Färgpennor Bic Evolution Kids - 288 st - 3 mm

Konsten att inte dö 9789197992671

Vet inte om det är själva grejen att varken möjligheten rent kroppsligt eller orken som är i stort sett obefintlig som nån stans är och irriterar min kreativ nerv.

ENGLAND bordslampa, Svart

Bordslampa vit ALDANBordslampa betong ljusgrå SAJAHanging FireworkTaklampa svart GUAM

Nån slags kurbitsinspirerad wallie är det väl i alla fall läge att skära ut och sätta upp som ett firande för att jag förhoppningsvis snart blir fullt rörlig och smärtfri i händer och armar. Det andra är inte lika akut ;).

Behöver FÄRG just nu. Det gråa tar död på min energi men då lobbar mitt inre och överkonsumerar färg i tankarna istället. Märkligt det där med psyket alltså! Men min hjärna verkar ju vara född positiv!

Början på nåt bra.

No drama. Nånting nytt och bättre hoppas jag. För att fortsätta på detta spåret funkar ju inte längre. Ondare, stelare, mer förnekande och ännu mer trötthet.
Min verklighet de senaste månaderna och det senaste året.

Justus Pendel Svart MarkslöjdPoster - YO! A4 21x30cmTaklampa vit/guld SEPIKOpel KylskåpsmagnetKruka 2 st olika storlekar vit ZAKROSKids Concept, Ullmatta, NEO, svart/vitJacqueline - jdySaga 3/4 Zip Top, SvartONLY Evelyn S/S blus, Grå

Tack ❤

Min tid är nu

Efashion Chana - Blus C51, Blå
Tror jag är där nu. Vågar säga nej, inte slå knut på mig själv fast jag egentligen vill så himla mycket- HELA tiden. Man pratar ju mycket om hållbarhet. Får väl anamma det hållbara sättet lite på mig själv nu också.

Soya - Bernadette 2, LilaVila - Vinaomi SS Top, Gul/BrunEfashion Chana - Blus C56 Leopard, Gul

Vila - Vistasia SS Lace Top, OffvitVila - Visiggy LS Bow Top, Lila/Rosa - Lilac Snow

Men ja, oavsett vad jag själv känner så sitter jag nu här, jobbat för mycket, målat hall och barnrum, borrat och skruvat upp diverse prylar och hyllor  när mannen varit bortrest- och känner mig rätt sliten. För att jag inte gör avkall på något. Lite min melodi, hamnar tillbaka i min känsla av att jag tror att jag är en superwoman (fast lite är jag ändå- känslan måste jag ju i alla fall behålla).

Allt har sin tid. 

Min tid är nu.

Idag tar jag ledigt och återhämtar mig.
Men jobbar på det långsiktiga…

 Efashion Chana - Blus C65 Batik och Fjädrar, Grön

Candide Madrass Zen

Poster A3 30x42cm Flour Dancer VitJulgranskula Röd AstridBäbis Body, Orange

Jingle bells, God Jul Bror
1537437987500

Spider-Man Pyjamas rödPlåtburk Stina PepparkakorLindbergh långärmad skjorta, SvartSelected Skjorta, NavyOscar of Sweden Blå- Och Vitrandig SkjortaONLY & SONS Klaus skjorta, MörkgrönCraft, Fleecetröja med Dragkedja, Dam, Dark NavyPippi Långstrump, Hejsan, Tröja

Ilse Jacobsen Cheerful flip-flops, ArmyVagabond Zoe sneakers, BeigeAngulus Boot Vinterskor, OlivHummel Fashion Aarhus Classic sneakers, Vit

Jag förstår såklart att alla grunder för separation eller skilsmässor är olika. Det kan ligga otrohet, misshandel, svek eller annat i botten- eller att känslor har suddats ut. Förutsättningarna är givetvis inte enkla, oavsett anledning. För i de flesta fall är konsekvenserna desamma.

Jag får ofta frågan kring vad jag kan rekommendera- utifrån mina egna erfarenheter- dvs detta är inget facit!

Bundgaard Aya sneakers, SvartKuddfodral - Flamingo HeartTeddykompaniet, Teddy Dino Stor Grön 40cmPoster - Diamant guld no.10 21x30cmKavelmatta bakmatta silikon 27 x 38 ... (Färg: Orange)

Ni kommer aldrig vara på samma plats i separationen. Det måste få ta tid att hitta sitt sätt och sina gränser för relationen. Antingen total tystnad eller behov av att prata.

Väggdekor väggord Yesterday Tomorrow Today 56x36cmBarbie Farmer & Tractor SetSkönhet set 37 cm

Skapa en öppen samtalsmiljö för barnet. Inget barn ska behöva känna att det lämnar ut vare sig mamma/pappa om de berättar något. Skapa en trygg miljö istället för att barnet/barnen inte ska våga berätta hur de haft det den senaste veckan. Barn ska inte behöva hamna i lojalitetskonflikter för att de vuxna inte kommer överens!

Maileg Vagga Baby/My30cm Peekaboo Teddybear - Teddybjörn med tittut funktion - Julklapp

Agera eller säg inte saker i affekt till den andre parten. Det blir sällan bra. Låt det gå några timmar innan du hör av dig vid irritationsmoment. Det går oftast över och är en petitess i det kaos ni är mitt uppe i.

