandyverksamheten i Tväråselets AIF har Stefan Edström fullt upp. – Att leda ungdomar är roligt och givande. Gemenskap och sammanhållning gör det värt alla timmar man lägger ner för att hålla igång föreningen, säger Stefan. – Före varj...
Glamorous Klassiska pumps - grön shimmer
Peak Performance SEASON - Luvtröja - medium grå melange
Pomkin MARIE NURSING - Linne - ekrü
Polo Ralph Lauren T-shirt med print - newport navy 10 MAJ 2019 Skrivet av :
Älvsbypodden: Tuff utmaning för David Berglund för sin egen hälsa. Under nio veckor skall David Berglund från Älvsbyn Gratistidning träna in sig i den tidigare garderoben.
Fortsätt läsa
Polo Ralph Lauren Sweatshirt - battalion heather
Persona by Marina Rinaldi NAPEA DARK - Parkas - dark blå
PULL&BEAR MIT AC/DC-LOGO IM LEOPARDEN-LOOK - T-shirt med print - dark grå 10 MAJ 2019 Skrivet av :
På lördag bjuder Dansdraget upp till Pärlbuggen kl. 12 på Forum. Nästa 100 tävlande dansare finns på plats från stora delar av norrland. DFDB Dansföreningen Dundretbuggarna DGFK Dansglada Fötter Kiruna DKKBS Dansklubben Kiruna Bugg &Swing LBS Luleå Bugg & Swing Dansklubb...
Fortsätt läsa
PULL&BEAR Parkas - blå 1