Oras 6151F Tvättställsblandare Electra rzlsno1846-Hem & Trädgård


The Ragged Priest GETAWAY - Långärmad tröja - röd
Tibi MICA - Maxiklänning - rosa

Joakim Jardenberg pΌ Webbdagarna 2011 CC BY inUse Consulting

Scroll down for the Excenterpolermaskin 710W + polerset 15.

Default contact: [email protected] | Looking for a Cykelpump med fäste för ramen or pictures?

Savoir Långärmad tunika Storlek 16 (44) Brun Spets

 • formal:
 • social: [ Twitter ]
 • pix: [ Flickr ] [ Instagram ]
 • video: [ Youtube ]
 • google: [ me ]
 • wiki: [ pedia ]
 • Tommy Hilfiger SITHACA - Skjorta - blå/classic vitTommy Hilfiger TOMMY ICONS - T-shirt med print - vitTommy Hilfiger TOMMY ICONS - Skjorta - blå denim
 • skype: [ joakim.jardenberg ]
 • phone: [ +46735187700 ]

Joakim ”Jocke” JardenbergTommy Hilfiger MARCA - Huvtröja med dragkedja - grå

Senior rådgivare i allting media och internet. Gamla, nya, digitala och sociala medier. Många kallar mig sociala medier-terapeut. Andra kallar mig VD-viskare (fn treTommy Hilfiger VENETIA - Långärmad tröja - gråTOM TAILOR FEMININE SOLID - Linne - whisper vitTOM TAILOR PRINTED CRINCLE - Långärmad tröja - offvit VD:ar från sveriges 25 största företag, ett internationellt med över 350.000 anställda och ett litet svenskt tillväxtbolag. Det är mixen det svänger om). #4 när Huffington Post listade ”Jan Myrdal - barn dom(hårdpärms bok)

Affärsängel och investerare. 11 investeringar just nu, enbart unga, internetifierade tech-startups (Förutom ett bryggeri, en vingård och ett företag för elmotorcyklar). Exempel är (exit, uppköpta av Ooyala), Planeto (exit, uppköpta av Bonniers) och elva ytterligare. #14 när the Telegraph valde

Föreläsare, inspiratör och utbildare.

TOM TAILOR BLOUSE - Blus - blå denimTOM TAILOR DENIM EMBROIDERED BOHO DRESS - Vardagsklänning - deep twilig

Internetveteran, evangelist, debattör. Öppna data, open source, ”open everything”, #fxinternet

Under drygt ett år var jag Utvecklingsledare på SKL. På uppdrag av SKL arbetade jag tillsammans med ett gäng smartskallar, och Sveriges alla kommuner, regioner och landsting, med projektet ”Digitalisering för lärande och livskvalitet”. Här finns mycket läsning om A S J Aktiebolaget Svenska Järnvägsverkstäderna i Linköping 1907-1972.

TOM TAILOR DENIM SLUB TEE - T-shirt med print - real navy blå

Under två år var jag Sveriges enda Internetchef. Jag tog ett förordnande över två år för att se till att Helsingborg blev bäst i världen på internet, och använde internet för att bli den bästa stad man kunde bli. Två fantastiska år.

Lite härliga utmärkelser och erkännanden:

Jag har, av andra, beskrivits så här:

”Joakim Jardenberg är internetveteranen som TOM TAILOR DENIM BASIC CARDIGAN - Kofta - dark wine rödTommy Jeans BASEBALL DRESS - Vardagsklänning - cloud dancerTommy Jeans CLASSICS TEE - T-shirt - bas - limogessåg till att valet 1994 kunde rapporteras ut via nätet och samma år var han med om att skapa aftonbladet.se. Han är med i första kapitlet i boken ”de som byggde internet i Sverige”.

Han har vunnit alla vunnit alla utmärkelser som går att vinna – han tex tagit emot Stora sociala medier-priset från Sparbanksstiftelsen när det delades ut för första gången 2013 och Guldlänken från IT-ministerns hand 2014.

Idag jobbar han bland annat som vd-viskare (största kunden är Target med 365.000 anställda i Minneapolis, minsta är Fortnox med 100 anställda i Växjö), han har varit rådgivare åt förra statsministern, han är affärsängel med investeringar i 12 bolag, och är världens enda kommunalt anställda Internetchef.Tommy Jeans CREST CREW - Sweatshirt - dark sapphireTopshop WRAP CROP - Långärmad tröja - off-vit

Dessutom åker han jorden runt och håller Topshop SLOUCH SUIT - Blazer - burgundyTrue Decadence SET - Maxikjol - nudekeynotes om varför internet är en bra sak. Senaste månaden har han varit i São Paulo och jobbat med Google, han har varit i Buenos Aires, i Miami och i Pittsburgh. Och idag är han här hos oss. ”

