Kerbl Höställ med 96 mm avstånd mellan stängerna 3269

Slinga med fjädrar och belysning

Vet inte om det är själva grejen att varken möjligheten rent kroppsligt eller orken som är i stort sett obefintlig som nån stans är och irriterar min kreativ nerv.

Willex Regnställ strl XXL blå och svart 29147

Pop up-tält blå/gulSissel Träningsmatta röd 180x60x1,5 cm SIS-200.002.5Teddykompaniet Teddy Baby Big Ears ElefantHasbro, Twister (SE, NO, FI, DK)

Nån slags kurbitsinspirerad wallie är det väl i alla fall läge att skära ut och sätta upp som ett firande för att jag förhoppningsvis snart blir fullt rörlig och smärtfri i händer och armar. Det andra är inte lika akut ;).

Behöver FÄRG just nu. Det gråa tar död på min energi men då lobbar mitt inre och överkonsumerar färg i tankarna istället. Märkligt det där med psyket alltså! Men min hjärna verkar ju vara född positiv!

Början på nåt bra.

No drama. Nånting nytt och bättre hoppas jag. För att fortsätta på detta spåret funkar ju inte längre. Ondare, stelare, mer förnekande och ännu mer trötthet.
Min verklighet de senaste månaderna och det senaste året.

Hushållspappershållare "Hjärta"Kids Concept, Linus, Krokbräda, AprikosApplicata Tulip Ljusstake Ek 33,5 cmLjusstake förmässigad för antikljus höjd 33 cmLjusstake Vit TerrazzoGloben Lighting Bordslampa Torch MässingLED-belysning infälld med rörelsedetektor Müller Licht Limon 20000078 10 W Varmvit TitanLaddare Staudte-Hirsch SH-5.900 Röd

Tack ❤

Min tid är nu

Akord infälld vägglampa
Tror jag är där nu. Vågar säga nej, inte slå knut på mig själv fast jag egentligen vill så himla mycket- HELA tiden. Man pratar ju mycket om hållbarhet. Får väl anamma det hållbara sättet lite på mig själv nu också.

Väggdekor/Väggord - Jag sökte någon...Naturlatex Handskar för elektriker Storlek (handskar): 9, L EN 388 , EN 60903 Electrosoft CLASSE 0 / 1000 V CAT. 3 T.9 2091907 1 parClarino-konstläder Monteringshandskar Storlek (handskar): 10, XL EN 388 CAT II FerdyF. Rope Rescue 1977 1 st

Säkerhetslågskor Honeywell SPORT AERE 42 S1P Grå2 st Ljuslyktor, Carpe Diem - Rosa

Men ja, oavsett vad jag själv känner så sitter jag nu här, jobbat för mycket, målat hall och barnrum, borrat och skruvat upp diverse prylar och hyllor  när mannen varit bortrest- och känner mig rätt sliten. För att jag inte gör avkall på något. Lite min melodi, hamnar tillbaka i min känsla av att jag tror att jag är en superwoman (fast lite är jag ändå- känslan måste jag ju i alla fall behålla).

Allt har sin tid. 

Min tid är nu.

Idag tar jag ledigt och återhämtar mig.
Men jobbar på det långsiktiga…

 Hörselkåpor 22 dB Dörr Foto PROTECT BASIC 31 204420 1 st

HORISONTALFRÄS STEINEL

Ehmann LUMEO MOBIL Sladdimmer Vit Brytförmåga (min.) 20 W Bryteffekt (max.) 500 W 1 stinprojal elektrosysteme 9016-004.81 2x USB-laddningskontakt USB-uttag IP20 SvartAirbrush Start-set med kompressor Revell Basic 39199 Single Action

