Reseadapter för flygplan 3.5mm till 2x3.5mm

Vero Moda - vmKatinka Piping SS Top, Rosa

Vet inte om det är själva grejen att varken möjligheten rent kroppsligt eller orken som är i stort sett obefintlig som nån stans är och irriterar min kreativ nerv.

Only - onlLuna SS Snake T-shirt, Svart

Väggord - Amor Vincit OmniaEfashion Chana - Topp T102 Mönstrad, BeigeTavla "Mojito"Vero Moda - vmEdna LS Blouse, Grön

Nån slags kurbitsinspirerad wallie är det väl i alla fall läge att skära ut och sätta upp som ett firande för att jag förhoppningsvis snart blir fullt rörlig och smärtfri i händer och armar. Det andra är inte lika akut ;).

Behöver FÄRG just nu. Det gråa tar död på min energi men då lobbar mitt inre och överkonsumerar färg i tankarna istället. Märkligt det där med psyket alltså! Men min hjärna verkar ju vara född positiv!

Början på nåt bra.

No drama. Nånting nytt och bättre hoppas jag. För att fortsätta på detta spåret funkar ju inte längre. Ondare, stelare, mer förnekande och ännu mer trötthet.
Min verklighet de senaste månaderna och det senaste året.

Fully rawsome 9789198385908Vila - Vimanja SL Flounce Top, SvartVila - Visarina LS Top, RosaVila - Vilaia SS Top, OffvitSoya - Rika 1, RandigL.O.L. Surprise! LOL 2i1 Kudde Vändbart Dubbel Motiv PlushEksemhandskar Granberg 110.0160My Little Pony Pyjamas vit

Tack ❤

Min tid är nu

Paw Patrol Nattlinne vit
Tror jag är där nu. Vågar säga nej, inte slå knut på mig själv fast jag egentligen vill så himla mycket- HELA tiden. Man pratar ju mycket om hållbarhet. Får väl anamma det hållbara sättet lite på mig själv nu också.

Trolls Nattlinne blåPaw Patrol Kortärmad pyjamas gulTårtkalas : smarrigt och roligt till barnkalas 9781445475158

Carisma - Skjorta 8405 Småmönstrad, VitStor Miniräknare Grå 29 cm

Men ja, oavsett vad jag själv känner så sitter jag nu här, jobbat för mycket, målat hall och barnrum, borrat och skruvat upp diverse prylar och hyllor  när mannen varit bortrest- och känner mig rätt sliten. För att jag inte gör avkall på något. Lite min melodi, hamnar tillbaka i min känsla av att jag tror att jag är en superwoman (fast lite är jag ändå- känslan måste jag ju i alla fall behålla).

Allt har sin tid. 

Min tid är nu.

Idag tar jag ledigt och återhämtar mig.
Men jobbar på det långsiktiga…

 Kronstadt Johan Peel skjorta, Grön

Hood - Huvtröja JH053, svart/röd, storlek 2XL

Poster - Världskarta handmålad grön A4 21x30cmDekorativ livboj vit med blå ränderUnder Armour BL T-Shirt, Kort ärm, Herr, Steel Light Heather/Techno Tea

5 sekunder Snabbhärdande UV lim
1537437987500

Ilse Jacobsen RUB300 gummistövlar, SvartVagabond Mya Stövlar, svart m. rödLindbergh Chelsea stövlar, SvartAngulus Sandaler, BordeauxPaw Patrol Gummistövlar blåSmartline jordad skarvsladd för Inomhusbruk 5m, VitGosedjur GräshoppaTrådlösa Hörlurar

Maileg Scooter med sidovagn svartTY Beanie Boos, Kiki, Katt, Grå, 23 cmEnchantimals Gillian GiraffeELEGANT HANDMADE FOTORAM KRONAN/HJÄRT FORM 12,7 X 12,7CM

Jag förstår såklart att alla grunder för separation eller skilsmässor är olika. Det kan ligga otrohet, misshandel, svek eller annat i botten- eller att känslor har suddats ut. Förutsättningarna är givetvis inte enkla, oavsett anledning. För i de flesta fall är konsekvenserna desamma.

Jag får ofta frågan kring vad jag kan rekommendera- utifrån mina egna erfarenheter- dvs detta är inget facit!

Pokémon - Cubchoo GosedjurDrake FågelVäggdekor/Väggord - Älska mig mest...Ubongo SällskapsspelStratego Original - Brädspel

Ni kommer aldrig vara på samma plats i separationen. Det måste få ta tid att hitta sitt sätt och sina gränser för relationen. Antingen total tystnad eller behov av att prata.

Small World Brädspel (Svensk)Islebound - BrädspelChronicles of Crime: VR-Glasögon

Skapa en öppen samtalsmiljö för barnet. Inget barn ska behöva känna att det lämnar ut vare sig mamma/pappa om de berättar något. Skapa en trygg miljö istället för att barnet/barnen inte ska våga berätta hur de haft det den senaste veckan. Barn ska inte behöva hamna i lojalitetskonflikter för att de vuxna inte kommer överens!

Lovecraft Letter - BrädspelPoster - Feelings are much like waves No.5 21x30cm

Agera eller säg inte saker i affekt till den andre parten. Det blir sällan bra. Låt det gå några timmar innan du hör av dig vid irritationsmoment. Det går oftast över och är en petitess i det kaos ni är mitt uppe i.