Oliver & Kids, Barnspel, Monkey DropTruth Detector Spel

Krosmaster Quest - BrädspelMonopoly: Lord of the Rings Trilogy Edition BrädspelVäggdekor/Väggord Ett leende tar bara et

Castell - Brädspel

1536048794871

Det finns säkert tusentals andra råd att ge. Men jag pratar bara utifrån egen erfarenhet och vad jag har tyckt fungerat för oss- samt vad som inte har fungerat.

All kärlek till er som går genom detta jobbiga/sorgliga/vidriga- men på andra sidan finns det LJUS!

♥ / KLARA

Fiona Tapet Personal Stripes 371004 rntfcx2333-Hem & Trädgård

Mönster: RandigFärg: Vit/koppar/silverKollektion: Nordic HomeUtförande: EasyUpLängd (m): 10.05Bredd (cm): 53Mönsterpassning (cm): FriÅtgång vid 2,4 m takhöjd: 4

Meningen med hela skiten…

Grönt för livet 9789197992619

1532441709560793915002776162462.jpg

Av en händelse klickade jag hem en bok som följt mig genom hela sommarsemestern ( målet var att läsa ut en bok, inte ens det lyckades jag med…) – Meningen med hela skiten av Nina Åkestam. 4 år efter att den publicerats, och omdiskuterats, blev den min. Min bibel som jag nu rekommenderat många i min närhet.

Andean Abyss - BrädspelKids Concept, Pall Linus vitBeyblade Burst Blaze Ragnaruk

15324212664902228635381886865163.jpg

Celavi, Regnställ Misty RosePoster - Frankrike karta ram 2 50x70cm

Poster - Lets get lost No.3 40x50cmEffortless rojo, RödCharlotte of sweden khaki, GrönEMMA high, Svart

Men om det bara var det. För det finns ju en karriär också. Eller ett jobb. Eller bara ett jobb. Det kanske är just där vi alla skiljer oss åt. Att ett jobb bara är ett jobb. Nina skriver just om detta i Kraschen- att vara duktig på allt utom att förstå varför man är det… Och när man går runt med det eviga ordet DUKTIG på näthinnan. Vem tjänar på att jag är duktig? Varför säger jag till mina barn att de är duktiga? För vem? För vad?

 

 • ”Om någon verkar få in orimligt mycket i sitt schema beror det på att något annat tar stryk. Och detta andra är antingen kvaliteten på jobbet, eller den egna hälsan. Många som har varit utbrända vittnar om hur de har gått helt upp i arbetet och inte hunnit med familj och vänner.”
 • ”Personer som är riktigt bra på att säga nej gillar man till och med ännu mer när de gör det, för det känns så naturligt och man uppskattar deras ärlighet”.

Väggdekor - 8st FjärilarPlatta Poly 5.0 MarinblåGuldros 24kBliz Active Tempo SFF edition

Boken finns att köpa här.

USB LADDKABEL

Ta hand om er. Vet att vi är flera som dealar med HELA SKITEN.

/Klara

____________________________________________________________________________________________

Meningen med hela skiten- En ”tankebok”

Retro JulmobilKärnan, Bamse Mix (SE)Kids Concept, Pumpkin, Klossar, 123

But why?

Ja, varför börjar jag blogga igen?

Jag älskar att skriva, väcka tankar och sprida lite färgglad glädje. Jag vill kunna prata om det fina, det jobbiga i en separation, om barnens utveckling, den snyggaste kjolen, karriären- på min plattform och på mina villkor.

Nu känner jag mig redo att fatta tangenterna på nytt. Så vem är jag?

 • Har du något smeknamn?
 • Klara är ju egentligen halva mitt namn. Anna-Klara är hela. Men min bror kallade mig för Bissa när jag var liten.
 • Vad jobbar du med?
 • Poster A4 21x30cm Never Stop Fighting
 • Hur ser er familjekonstellation ut?
 • Light Bites Gafflar TårtljusPoster A3 30x42cm Salmo SalarJulgranskula Grön Lars
 • Vad önskar du dig mest just nu?
 • En lugn sommarledighet med familjen och vänner. En paus fylld av spontanitet.
 • Hur skulle du beskriva din stil?
 • Poster A3 30x42cm Trust Me GrönJulgranskula Röd WilmaJulgranskula Röd AnnikaKnivset 3 delar - 3 knivar
 • Vilken maträtt är din favorit?
 • Jag älskar burrata med rökta körsbärstomater och pistagenötter. Jag föredrar fräscha sallader, franskt som asiatiskt, med mycket smak och grönsaker.
 • Vad sjunger du när du står i duschen?
 • Tar oftast inte så långa duscher men skulle nog vara nån klassiker från Stevie Wonder ”Don’t you worry ‘bout a thing” eller nåt annat från Motown.
 • När ingen ser, vad gör du då?
 • Kanske äter nåt sött eller nåt som definitivt skulle klassas som att småäta mellan målen… Nåt jag borde sluta med mao.
 • Vad stör du dig på hos andra?
 • LED-lampa A60, 8W, E27, 230V - Vit naturligPoster - Bob Marley No.7 21x30cm
 • Vad är ditt drömjobb?
 • Cold Steel Classic Utility Knife
 • Hur balanserar du relationen, personlig tid och föräldraskapet?
 • Grön kitchen stories 9789113055770Väggdekor / Väggtext - LIFE is too short

Over and out.

Klara