Modellbygge flygsimulator Ikarus aeroflyRC7 Ultimate Inkl. sändare
1537437987500

Kort DJI Care Refresh Passar till: DJI Mavic Pro Platinum, DJI Mavic Pro Platinum ComboRC modellbil Short Course 1:10 Serpent SCT RM Borstlös motor Elektrisk 4WD RtRReservdel FPV-hållare Reely Passar till modell: Wild Hawk BLElmotor för RC-bil borstad Absima Thrust B-SPEC 7700 rpm Varv: 55Väggdekor Bokhyllorna 125x70cmReservhjulshållare 1:14 Carson Modellsport 500907164 1 stRC Motorbåt Carson Modellsport 100% RtRKonstgjorda blommor bukett rosor mörkrosa

Tvärbalk främre, MAN, aluminium, svart 1:14 Thicon Models 50062 1 stBlade Inductrix Switch Quadrocopter RtF Nybörjare1:14 Thicon Models 50224 1 stFilt Santorini, svart

Jag förstår såklart att alla grunder för separation eller skilsmässor är olika. Det kan ligga otrohet, misshandel, svek eller annat i botten- eller att känslor har suddats ut. Förutsättningarna är givetvis inte enkla, oavsett anledning. För i de flesta fall är konsekvenserna desamma.

Jag får ofta frågan kring vad jag kan rekommendera- utifrån mina egna erfarenheter- dvs detta är inget facit!

Bordslampa svart TOBOLAxMini Tak/Vägglampa Vit MarkslöjdTaklampa ljusblå LEREZKruka 35 x 35 x 70 cm mörkbrun GAZA

Ni kommer aldrig vara på samma plats i separationen. Det måste få ta tid att hitta sitt sätt och sina gränser för relationen. Antingen total tystnad eller behov av att prata.

Fönsterlarm med inbyggd sensorABSOLUT4U Tunika lång ärm flowerJulgranskula Rosa Karin

Skapa en öppen samtalsmiljö för barnet. Inget barn ska behöva känna att det lämnar ut vare sig mamma/pappa om de berättar något. Skapa en trygg miljö istället för att barnet/barnen inte ska våga berätta hur de haft det den senaste veckan. Barn ska inte behöva hamna i lojalitetskonflikter för att de vuxna inte kommer överens!

Soya - Felicity 169, VitOnly - onlChloe Lace Bra Metallic, Svart

Agera eller säg inte saker i affekt till den andre parten. Det blir sällan bra. Låt det gå några timmar innan du hör av dig vid irritationsmoment. Det går oftast över och är en petitess i det kaos ni är mitt uppe i.

Whyröd Royale skjorta, BlommigSecond Female Pukki kjol, Röd

Poster - Flamingo Heart 40x50cmMasha and The Bear Pyjamas lilaLEGO Kortärmad pyjamas blå

Liggande hjärta "Vänner"

1536048794871

Det finns säkert tusentals andra råd att ge. Men jag pratar bara utifrån egen erfarenhet och vad jag har tyckt fungerat för oss- samt vad som inte har fungerat.

All kärlek till er som går genom detta jobbiga/sorgliga/vidriga- men på andra sidan finns det LJUS!

♥ / KLARA

Smartwool PhD Medium Md Grå Nordic M's rntfcx1100-Skidstrumpor

Meningen med hela skiten…

Selected Skjorta, Navy

1532441709560793915002776162462.jpg

Av en händelse klickade jag hem en bok som följt mig genom hela sommarsemestern ( målet var att läsa ut en bok, inte ens det lyckades jag med…) – Meningen med hela skiten av Nina Åkestam. 4 år efter att den publicerats, och omdiskuterats, blev den min. Min bibel som jag nu rekommenderat många i min närhet.

