Mora Tvättställsblandare Inxx A2 utan Krom Armatur Lyftventil rvysig1453-Hem & Trädgård


Object OBJBIRDY EASY - Blus - sky captain/violet ice
19 MAJ 2019 Skrivet av :
Vid 17 tiden på söndagen larmades Räddningstjänsten till rökutveckling från fasaden på en fastighet vid Vetegatan. Personer på plats hade släckt en askopp som stod vid fasaden, men det rök fortfarande från väggen varför man larmade. Väl på plats fick Räddningstjänsten riva upp...
Poster - Städer No.7 40x50cm

En effektivt solig historia – invigd

19 MAJ 2019 Skrivet av : Baby On board Klistermärke
UPPDATERAD: Under lördagen var det mycket som hände längs Pite älvens med långloppishelg på de öppna byagårdarna i Bölebyn, Pålberget, Stridholm, Arnemark och Sikfors. Vi besökte då Di-Ni farmen i Skomanstjälen utanför Sikfors som dagen till ära invigningen sin solcellsanläggning...
Camp Tri Cam Dyneema Set 0.5-2.0

SMHI Varning

Object OBJSHILOH CARDIGAN - Kofta - rosa tint
18 MAJ 2019 Skrivet av :
Onzie IN PLAY TANK - Linne - pale cacti
ONLY ONLOLIVIA - Jerseyklänning - night sky/vit SMHI utfärdar en varning om risk för gräsbrand både i Norrbottens inland och kustland under söndag eftermiddag. Enligt SMHI utfärdas risk för gräsbrand under våren när risken är stor att bränder uppstår och lätt sprids i torrt fjolårsgräs. Stor försiktighet bör därför iakttas vid...
Fortsätt läsa

Larm om skogsbrand

18 MAJ 2019 Skrivet av :
UPPDATERAD: Strax före 15 tiden på lördagen larmades Räddningstjänsten i Älvsbyn ut på ett larm om en skogsbrand vid Moren ett par kilometer söderut längs väg 555 mot Tvärån/Sikfors. När räddningstjänsten åker för att kontrollera, framkommer det att det rör sig om en kontrollerad...
Fortsätt läsa
ONLY Vardagsklänning - light grå
ONLY ONLTYRA MIX - T-shirt med print - cloud dancer
ONLY ONLPURE - Långärmad tröja - port royale 17 MAJ 2019 Skrivet av :
Just före kl.19 på fredagskvällen blev en man omhändertagen av polisen. Mannen är omhändertagen med stöd av LOB, lagen om omhändertagande av berusade personer. Han misstänks också för olaga hot och en anmälan upprättas.
Fortsätt läsa
ONLY Blus - verdant grön
ONLY ONLFIRST BLOUSE - Blus - cloud dancer
16 MAJ 2019 Skrivet av :
ONLY ONLCADIZ - Blus - chocolate truffle Norrbotten får tre premierade ledare vid Riksidrottsmötet den 24:e maj. Årets Riksidrottsmöte äger rum den 23–26 maj i Jönköping. Vid mötet utdelas utmärkelser till förtjänta ledare, märket är av guld och ges till ca 100 ledare vartannat år. Det finns 25 distrikt och 7...
ONLY ONLFAGNES LIFE - Blus - june bug
Fortsätt läsa
ONLY ONLLECO ZIPPER - Kofta - port royale

Bussgods i Norrbotten avvecklas

15 MAJ 2019 Skrivet av :
Bussgods i Norrbotten AB har under en längre tid gått med förlust. Beslutade åtgärdsprogram har inte haft de förväntade effekterna på resultatförbättringar. 2018 gjorde bolaget en förlust på 9,4 miljoner kronor. Därför avvecklas verksamheten.  – All bussgodshanterin...
ONLY ONLCARLA DRESS - Vardagsklänning - dark grön
ONLY Luvtröja - light grå 14 MAJ 2019 Skrivet av :
ONLY Carmakoma CARKRENA DRESS - Vardagsklänning - night sky Uppdatering: Artisten Robin Bengtsson kommer till Älvsbyn Lördagen den 25 maj kommer arrangemanget Klimatevent Älvsbyn att äga rum i Lomtjärnsparken. Mellan 11.00 och 15.00 kommer en rad olika aktiviteter att hållas, för både stora och små. Under dagen kommer artisten oc...
ONLY Carmakoma Blus - marmalade
Fortsätt läsa
ONLY Petite ONLMUST NICE FITTED - Blazer - cloud dancer

