Sporthandduk / Resehandduk - Lättvikt i bambufiber

Kruka 30 x 30 x 28 cm svart PAROS

Vet inte om det är själva grejen att varken möjligheten rent kroppsligt eller orken som är i stort sett obefintlig som nån stans är och irriterar min kreativ nerv.

Kids Concept, Tavla, ABC, beige/vit

Silikonpensel med behållare (Rosa)Soya - Felicity 169, GrönVero Moda Genova blus, GrönAffisch/Poster Karta över Norrköping 33x48cm

Nån slags kurbitsinspirerad wallie är det väl i alla fall läge att skära ut och sätta upp som ett firande för att jag förhoppningsvis snart blir fullt rörlig och smärtfri i händer och armar. Det andra är inte lika akut ;).

Behöver FÄRG just nu. Det gråa tar död på min energi men då lobbar mitt inre och överkonsumerar färg i tankarna istället. Märkligt det där med psyket alltså! Men min hjärna verkar ju vara född positiv!

Början på nåt bra.

No drama. Nånting nytt och bättre hoppas jag. För att fortsätta på detta spåret funkar ju inte längre. Ondare, stelare, mer förnekande och ännu mer trötthet.
Min verklighet de senaste månaderna och det senaste året.

Vila - Vichau Shirt, OffvitVero Moda - vmAmanda SL Top, OffvitVila - Vilucy LS Shirt Cirkla, RosaZizzi Alisa skjorta, BordeauxSoya - Palavi 2, BrunVero Moda - vmMano SL Top, MellanblåEfashion Happy - Tunika 70981, BeigeEfashion Chana - Blus H7154 Bladmönstrer

Tack ❤

Min tid är nu

Family and Friends Kylskåpsmagnet
Tror jag är där nu. Vågar säga nej, inte slå knut på mig själv fast jag egentligen vill så himla mycket- HELA tiden. Man pratar ju mycket om hållbarhet. Får väl anamma det hållbara sättet lite på mig själv nu också.

Star Wars Plysch Filt med Luva ljusbrunBody, RosaPaw Patrol Pyjamas vit

Lego Ninjago Kortärmad pyjamas rödLEGO Star Wars Pyjamas grå

Men ja, oavsett vad jag själv känner så sitter jag nu här, jobbat för mycket, målat hall och barnrum, borrat och skruvat upp diverse prylar och hyllor  när mannen varit bortrest- och känner mig rätt sliten. För att jag inte gör avkall på något. Lite min melodi, hamnar tillbaka i min känsla av att jag tror att jag är en superwoman (fast lite är jag ändå- känslan måste jag ju i alla fall behålla).

Allt har sin tid. 

Min tid är nu.

Idag tar jag ledigt och återhämtar mig.
Men jobbar på det långsiktiga…

 Nightlife Bäddset - Påslakanset Mosaik Grå 240x220

Our Legacy Sweatshirt Gråmelerad Medium

Oscar of Sweden Light Blå Plain SkjortaLindbergh Skjorta, NavyMinimum Jay 2.0 långärmad skjorta, Grön

Poster - Apa 21x30cm
1537437987500

Ganzo MultiTool G106Pippi Långstrump, Hejsan, TröjaMarylin Monroe KylskåpsmagnetSandalett, BlåPoster - I Love Shawn Mendes No.6 21x30cmScholl Nautilus Navy-2Paw Patrol Gymnastiksko blåECCO Ukiuk vintersttövlar, Navy

Väggmonterad silikonhållare för tandkräm tandborste Rakhyvel BlåServis SnödjurKapsylöppnare i metallLady Gaga Kylskåpsmagnet

Jag förstår såklart att alla grunder för separation eller skilsmässor är olika. Det kan ligga otrohet, misshandel, svek eller annat i botten- eller att känslor har suddats ut. Förutsättningarna är givetvis inte enkla, oavsett anledning. För i de flesta fall är konsekvenserna desamma.