Skärbräda TräFrank Dandy Breeze Swimshorts, Man, Dark CheddarPoster - Batman 21x30cm

15324212664902228635381886865163.jpg

Poster - Peace sign A4 21x30cmShoe the Bear Agnete stövlar, Svart

Magiskt badlakan - SerisVileda Mopp SuperMocio 3ActionWinx My Fairy BloomPoster - Hakuna Matata no.3 21x30 cm

Men om det bara var det. För det finns ju en karriär också. Eller ett jobb. Eller bara ett jobb. Det kanske är just där vi alla skiljer oss åt. Att ett jobb bara är ett jobb. Nina skriver just om detta i Kraschen- att vara duktig på allt utom att förstå varför man är det… Och när man går runt med det eviga ordet DUKTIG på näthinnan. Vem tjänar på att jag är duktig? Varför säger jag till mina barn att de är duktiga? För vem? För vad?

 

 • ”Om någon verkar få in orimligt mycket i sitt schema beror det på att något annat tar stryk. Och detta andra är antingen kvaliteten på jobbet, eller den egna hälsan. Många som har varit utbrända vittnar om hur de har gått helt upp i arbetet och inte hunnit med familj och vänner.”
 • ”Personer som är riktigt bra på att säga nej gillar man till och med ännu mer när de gör det, för det känns så naturligt och man uppskattar deras ärlighet”.

Ever After High Fairest On Ice Duchess SwanVäggdekor - Jätte fin blombukettMasha och Björnen Handduk 40 x 60 cm RosaBazar gam 'Gus'

Boken finns att köpa här.

HBX 1:12 Servo - 12030

Ta hand om er. Vet att vi är flera som dealar med HELA SKITEN.

/Klara

____________________________________________________________________________________________

Meningen med hela skiten- En ”tankebok”

Tavarua - BrädspelKrosmaster Quest - BrädspelTärningsset - Gemini Blå-Orange (CHX26452) - Brädspel

But why?

Ja, varför börjar jag blogga igen?

Jag älskar att skriva, väcka tankar och sprida lite färgglad glädje. Jag vill kunna prata om det fina, det jobbiga i en separation, om barnens utveckling, den snyggaste kjolen, karriären- på min plattform och på mina villkor.

Nu känner jag mig redo att fatta tangenterna på nytt. Så vem är jag?

 • Har du något smeknamn?
 • Klara är ju egentligen halva mitt namn. Anna-Klara är hela. Men min bror kallade mig för Bissa när jag var liten.
 • Vad jobbar du med?
 • Vit apa - I'm wild about you
 • Hur ser er familjekonstellation ut?
 • Väggdekor väggord väggtext Enjoy lifeRace to the New Found Land - BrädspelJuldekorationer PVC Bordsduk Jul Julafton - Bjällra
 • Vad önskar du dig mest just nu?
 • En lugn sommarledighet med familjen och vänner. En paus fylld av spontanitet.
 • Hur skulle du beskriva din stil?
 • Bert With Camera - Cars bilar - metall - originalPoster - JUST DO IT 30x40cmPoster - Elefant öknen 50x70cmCharlotte of sweden congac, Cognac
 • Vilken maträtt är din favorit?
 • Jag älskar burrata med rökta körsbärstomater och pistagenötter. Jag föredrar fräscha sallader, franskt som asiatiskt, med mycket smak och grönsaker.
 • Vad sjunger du när du står i duschen?
 • Tar oftast inte så långa duscher men skulle nog vara nån klassiker från Stevie Wonder ”Don’t you worry ‘bout a thing” eller nåt annat från Motown.
 • När ingen ser, vad gör du då?
 • Kanske äter nåt sött eller nåt som definitivt skulle klassas som att småäta mellan målen… Nåt jag borde sluta med mao.
 • Vad stör du dig på hos andra?
 • 2790 LAMEW Gold, GoldPatricia Ten Points blå, Blå
 • Vad är ditt drömjobb?
 • Sneaky Steve Jerome Sneakers, Herr, Navy
 • Hur balanserar du relationen, personlig tid och föräldraskapet?
 • Firestone SilkLJUSSLINGA MED 400 LYSDIODER, INKL. 8 FUNKTIONER KALL VIT

Over and out.

Klara