Varför varna för kontroller

OYSHO T-shirt med print - bordeaux
Patrizia Pepe Festklänning - nero 14 MAJ 2019 Skrivet av :
Går att beställa men levereras först under vecka 22.Mora Armatur Tvättställsblandare Inxx A2 utan Lyftventil Krom. (8344408). Engreppsblandare som baseras på ett strikt och stilrent formspråk. Blandaren har en energi- och vattenbesparande strålsamlare. Finns med eller utan lyftventil.
Mora Inxx förenar form och funktion på ett kompromisslöst sätt. Den förskönar sin omgivning och tar sig frihet att omsätta vacker design i daglig användning. Här i en tvättställsblandare med lyftventil. Givetvis har vi under den strikta ytan, byggt in våra unika komfort- och säkerhetsfunktioner – det är vårt sätt att inte kompromissa.

Övrigt:
-ECO (Energi- och vattenbesparande strålsamlare 8,4l/min)
-Keramisk tätning
-Omställbar flödesbegränsning och temperaturspärr
-Hålmått Ø29-37 mm

Varumärke Mora Armatur
Färg Krom
Serie Inxx
Höjd (mm) 160
Piputsprång (mm) 110
Bottenventil Nej
Typ Tvättställsblandare
På måndagen skrevs det så här på Polisen i Pite Älvdals FB sida. Hej Älvsbybor Som en del av vårt medborgarlöfte med Älvsbyns kommun 2019 har vi idag haft ett riktat trafikpass. Där har vi tillsammans med trafikenheten fokuserat på två saker. Det första är personer som kör...
Part Two MALIVA - Kofta - trade winds
Fortsätt läsa
PatBo PARADISE MAXI DRESS - Maxiklänning - blå
Opus FRENKY - Blus - mute mustard
14 MAJ 2019 Skrivet av :
Opus FANNIE - Blus - simply blå
Idag den 14 maj är det trafiknykterhetens dag. I hela landet fokuseras MHF, NTF på problematiken att allt för få anhöriga till rattfyllerister anmäler en närstående som upprepade gånger kör berusad. Trafiknykterhetens Dag på att lyfta fram de anhöriga till alla de som dött i...
Fortsätt läsa
Pepe Jeans BELINDA - Blus - multi-colouröd
Pieces PCMUSTHAVE - Långärmad tröja - evening sand
13 MAJ 2019 Skrivet av :
Här är en liten resumé av lördagens Racing Special på Piteå Motorstadion skriven av Curt Jonsson i Sikfors. Den tjusiga bilden har jag fått från Ingemar Norberg. 142-Blå lutar åt höger på grund av den tvära vänstersvängen och har alltså inget att göra med den eminenta bisittaren...
Fortsätt läsa
Peak Performance Huvtröja med dragkedja - vit
13 MAJ 2019 Skrivet av :
Den gångbro över Varjisån som förbinder Hotell Storforsen med Storforsens naturreservat är nu öppnad. Bron är lagad och förankrad efter att delar av brosektionerna blåste av från sina fundament i slutet av mars. ”- Det känns väldigt bra att det gått så snabbt och smidigt a...
Fortsätt läsa
Princess goes Hollywood Kofta - vit smoke

Polarbröds hållbarhetsarbete

13 MAJ 2019 Skrivet av :
Polo Ralph Lauren HEIDI - Skjorta - carmel rosa Polarbröds hållbarhetsarbete presenterades för liberal EU-kandidat Said Abdu. Fredag 10 maj besökte Said Abdu, Liberalernas toppkandidat i valet till EU-parlamentet, Polarbageriet i Älvsbyn för att ta del av Polarbröds systematiska arbete i omställningen till en hållbar...
Polo Ralph Lauren SUPIMA - T-shirt med print - antique cream
Kartbok 1960