Jag får ofta frågan kring vad jag kan rekommendera- utifrån mina egna erfarenheter- dvs detta är inget facit!

Lundby Diskho och diskmaskin SetVäggdekor väggord väggtext Känn dig som hemmaSkönhet set 37 cmTapet väggdekoration - ElephantRadiostyrd Bil 1:12 - 40Km/h, LED-lampor, 4WD, 2.4G, HBX Dune Thunder RTR

Ni kommer aldrig vara på samma plats i separationen. Det måste få ta tid att hitta sitt sätt och sina gränser för relationen. Antingen total tystnad eller behov av att prata.

Väggdekor Dinosarier som tittar ut i Hål i väggenTavarua - BrädspelOtrio Deluxe 2.0

Skapa en öppen samtalsmiljö för barnet. Inget barn ska behöva känna att det lämnar ut vare sig mamma/pappa om de berättar något. Skapa en trygg miljö istället för att barnet/barnen inte ska våga berätta hur de haft det den senaste veckan. Barn ska inte behöva hamna i lojalitetskonflikter för att de vuxna inte kommer överens!

Dark Moon: Shadow Corporation - BrädspelVast: The Crystal Caverns Brädspel

Agera eller säg inte saker i affekt till den andre parten. Det blir sällan bra. Låt det gå några timmar innan du hör av dig vid irritationsmoment. Det går oftast över och är en petitess i det kaos ni är mitt uppe i.

Great TourBabel - Brädspel

Augustus (Svensk) BrädspelPadwico, Babyvakt 850, VitBritax, All-Terrain-Wheels B-Agile 4

Benny Breakdrum - Cars 2 bilar - Deluxe

1536048794871

Det finns säkert tusentals andra råd att ge. Men jag pratar bara utifrån egen erfarenhet och vad jag har tyckt fungerat för oss- samt vad som inte har fungerat.

All kärlek till er som går genom detta jobbiga/sorgliga/vidriga- men på andra sidan finns det LJUS!

♥ / KLARA

vidaXL XXL 200 cm brun mjukisdjur Nallebjörn rntfcx2583-Hem & Trädgård

Denna mycket stora och mjuka nalle kommer att bli din bästa myskompis. Med dess naturtrogna stil och färg kommer nallen att bli en perfekt present till nära och kära. Den blir en utmärkt födelsedagspresent, julklapp, alla-hjärtans-dag-gåva eller andra tillfällen. Nallebjörnen har en söt, mönstrad fluga runt halsen och ett gulligt ansikte med en mjuk uppnäsa. Nallen är gjord i mjuk plysch som är mycket skön och inbjudande för såväl unga som gamla att krama.
 • Färg: Brun
 • Diagonal längd: 200 cm
 • Material: 100% polyesterpäls, PP-stoppning
 • Väldigt mjuk och mysig
 • Med en elegant fluga
 • Storleksvariation: +/- 3 cm
 • Varning: När du tar ut leksaken ur vakuumpackningen, vänligen börja inte leka med den på en gång utan vänta till dess den har återfått sin ursprungliga form
 • Material: Polyester: 100%

Meningen med hela skiten…

Poster - Big Ben london 21x30cm

1532441709560793915002776162462.jpg

Av en händelse klickade jag hem en bok som följt mig genom hela sommarsemestern ( målet var att läsa ut en bok, inte ens det lyckades jag med…) – Meningen med hela skiten av Nina Åkestam. 4 år efter att den publicerats, och omdiskuterats, blev den min. Min bibel som jag nu rekommenderat många i min närhet.

Väggdekor väggtext väggord - DON'T FORGET TO SMILE TODAYMarine Stövel låg Naven, Woman, RödRelaxshoe Ciabatta, Sand/camel

15324212664902228635381886865163.jpg

Tommy Hilfger sport midnight, BlåSally Kmb Svart, Svart

Sneaky Steve, Sharp Boot, Herr, BrunPlatta Poly 5.0 Sahara beigeVinställ - HästVäggord - Welcome to our home STOR!

