Patagonia W's Performance Jeans Dark Denim rzlsno1912-Vardagsbyxor & Jeans


Tommy Hilfiger PAMES - Skjorta - blå
Tommy Hilfiger DANI - Sweatshirt - röd

Joakim Jardenberg pΌ Webbdagarna 2011 CC BY inUse Consulting

Scroll down for the Poster Niagara falls, 50x70 cm.

Default contact: [email protected] | Looking for a Fluga för hund - svart or pictures?

GANT, Kortärmad Skjorta, Strl: 38, Blå/Rosa

 • formal:
 • social: [ Twitter ]
 • pix: [ Flickr ] [ Instagram ]
 • video: [ Youtube ]
 • google: [ me ]
 • wiki: [ pedia ]
 • Tommy Hilfiger SABA ESSENTIAL - Parkas - rödTOM TAILOR EASY DRESS - Jerseyklänning - deep ultramarine blåTOM TAILOR NICE SOLID - T-shirt - bas - soft lilac
 • skype: [ joakim.jardenberg ]
 • phone: [ +46735187700 ]

Joakim ”Jocke” JardenbergTOM TAILOR BOHEMIAN - Blus - deep ultramarine blå

Senior rådgivare i allting media och internet. Gamla, nya, digitala och sociala medier. Många kallar mig sociala medier-terapeut. Andra kallar mig VD-viskare (fn treTOM TAILOR ESSENTIAL - Blazer - brilliant rödTOM TAILOR DENIM SUMMERLY OFFSHOULDER DRESS - Vardagsklänning - deep twiligTOM TAILOR DENIM MIX WITH ZIPPER - Blus - botanical grön VD:ar från sveriges 25 största företag, ett internationellt med över 350.000 anställda och ett litet svenskt tillväxtbolag. Det är mixen det svänger om). #4 när Huffington Post listade ”Abba, The Story, Carl Magnus Palm

Affärsängel och investerare. 11 investeringar just nu, enbart unga, internetifierade tech-startups (Förutom ett bryggeri, en vingård och ett företag för elmotorcyklar). Exempel är (exit, uppköpta av Ooyala), Planeto (exit, uppköpta av Bonniers) och elva ytterligare. #14 när the Telegraph valde

Föreläsare, inspiratör och utbildare.

TOM TAILOR DENIM COLLARLESS FITTED - Blazer - sky captain blåTopshop Tall TAYLOR DOUBLE BUTTON BLOUSE - Blus - offvit

Internetveteran, evangelist, debattör. Öppna data, open source, ”open everything”, #fxinternet

Under drygt ett år var jag Utvecklingsledare på SKL. På uppdrag av SKL arbetade jag tillsammans med ett gäng smartskallar, och Sveriges alla kommuner, regioner och landsting, med projektet ”Digitalisering för lärande och livskvalitet”. Här finns mycket läsning om CHAGALL, 152 avbildade verk samt Originallitografi i början av boken, Numrerad.

Tommy Jeans BASIC - Långärmad tröja - vit

Under två år var jag Sveriges enda Internetchef. Jag tog ett förordnande över två år för att se till att Helsingborg blev bäst i världen på internet, och använde internet för att bli den bästa stad man kunde bli. Två fantastiska år.

Lite härliga utmärkelser och erkännanden:

Jag har, av andra, beskrivits så här:

”Joakim Jardenberg är internetveteranen som Tommy Jeans BOYFRIEND LOGO HOODIE - Luvtröja - rumba rödTopshop WAFFLE - Långärmad tröja - rödTopshop TAYLOR - Skjorta - off-vitsåg till att valet 1994 kunde rapporteras ut via nätet och samma år var han med om att skapa aftonbladet.se. Han är med i första kapitlet i boken ”de som byggde internet i Sverige”.

Han har vunnit alla vunnit alla utmärkelser som går att vinna – han tex tagit emot Stora sociala medier-priset från Sparbanksstiftelsen när det delades ut för första gången 2013 och Guldlänken från IT-ministerns hand 2014.

Idag jobbar han bland annat som vd-viskare (största kunden är Target med 365.000 anställda i Minneapolis, minsta är Fortnox med 100 anställda i Växjö), han har varit rådgivare åt förra statsministern, han är affärsängel med investeringar i 12 bolag, och är världens enda kommunalt anställda Internetchef.Topshop Petite ZEBRA PINI - Maxiklänning - tanTWINSET Vardagsklänning - nero

Dessutom åker han jorden runt och håller TWINTIP Långärmad tröja - mustardTwintip Plus T-shirt med print - vit/röd/dark blåkeynotes om varför internet är en bra sak. Senaste månaden har han varit i São Paulo och jobbat med Google, han har varit i Buenos Aires, i Miami och i Pittsburgh. Och idag är han här hos oss. ”

Och så här:

”Joakim Jardenberg är en förändringsförespråkare, framtidskramare och debattör i allt som rör sig runt gamla, nya, digitala och sociala medier. Redan 1994 internetifierade Joakim mediesverige, bland annat genom att starta upp aftonbladet.se,Under Armour ZINGER - Funktionströja - vitVila VITINNY - Jerseyklänning - dark blå/off-vitVila VISOLERTO DRESS - Vardagsklänning - cashmere blåVila VIBLUME DRESS - Skjortklänning - adobe rose fixa ut resultaten från riksdagsvalet och ta plats redan på sidan 59 i boken ”De som byggde internet”. Med ett ben hos användaren, ett ben i tekniken och ett ben i affären har han alltid sökt förklara det komplicerade på ett enkelt sätt och skapa nytta och effekt ur alla de nya möjligheterna.

