Philips 6W E14 Singel Hue Ambiance nzpdfb13421-Fjärrstyrning


Professionell Boston Shaker Blå Förlag 14 maj 2019

Vampire Blood Flasketiketter

Kapsylöppnare Guiness

Koala Barsked 3in1wolfcraft Konturmätare 130 mm 6949000Skrivbok Citat Marc JacobsSlöjdkniv, L: 10 cm, B: 2,5 cm, 1st.

Läs mer
Glasfat, dia. 13 cm, 12st.
Nyheter 14 maj 2019

Janice till [PIAS]

Premium Rotary Line Cover Clean DryvidaXL Gardiner 2 st broderade skira 140x225 cm vit17.5x46CM MARBLE EFFECT RED CHERRY ORNAMENT HOME DECORATIONPinne med fot, dia. 4 cm, hålstl. 6 mm, blandade träslag, 10set,

Pappersfat Oval Orange

Philips 6W E14 Singel Hue Ambiance nzpdfb13421-Fjärrstyrning

Produktnummer: 16297301

Ljus för alla tillfällen
- E14
- Kronljus
- White ambiance

Från soluppgång till solnedgång
Lägg till en Philips Hue white ambiance-kronljus i Philips Hue-systemet och skapa en stämning med avslappnande varmvitt till kallt dagsljus. Anslut den till Philips Hue-bryggan eller dimmern och styr den som du vill.

Lys upp dina ögonblick
Skapa en egen stämning med varmvitt till svalt dagsljus

Upplev sinnesro
- Koppla av, läs, koncentrera dig och ladda batterierna med egna ljusinställningar
- Ställ in ljusscheman för smart ljusstyrning i hemmet
- Vakna och somna med ljus

Dimring för maximal komfort
-  Para ihop med en trådlös dimmer så får du en enkel trådlös kontroll

Enkelt, pålitligt och framtidssäkert system
- Anslut till Philips Hue-bryggan för smart övervakning

Ställ in ljusscheman
Med Philips Hue kan det se ut som om du är hemma när du inte är det med hjälp av schemafunktionen i Philips Hue-appen. Ställ in lamporna så att de tänds vid en förinställd tid och lyser när du kommer hem. Du kan till och med få belysningen i olika rum att tändas vid olika tidpunkter. Och naturligtvis kan du låta lamporna släckas gradvis under natten så att du aldrig behöver oroa dig om huruvida du har lämnat några lampor på.

Skapa önskad atmosfär
Det har aldrig varit enklare att skapa rätt stämning med Philips Hue kronljuslampor. Välj valfri nyans av vitt ljus för att skapa en stämning eller inred ditt hem med en blandning av varmt och kallt vitt ljus. Du kan njuta av olika stilar under året oavsett om det klara vita ljuset påminner dig om en vårbris, det varmvita ljuset från en sommarsol eller det iskalla svala dagsljuset på vintern.

Ljusinställningar
Ljus påverkar vår sinnesstämning och beteende. Philips Hue kan hjälpa dig att anpassa dina dagliga rutiner till stunder som du kan njuta av. Hoppa över ditt morgonkaffe och gör dig redo för dagen med kallt, starkt vitt dagsljus som hjälper till att stärka både kropp och själ. Behåll fokus med fininställt starkt vitt ljus, eller lägg upp fötterna och slappna av med ett mjukt vitt ljus och få ett perfekt avslut på dagen.

Sov och vakna på ett naturligt sätt
Sätt i ett Philips Hue-ljus i lampan på sängbordet så blir det lättare att kliva upp ur sängen. Börja dagen på rätt sätt med en varm soluppgång. Den gradvis ökande ljusstyrkan ger dig en känsla av att vakna till naturligt ljus – i ett Philips Hue-ljus i lampan på sängbordet så blir det lättare att kliva upp ur sängen. Börja dagen på rätt sätt med en varm soluppgång. Den gradvis ökande ljusstyrkan ger dig en känsla av att vakna till naturligt ljus – istället för att vakna till ett obehagligt alarm. På kvällen hjälper ett avslappnande varmvitt ljus dig att koppla av och somna bekvämare på natten.

Smart övervakning både hemma och borta
För att du ska kunna styra Philips Hue-lamporna med din smarta enhet, krävs en Philips Hue-brygga. När den är ansluten kan du styra din belysning med Philips Hue-appen var du än befinner dig. Kontrollera om du har glömt att stänga av lamporna innan du lämnar hemmet och slå på dem om du arbetar sent. Det handlar om att förenkla ditt liv och ge dig sinnesro på smarta och användbara vägar. Bryggan ingår i alla Philips Hue-startpaket. Du kan även köpa den separat och enkelt skapa dina egna Philips Hue-system.

Lampan
- Sockel: E14
- Formfaktor: B39
- Livslängd: 25 000 timmar
- Färgtemperatur: 2200 – 6500 K
- Wattal: 6 W
- Ingångsspänning: 220 - 240 V
- Ljusflöde: Alla nyanser av vitt
- Uppgraderbar programvara: när den är ansluten till Hue-bryggan
- Höjd: 39 mm
- Bredd: 117 mm
- Max. effekt vid användning: 6 W
- Max. vilolägeseffekt: 0,1 W

Förpackningens innehåll
Hue-lampor: 1

Miljö
Driftsfuktighet: 5 % < H < 95 % (ej kondenserande)

COLOURS 4pc Electric Gas Cooker Hob Cover Set - Vit Nyheter 14 maj 2019

Zombie Stearinljus

Esschert Design Vedkorg grå MW42

Einhell Diamantskärblad 180 x 25,4 mm för RT-TC 430 U, TC-TC 618The John Bacon Family,Arthur Devis,60x40cmToalettdekal - Kissande Pojke

Läs mer
The Clothed Maja,Francisco Goya,80x40cm Staropramen Glas 14 maj 2019

Plastskål Swirl Rosa

Department for Violent Female Mental,Telemaco signorini,50x50cm

vidaXL Puff och matta 3 delar tyg ränderHl.Augustinus,Sandro Botticelli,60x40cmChrist Carrying the Cross,Hieronymus Bosch,50x50cm

Läs mer