Men om det bara var det. För det finns ju en karriär också. Eller ett jobb. Eller bara ett jobb. Det kanske är just där vi alla skiljer oss åt. Att ett jobb bara är ett jobb. Nina skriver just om detta i Kraschen- att vara duktig på allt utom att förstå varför man är det… Och när man går runt med det eviga ordet DUKTIG på näthinnan. Vem tjänar på att jag är duktig? Varför säger jag till mina barn att de är duktiga? För vem? För vad?

 

 • ”Om någon verkar få in orimligt mycket i sitt schema beror det på att något annat tar stryk. Och detta andra är antingen kvaliteten på jobbet, eller den egna hälsan. Många som har varit utbrända vittnar om hur de har gått helt upp i arbetet och inte hunnit med familj och vänner.”
 • ”Personer som är riktigt bra på att säga nej gillar man till och med ännu mer när de gör det, för det känns så naturligt och man uppskattar deras ärlighet”.

Wireless Phone Headset PELTOR WS Alert XPI - hjässbygelMy Little Pony Pirate Rainbow Dash Plysch Gosedjur MjukisdjurAlga, Vagabond (SE)Topcom Digital Babymonitor KS-4248

Boken finns att köpa här.

Hjärta Jag älskar dig

Ta hand om er. Vet att vi är flera som dealar med HELA SKITEN.

/Klara

____________________________________________________________________________________________

Meningen med hela skiten- En ”tankebok”

PowerCube extended 1,5m RÖD 44-1300 AllocacocFLAGGA - IRLANDPoster A3 30x42cm Best Day Vit

But why?

Ja, varför börjar jag blogga igen?

Jag älskar att skriva, väcka tankar och sprida lite färgglad glädje. Jag vill kunna prata om det fina, det jobbiga i en separation, om barnens utveckling, den snyggaste kjolen, karriären- på min plattform och på mina villkor.

Nu känner jag mig redo att fatta tangenterna på nytt. Så vem är jag?

 • Har du något smeknamn?
 • Klara är ju egentligen halva mitt namn. Anna-Klara är hela. Men min bror kallade mig för Bissa när jag var liten.
 • Vad jobbar du med?
 • Julgranskula Grön Linda
 • Hur ser er familjekonstellation ut?
 • Julgranskula Rosa OlofJulgranskula Grön Maria4Living Matta "Capri" 67x210 cm Beige/Vit
 • Vad önskar du dig mest just nu?
 • En lugn sommarledighet med familjen och vänner. En paus fylld av spontanitet.
 • Hur skulle du beskriva din stil?
 • Ljusstake antikvit metall H79 cmPoster - Jul krans No.4 21x30cmRetro tavla, 20x30 cm, Volkswagen -"The Original RIDE"Poster - I love Ice Cream No.4 21x30cm
 • Vilken maträtt är din favorit?
 • Jag älskar burrata med rökta körsbärstomater och pistagenötter. Jag föredrar fräscha sallader, franskt som asiatiskt, med mycket smak och grönsaker.
 • Vad sjunger du när du står i duschen?
 • Tar oftast inte så långa duscher men skulle nog vara nån klassiker från Stevie Wonder ”Don’t you worry ‘bout a thing” eller nåt annat från Motown.
 • När ingen ser, vad gör du då?
 • Kanske äter nåt sött eller nåt som definitivt skulle klassas som att småäta mellan målen… Nåt jag borde sluta med mao.
 • Vad stör du dig på hos andra?
 • 3x Exklusiv Vin KylareÄkta vara : guide till oförfalskad mat 9789170373916
 • Vad är ditt drömjobb?
 • Poster - Dinousarie barn no.3 40x50cm
 • Hur balanserar du relationen, personlig tid och föräldraskapet?
 • Poster - Röda rosor A3 30x40cmPoster - G Klav Rainbow no.2 40x50cm

Over and out.

Klara