Idag arbetar han framför allt som rådgivare i internetfrågor med bland annat VD och ledningsgrupp för fem stora börsbolag på kundlistan. Han är också delägare i elva startups, håller presentationer, modererar och utbildar samt arbetar pro bono för ett bättre samhälle, bland annat som projektledare för ”Makten och öppenheten” som drivs tillsammans med tidningen Fokus. Nyligen pekade tidningen Internetworld ut honom som Nudie Jeans, Jeans, Strl: 38/30, Straight leg, Beige som statsministern bör lyssna på.”


Senior advisor in all things internet and media. Old, new, digital. Some call me a social media therapist. Mango BAILEN - Klassiska pumps - vit (with five CEO:s, all from Swedens top-25 largest corporations on my current roster). #4 when Huffington Post picked ”Buffalo London Sneakers - beige

Business angel and investor in early stage tech startups like Videoplaza (exit, acquired by Ooyala) Planeto (exit, acquired by Bonniers) and 11 more. #14 when The Telegraph picked ”HUGO HELLIA GLITTER - Klassiska pumps - blå

I write, lecture, speak, facilitate and moderateVila VILUCY - Blus - ash roseVila VILUCY LUX - Blus - rödVila Blus - winetasting large and small groups, always with the best evaluations in da house ;)

Long term internet evangelist, pundit and netizen. I believe in freedom of expression and in the powers of online in the democratization of our world. I have worked in the middle east and northern africa with these issues, but I’m also actively pushing the envelope in the already connected world. Let’s not destroy the potential of our free internet. I commit 50% of my time to pro bono work, always trying to be honest and do good shit.

Head of Internet emeritus, City of Helsingborg. Vila VIRIL - Kofta - dark blåI’m was hired over two year to make sure that the city (10.000 employees and a total of 137.900 pop) became the #1 internet city in the world, and that  we use the internet in every way – to be the best city possible. My work here is done ;)

Mindpark 3.0? In swedish and Vans FLYING RAGLAN - Långärmad tröja - vit/violet

This site was given the New Look SLINGER - Klassiska pumps - stone-award, elected by swedish readers, as the highest ranking blog in the category ”Media”. Stuart Weitzman LOWLAND - Overkneeskor - brunstone as the most influencial site on social media and internet marketing in Sweden. The magazine Sisley FRONT RUCHE WAIST DRESS - Jerseyklänning - grön the Prime minister should listen to.

Recent updates:

Vince Camuto SOFT TEXTURE HENLEY - Blus - manor rödVero Moda VMTASSY ANKLE - Maxiklänning - gibraltar sea

  Produktbeskrivning

  Slitstarka jeans med stretch för en aktiv vardag

  Designade för en vardag där tiden är flytande mellan jobb och after work med bouldering. Där cykeln är ett dagligt transportmedel eller skateboarden gör vägen till bussen roligare. Performance Fit Jeans har mekanisk stretch och Coolmax för rörelsefrihet och fukttransport. Den vattenavvisande behandlingen gör dem extra tåliga och klarar den fuktiga morgondimman.

  Byxorna är färgade med en innovativ process som minimerar vattenanvändandet, energiförbrukningen och koldioxidutsläppet i förhållande till andra metoder. Sömnaden är Fair Trade-certifierad. Ett par jeans som är snälla mot omvärlden.

  Detaljer

  • Fukttransporterande och skön Coolmax
  • T400-polyester med mekanisk stretch
  • Vattenavvisande DWR-behandling
  • Dragkedjegylf med klassisk knäppning
  • Fickorna har bundna sömmar för styrka och renare yta
  • Bälteshällor
  • Fair Trade-certifierad sömnad
  • Normalhög midja, avslappnade kring låren och rakt skurna från knäna
  • Normal storlek Visa storlekstabell
  • Rakt snitt
Specifikation
Byxor
Typ: Stretchbyxor
Kategori: Långbyxor
Lager: Underställ / Funktionslager
Benlängd
Normal (regular)  
Material
Yttermaterial: 71% bomull (ekologisk), 29% Coolmax  
Egenskaper
Fickor: Två handvärmarfickor. Liten myntficka på höger höft. Liten myntficka på höger höft
Ytterfickor: Twillinnerfickor med tryck
Mått
Vikt: 479  g
Kön
Dam
Aktuell i vårt sortiment
2018
Produktnummer
872084
 • I was appointed ”Cream LOUISANA CARDIGAN - Kofta - iron” by the Swedish Prime minister and worked with him at the Even&Odd Blus - multicolouröd.
 • I became the first recipient of the Sparbanksstiftelsen Social media award. Honor and 100000SEK, I’m happy and humbled. Thank you!
 • When the ”Golden Link” for the first time ever awarded an individual rather
 • Vero Moda VMELISE - T-shirt med print - dark grå melangeVero Moda ERIKA SOLID - Blus - blå
 • than an organisation, 2014, I was the proud recipient. The first Golden Link Award was presented in 1999 and has since then become a yearly, much anticipated event. The prize is awarded to the governmental authority or similar public organization, e.g. municipalities, county councils etc., for the most innovative eGovernment development.
 • Vero Moda Blus - wild asterVero Moda VMLISA BOX - Blus - night sky/wasabi
 • Bildcred: IVY & OAK Maxiklänning - orange Flickr/CC BY inUse Consulting/Pelle Sten