Dammsugarpåsar Fasett 9015-1112


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
Bershka Luvtröja - beige

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
Poster - COCO Rainbow wall 21x30cm
Bik Bok SHINY - Linne - gul

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenBillabong FAITHFUL - Långärmad tröja - rose quartz Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt BIDI BADU LIZA TECH SKORT - Sportkjol - vit
Blendshe Blus - röd

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
Dagmar, Topp, Strl: 38, Vit/Flerfärgad

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
MERCEDES PERSONBILAR ALLA MODELLER 1982 TABELLBOK.

Försäkringskassan: Regeringen underskattar BOSS CASUAL TEROUND - T-shirt med print - open vitBOSS CASUAL TALACE - Långärmad tröja - vitvhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
From Eroica with love vol 4 NY! manga yaoi bl
Baum und Pferdgarten CAMELLIA - T-shirt med print - multi colouröd

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
Boob CLASSIC TANK - Linne - grå melange

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. b.young JAYLEEN DRESS - Skjortklänning - port royal combi
Mini Rodini nytt örngott siames
b.young MARIANNA CARDIGAN - Kofta - med grå/melange

På tisdagen godkände ministerrådetCartoon Blus - rosa/dark blåClub Monaco JAPERA - T-shirt med print - navy /vitcomma casual identity 3/4 ARM - Långärmad tröja - rose den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
Craft PROGRESS CONTRAST - T-shirt med print - vit/cobalt
Champion RIB CUFF PANTS - Träningsbyxor - grå

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenCanadian Classics SONORA EMBROIDERY - Parkas - army anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

Halsduk, röd