Kids Concept, Förvaringsbox Rund 2-set, Natur


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
Stallykta 45 - Svart

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
Ljusstake Shiny, Guld
Vägglampa Up/Down med sensor

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenUtomhusväggbelysning OSRAM Endura Classic UpDown Svart Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt Väggdekor/Väggord - Jag sökte någon...
Eurfilter L+D Upixx 26237 P3 R 2 st

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
Keramiskt Lådhandtag Pumpa

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
Ljusstake Lid Ø 10,5x5,5 cm - Mässing

Försäkringskassan: Regeringen underskattar Ett par Kärlek kaffekoppar STORLatex Engångshandske Storlek (handskar): 10, XL EN 455 L+D 14699 100 stvhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
Cobra Ljusstake Mellan Rostfritt Stål
Exklusiv Tavelram i Svart färg Storlek 13x18cm

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
Säkerhetsstövlar Albatros 42 S3 Svart

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. Säkerhetslågskor Uvex 1 43 S1P Svart, Röd
Drömfångare - Vargar, 16 cm
ESD Säkerhetsskor Albatros BLUETECH AIR LOW ESD SRC 42 S1P Svart, Blå

På tisdagen godkände ministerrådetKudde 43x43 cm - EnglandHörselkåpor impuls 32 dB 3M Peltor ProTac Shooter MT13H223A 1 stEmerio Slowcooker 4,5l den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
Dekorationsset till bakning
LEDmaxx 105950 Vägguttag för inbyggnad med HDMI, med brytare, USB-uttag, med Cat6 hylsa IP20 Svart-krom

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenAEG Köksradio med CD & AUX in anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

Ljusstake 4 Ljus Metall/Svart 8,5x18x18 cm