Lola Cruz Stövletter - plomo
Lost Ink Wide Fit WIDE FIT CLEAN COURT WITH CURVE - Klassiska pumps - nude
Maripé Stövletter - delice empire

MIN AMBITION

Marco Tozzi Klassiska pumps - pewter

Om du vill utvecklas som fotbollsspelare har du rätt att veta vad du kan göra för att lyckas. Jag vill ge dig möjligheten att själv avgöra hur bra du blir.


Marco Tozzi Cowboy- / Bikerstövletter - dune

JAG VILL HJÄLPA DIG

mint&berry Ballerinaskor - rose gold

Jag tror att du kan utvecklas snabbare än vad du gör idag. Alla spelare är på olika nivå idag och har olika drömmar om framtiden. Jag hjälpa dig där du är idag för att du ska kunna nå dit du vill.

mint&berry Stövletter - röd

LÄS MER

Marc O'Polo Sneakers - offvit
Madden Girl ROLLO - Sandaletter - blush
MA&LO Sandaletter - natur nero
Miss Selfridge LACE UP DAY - Sandaletter - nude
Minelli Sandaletter - jaune
MJUS Platåstövletter - prugna
mtng Sneakers - gold
Mustang Slip-ins - gelb
Mustang Vinterstövlar - mokka

Utveckling är ingenting du får, det är något du skapar. Lär dig tekniker du kan använda under träningarna för utvecklas snabbare. 

Noclaim KATE 10 - Snörstövletter - nero

New Balance WL373 - Sneakers - elderberry
New Look Wide Fit WIDE FIT GDAY - Sandaler - gold
New Look Wide Fit RIO - Klassiska pumps - offvit
New Look OILER - Sandaletter - light rosa Praktisk Lära sig gå sele Röd
New Look TUBEY - Sandaler - burnt orange

Edelrid Elevator right slate (008)

29.10.2018
New Look TUPPER - Klassiska pumps - gold
New Look BOLT - Klassiska stövletter - dark röd

Brukar du titta på idol på fredagskvällarna? Bra! Har du tänkt på vad du som fotbollsspelare och artisterna som är med har gemensamt? Svaret är att ni utvecklas. Förmodligen har du inte tänkt på det. För utvecklingen sker i så olika hastighet. Idolerna utvecklas varje vecka medans du som fotbollsspelare tar små steg som knappt går att identifiera.

ONLY SHOES ONLMATHILDA TOE SPLIT - tåsandaler - multi glitter OUI röda smalspårig manchester Sienna jegging jeans stl 36

Connoisseur nr 3 2017

PARFOIS Ballerinaskor - navy
22.10.2018

Kan det vara sant? Är det verkligen möjligt att som vissa säger vara född till att bli fotbollsproffs? Spelar det någon roll om det är sant eller falskt undrar jag? Kanske det främst handlar om vad man själv tror är möjligt?

PERLATO Ankelboots - cam rouge
Pepe Jeans ROXY BASS - Sneakers - röd

För att utvecklas behöver man utmana sig själv. För att vilja utmana sig själv måste man ha motivation att göra det. Det är därför många slutar eller inte försöker. För utveckling är inget man får som ett direkt resultat efter man utmanat sig själv. Det kräver att man utmanar sig själv flera gånger och inte tappar motivationen längs vägen. Många...

Pier One Pumps - rose
Pier One Wide Fit WIDE FIT - Ankelboots - dark blå
Pretty Ballerinas ANGELIS - Ballerinaskor - jeans jericho azul dave

Alla lag skapar en taktik inför varje match, det känns helt självklart. Man gör det för att bestämma hur man ska försöka agera på planen för att få resultatet man önskar. Men varför gör vi inte detta när det gäller träningar? Har vi inte ett resultat vi vill uppnå med träningarna? Och hur tror du att dina möjligheter hade förändrats...

Pura Lopez Sandaletter - corallo

Varje träning du gör tillsammans med ditt lag innehåller ett antal övningar. Det är din tränare som bestämmer dom och det är så det ska vara. För din tränare har två uppdrag, att göra er till ett bättre lag och att ge råd om hur han vill att ni spelare. Eran tränare kommer därför välja ut övningar som främst fokuserar på detta....

Public Desire SALT - Klassiska stövletter - röd Markis - Skaksensor/Vindsensor
RAID SIMONA - Sandaletter - röd

Mora Armatur Badkarsblandare Inxx 4-Håls Krom rsqnmm1435-Hem & Trädgård

Mora Armatur badkarsblandare Inxx 4-håls krom

Vill du förnya ditt badrum men vill helst inte sätta igång ett stort och dyrt renoveringsprojekt? Mora Armatur badkarsblandare Inxx 4-håls krom är en diskret skönhet i skinande krom. En sådan detalj kan göra underverk för helheten i ett rum och badkarsblandaren har samtidigt alla de sköna funktioner som man förväntar sig av en modern blandare. Mora Armatur är ett företag med lång tradition och detta är en i raden av helgjutna, väldesignade produkter från dem. Du kan räkna med att detta är en produkt med lång livslängd!

Stilrena och funktionella Mora Armatur badkarsblandare Inxx 4-håls krom kan monteras på vulst eller på badkarets sida. Pip och slangar ingår när du beställer denna blandare som även är försedd med omkastare i pipdelen, allt för att du ska kunna använda handdusch om du så behagar. Den praktiska pipen kan svängas i 360 grader. Maximal tjocklek på vulsten är 35 mm och enheten har återströmningsskydd i linje med EUs standard. Mora Armatur badkarsblandare Inxx 4-håls krom har de funktioner som du kan förvänta dig av en badkarsblandare med klass.

Mora Armatur badkarsblandare Inxx 4-håls krom förenar design och funktionalitet

Valfrihet är en del av upplevelsen när man beställer varor för renovering av hemmet eller till nybyggen. På Buildor.se samarbetar vi med många kända tillverkare som Mora Armatur och vi ger dig många kvalitetsprodukter att välja bland, oavsett om du är ute efter badrumsdetaljer, värmesystem, arbetsredskap eller nya utemöbler. Vi är håller riktigt låga priser och erbjuder en prisgaranti, oavsett var du bor i Sverige. Öppet köp gäller i två veckor och vi kan erbjuda flera olika betalningsalternativ.


• För montering på vulst eller på sidan av karet
• Max 35 mm godstjocklek i vulsten
• Inklusive slangar för pip och handdusch
• Omkastare i pipdelen
• Svängbar pip 360°
• Återströmningsskydd enligt EU-standard SS-EN 1717

RAID SONYA - Klassiska stövletter - grå
Reebok Classic CLUB C 85 - Sneakers - light sand/vit 24.09.2018

Att jämföra kan vara bra ibland. Men det är sällan till fördel när det handlar om utveckling inom fotboll. Anledningen är ganska enkel. Att utvecklas innebär en framtid där du har andra förmågor än du har idag och därför blir ett fokus på vad du idag kan eller inte kan onödig.