En helg med liberalernas toppnamn i EU

POSTYR Maxiklänning - crystal grå
13 MAJ 2019 Skrivet av :
Persona by Marina Rinaldi MANTO OUTERWEAR - Kofta - medium grå Liberalernas toppnamn till EP listan var under fredag och lördagen på besök i Norrbotten pärla. Said Abdu kommer från Trollhättan och har bott i Sverige sedan han var 3 år. Han är utbildad civilekonom och har drivit tre olika företag. Han har också suttit en mandatperiod som...
Järnets metallurgi
PULL&BEAR T-shirt med print - gul 13 MAJ 2019 Skrivet av :
PULL&BEAR MIT SCHRIFTZUG - Sweatshirt - röd
Söndagens regnande har inneburit att det regnat hela 32,7 mm vid väderstationen på Norra Byn det senaste dygnet. Innan det slutar under måndagen skall det komma ca 10 mm till enl SMHI. SMHI har även utfärdat en Klass 1 varning för höga flöden längs kustlandet. Korsträskbäcken är...
TEMPUR FIT MADRASSKYDD 200×210
Sister Jane LATITUDE CROPPED - Skjorta - blå/gul
12 MAJ 2019 Skrivet av :
Älvsbyn runt genomfördes under lördagen. Foto: Krister Palm Flera bilder Resultatlista-Älvsbyn-Runt-2019 Hemsida
Räddningsväst 15-30 kg
Q/S designed by LANGARM - Kofta - wine melange

Danstävling i Älvsbyn lockade

Ragwear DARIA ZIG ZAG - Sweatshirt - rosa EXTRA STORT BILDEXTRA, RESULTAT, VIDEOKLIPP: Dansdragets tävling Pärlbuggen lockade nästan hundra tävlande från Sundsvall i söder till Kiruna i norr. Här ovan kan du se ett stort bildextra och videoklipp samt resultaten nedan. Foto: Krister Palm och Sterling Nilsson Text:...
Fila MORRO BAY - Slip-ins - pompeian röd
Derhy FLORIN - Vardagsklänning - grön
Reebok WASHED TEE - T-shirt med print - urbvio
11 MAJ 2019 Skrivet av :
Som både tränare och ansvarig för innebandyverksamheten i Tväråselets AIF har Stefan Edström fullt upp. – Att leda ungdomar är roligt och givande. Gemenskap och sammanhållning gör det värt alla timmar man lägger ner för att hålla igång föreningen, säger Stefan. – Före varj...
L'INTERVALLE REDDING - Stövletter - grön
Rains COAT - Parkas - sage
River Island T-shirt med print - rosa light
Sparkz ROSEMARY - Skjorta - misty rose 10 MAJ 2019 Skrivet av :
Älvsbypodden: Tuff utmaning för David Berglund för sin egen hälsa. Under nio veckor skall David Berglund från Älvsbyn Gratistidning träna in sig i den tidigare garderoben.
Fortsätt läsa
Roxy SUNSET VALLEY - Linne - marshmallow
Saint Tropez FLOWER BLOUSE - Blus - sulphur
Samsøe & Samsøe LIMON - Blus - high risk röd 10 MAJ 2019 Skrivet av :
På lördag bjuder Dansdraget upp till Pärlbuggen kl. 12 på Forum. Nästa 100 tävlande dansare finns på plats från stora delar av norrland. DFDB Dansföreningen Dundretbuggarna DGFK Dansglada Fötter Kiruna DKKBS Dansklubben Kiruna Bugg &Swing LBS Luleå Bugg & Swing Dansklubb...
Fortsätt läsa
Scotch & Soda SHIRT DRESS WITH LADDER DETAILS IN VARIOUS PRINTS - Skjortklänning - combo 1