Golem Arcana: Gudanna The Khan's Pyre (Exp)CAPiDi, Selfie Babylarm Svart

100st blixtlåspåsar 38x64mm utan skrivfält till mat, pärlor mmFrank Clutchenson - Fiat - Cars 2 bilarHust&Claire, Regnställ Metal Blå

Lifeventure - Tech Case

1536048794871

Det finns säkert tusentals andra råd att ge. Men jag pratar bara utifrån egen erfarenhet och vad jag har tyckt fungerat för oss- samt vad som inte har fungerat.

All kärlek till er som går genom detta jobbiga/sorgliga/vidriga- men på andra sidan finns det LJUS!

♥ / KLARA

Adventskalender 1.2.3 Jul i s. rntfcx2692-Hem & Trädgård

1.2.3 Adventskalender - Jul i djurens skog


Kärleksfullt utformad adventskalender för de små. Men många djur i skogen och jultomten i släde med renar.


- Ålder: Från 1,5 år

Meningen med hela skiten…

Espandrillos navy resår, Blå

1532441709560793915002776162462.jpg

Av en händelse klickade jag hem en bok som följt mig genom hela sommarsemestern ( målet var att läsa ut en bok, inte ens det lyckades jag med…) – Meningen med hela skiten av Nina Åkestam. 4 år efter att den publicerats, och omdiskuterats, blev den min. Min bibel som jag nu rekommenderat många i min närhet.

Detox Lifestyle 9789187371813Womens empire Ocean wiew blå, BlåHästar Kuddfodral 40x40cm

15324212664902228635381886865163.jpg

KÄNGA Rosa Ne Svart, SvartCrocs, Lodgepoint, Snökänga, Junior, Candy Sosa/Party Sosa

Platta Poly 9.0 120cm Stjärnor i färgNOR Variant: VänsterTavla Husregler Svart RamTOPModel Bisou Mjukishund Med Ljud Gosedjur Plysch Interactive

Men om det bara var det. För det finns ju en karriär också. Eller ett jobb. Eller bara ett jobb. Det kanske är just där vi alla skiljer oss åt. Att ett jobb bara är ett jobb. Nina skriver just om detta i Kraschen- att vara duktig på allt utom att förstå varför man är det… Och när man går runt med det eviga ordet DUKTIG på näthinnan. Vem tjänar på att jag är duktig? Varför säger jag till mina barn att de är duktiga? För vem? För vad?

 

 • ”Om någon verkar få in orimligt mycket i sitt schema beror det på att något annat tar stryk. Och detta andra är antingen kvaliteten på jobbet, eller den egna hälsan. Många som har varit utbrända vittnar om hur de har gått helt upp i arbetet och inte hunnit med familj och vänner.”
 • ”Personer som är riktigt bra på att säga nej gillar man till och med ännu mer när de gör det, för det känns så naturligt och man uppskattar deras ärlighet”.

2Fast2Fun F.A.H Quadrocopter 2,4 GHz drönareBlank, "Gör ditt eget Spel", KortspelSnugpak Ionosphere EnmanstältPoster A4 21x30cm CS:GO

Boken finns att köpa här.

Poster A3 30x42cm Tribal Women Gul

Ta hand om er. Vet att vi är flera som dealar med HELA SKITEN.

/Klara

____________________________________________________________________________________________

Meningen med hela skiten- En ”tankebok”

Aromalampa i Keramik Ananas BrunPoster A4 21x30cm GråscalePoster A4 21x30cm Painted Beauty

But why?

Ja, varför börjar jag blogga igen?

Jag älskar att skriva, väcka tankar och sprida lite färgglad glädje. Jag vill kunna prata om det fina, det jobbiga i en separation, om barnens utveckling, den snyggaste kjolen, karriären- på min plattform och på mina villkor.

Nu känner jag mig redo att fatta tangenterna på nytt. Så vem är jag?

 • Har du något smeknamn?
 • Klara är ju egentligen halva mitt namn. Anna-Klara är hela. Men min bror kallade mig för Bissa när jag var liten.
 • Vad jobbar du med?
 • Julgranskula Blå Patrik
 • Hur ser er familjekonstellation ut?
 • Julgranskula Röd UllaLarmad Dörrstopp - SvartWalltastic Väggdekor Klister Väggpanel Motiv
 • Vad önskar du dig mest just nu?
 • En lugn sommarledighet med familjen och vänner. En paus fylld av spontanitet.
 • Hur skulle du beskriva din stil?
 • Poster - Earth No.1 21x30cmPoster - I love Ice Cream No.11 40x50cmPoster - Vit Horse Art 40x50cmVoluspa French Bourbon Vanille Slender Petite Glass Candle 149g
 • Vilken maträtt är din favorit?
 • Jag älskar burrata med rökta körsbärstomater och pistagenötter. Jag föredrar fräscha sallader, franskt som asiatiskt, med mycket smak och grönsaker.
 • Vad sjunger du när du står i duschen?
 • Tar oftast inte så långa duscher men skulle nog vara nån klassiker från Stevie Wonder ”Don’t you worry ‘bout a thing” eller nåt annat från Motown.
 • När ingen ser, vad gör du då?
 • Kanske äter nåt sött eller nåt som definitivt skulle klassas som att småäta mellan målen… Nåt jag borde sluta med mao.
 • Vad stör du dig på hos andra?
 • Poster - I´m sorry No.8 40x50cmPoster - I love Music 40x50cm
 • Vad är ditt drömjobb?
 • Affisch/Poster Without Getting Lost Ord/Text/Skrift 33x48cm
 • Hur balanserar du relationen, personlig tid och föräldraskapet?
 • Sängtopp 180x200 cmKoppel/ handukshållare - 3 kroks Irländsk Setter

Over and out.

Klara