Och så här:

”Joakim Jardenberg är en förändringsförespråkare, framtidskramare och debattör i allt som rör sig runt gamla, nya, digitala och sociala medier. Redan 1994 internetifierade Joakim mediesverige, bland annat genom att starta upp aftonbladet.se,TWINTIP T-shirt med print - gulTWINTIP Sweatshirt - dark blåUnder Armour HEXDELTA SHORT SLEEVE - Funktionströja - after burn/reflectiveUnder Armour BALANCE MID - Sport-bh - flushed rosa/tonal fixa ut resultaten från riksdagsvalet och ta plats redan på sidan 59 i boken ”De som byggde internet”. Med ett ben hos användaren, ett ben i tekniken och ett ben i affären har han alltid sökt förklara det komplicerade på ett enkelt sätt och skapa nytta och effekt ur alla de nya möjligheterna.

Idag arbetar han framför allt som rådgivare i internetfrågor med bland annat VD och ledningsgrupp för fem stora börsbolag på kundlistan. Han är också delägare i elva startups, håller presentationer, modererar och utbildar samt arbetar pro bono för ett bättre samhälle, bland annat som projektledare för ”Makten och öppenheten” som drivs tillsammans med tidningen Fokus. Nyligen pekade tidningen Internetworld ut honom som Lexington som statsministern bör lyssna på.”


Senior advisor in all things internet and media. Old, new, digital. Some call me a social media therapist. Keen VENICE H2 - Vandringssandaler - celestial/blå grotto (with five CEO:s, all from Swedens top-25 largest corporations on my current roster). #4 when Huffington Post picked ”Bronx Cowboy- / Bikerboots - vit

Business angel and investor in early stage tech startups like Videoplaza (exit, acquired by Ooyala) Planeto (exit, acquired by Bonniers) and 11 more. #14 when The Telegraph picked ”Head over Heels by Dune PHILIPA - Ankelboots - taupe

I write, lecture, speak, facilitate and moderateVila VILUCY DRESS - Vardagsklänning - cathay spiceVila Vardagsklänning - brandied apricotVila VILUCY - Blus - dark grön large and small groups, always with the best evaluations in da house ;)

Long term internet evangelist, pundit and netizen. I believe in freedom of expression and in the powers of online in the democratization of our world. I have worked in the middle east and northern africa with these issues, but I’m also actively pushing the envelope in the already connected world. Let’s not destroy the potential of our free internet. I commit 50% of my time to pro bono work, always trying to be honest and do good shit.

Head of Internet emeritus, City of Helsingborg. Vila VILUCY LUX - Blus - earth röd/kerisI’m was hired over two year to make sure that the city (10.000 employees and a total of 137.900 pop) became the #1 internet city in the world, and that  we use the internet in every way – to be the best city possible. My work here is done ;)

Mindpark 3.0? In swedish and Vila VIBOSINA LONG - Skjorta - sandshell

This site was given the New Look Wide Fit WIDE FIT ALEXIS - Ankelboots - vit-award, elected by swedish readers, as the highest ranking blog in the category ”Media”. South Beach HUSKY SLIPPERS - Tofflor & inneskor - grå as the most influencial site on social media and internet marketing in Sweden. The magazine Benetton STRIPE FRONT COLLAR SHIFT - Vardagsklänning - navy grön the Prime minister should listen to.

Recent updates:

Vila VIRIL LONG CARDIGAN - Kofta - winetasting/melangeVans MERCY REVERSIBLE - Parkas - multi-colouröd

 • I was appointed ”comma KURZARM - Blus - liliac” by the Swedish Prime minister and worked with him at the Esprit Maternity T-shirt med print - medium grå melange.
 • I became the first recipient of the Sparbanksstiftelsen Social media award. Honor and 100000SEK, I’m happy and humbled. Thank you!
 • When the ”Golden Link” for the first time ever awarded an individual rather
 • Vince Camuto SOFT TEXTURE BLOUSE SHOULDER LACING - Blus - pearl ivoryVero Moda VMISLA ALBA DRESS - Vardagsklänning - henna/jenna
 • than an organisation, 2014, I was the proud recipient. The first Golden Link Award was presented in 1999 and has since then become a yearly, much anticipated event. The prize is awarded to the governmental authority or similar public organization, e.g. municipalities, county councils etc., for the most innovative eGovernment development.
 • Vero Moda VMCAZ FUNNEL - T-shirt - bas - snow vitVero Moda VMJUNE VIP - T-shirt med print - ash rose

Bildcred: Icepeak SALME - Friluftsbyxor - dark blå Flickr/CC BY inUse Consulting/Pelle Sten