VANADIS Plafond 12L Taklampa Krom/Brilliant rdtaeu4193-Inredning och möbler


Korgset Grå plast 4 delar Förvaring
Poster - Cirkel med linjer marmor 40x50cm

Jingle bells, God Jul Bror

Rättsosäkra åldersbedömningar kan ha påverkat utgången i tusentals asylärenden, vilket uppmärksammats sedan länge, bland annat i rapporten från FARR, Barnrättsbyrån och nätverket #vistårinteut. En envis journalistisk Negra Efendić. Nu har hanteringen även anmälts till Justitiekanslern av Rådgivningsbyrån för asylsökande och flyktingar och Civil Rights Defenders. Läs mer om JK-anmälan!

Enligt januariöverenskommelsen ska åldersbedömningarna utredas, men ännu har ingen utredare tillsatts. ”Resultaten från utredningen borde varit klara igår”,Batteridriven LED Lampa med trådar, lyser i olika färgerSandalett Hawaii, Ljusrosa metallicPoster - Blåklint A3 30x40cm sade Sofia Rönnow Pessah från Rådgivningsbyrån vid ett seminarium i riksdagen som ordnades den 16 maj av riksdagsledamöter och organisationerna bakom JK-anmälan, tillsammans med Barnrättscentrum vid Stockholms Universitet, Sveriges Advokatsamfund samt riksdagsledamöter. Webbplatsen "Stoppa utvisningarna av afghanska ungdomar" har publicerat ett utförligt referat.

Läs om seminariet!

Sorel Explorer Joan vinterstövlar, Camel
ECCO Shape 35 stövlar, Brun
Crocs Classic Kids Navy-2

Husdjurens hemliga liv, Pyjamas, grå med ceris byxa

FB post 812 av EU:s medlemsländer har redan nationella förteckningar över säkra ursprungsländer i syfte att skynda på asylprocessen.Stående vit häst i trä 15cmPAW Patrol Skye pläd filt Personer från ett så kallat säkert land har inte rätt till en individuell prövning vilket är en helt central del av asylrätten. Kommissionen föreslår en enda gemensam EU-förteckning där följande utses som säkra länder: Albanien, Bosnien och Hercegovina, Makedonien, Kosovo, Montenegro, Serbia och Turkiet. Ett av Sveriges krav i EU- förhandlingarna har varit att Turkiet ska tas bort från listan.

Vi är starkt emot listan med “säkra länder” och att det ska gälla i alla EU-länder. Individer som kommer från ett "säkert ursprungsland",Tretorn Aktiv Chelsea Winter gummistövlar, RödMarinblå Barnförkläde Lämplig 3-6år eller via ett "säkert tredje land", eller har varit i ett "första asylland" måste även de få genomgå en fullständig asylprocedur inom EU enligt asylrättens principer. Återigen innebär detta förslag att EU frånsäger ansvaret genom outsourcing av asylrätten till länder utanför EU. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Paw Patrol Pyjamas grå
Svart-vit liggande prydnadskatt, 20 cm

Masha and The Bear Pyjamas vit

FB post 7

I Ungern har det gjorts straffbart att hjälpa migranter och asylsökande. Liknande lagar diskuteras runt om i Europa. Hjälporganisationer som deltagit i räddningsarbete på Medelhavet har fått dyra böter och tvingats avsluta sin räddningsverksamhet. Transportöransvaret innebär att den som hjälper en flykting över gränsen begår ett brott och i Sverige har röster höjts för att kriminalisera hjälp till papperslösa personer. Vi anser det helt oacceptabelt att kriminalisera humanitär hjälp till skyddsbehövande. Att rädda människor på Medelhavet, bistå papperslösa med humanitär hjälp eller hjälpa skyddsbehövande över EU:s yttre gränser eller landsgränser är inte brottsligt. Brottsligt är att neka människor deras rätt att söka asyl och att skicka tillbaka dem till platser där de riskerar kränkande behandling. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...

EU-kandidaterna om tillfälliga uppehållstillstånd

BUBBLEEZZ - Olivia Octorine

FB post 6

Permanenta uppehållstillstånd har varit norm i Sverige i över 30 år fram till 2015 då tillfälliga uppehållstillstånd infördes temporärt genom en tillfällig lag. En av punkterna i förslaget till ny skyddsgrundsförordning, som är en del av Silikonform FlodhästTrälåda med text "Olja & Vinäger"CEAS, innebär att Sverige inte skulle kunna återgå till permanenta uppehållstillstånd. Enligt förslaget skulle EU:s medlemsstater bara kunna bevilja tillfälliga uppehållstillstånd.

Vi anser att skyddsbehövande som huvudregel ska beviljas permanenta uppehållstillstånd, inte temporära. Att förbjuda permanenta uppehållstillstånd är bortom vett och sans eftersom det är känt att människor utan permanent uppehållstillstånd lever i oro och otrygghet, vilket också minskar möjligheten till deltagande i samhället. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.Babblarna Minisar DoddoPowerpuffpinglorna Blossom (Blomman) Mjukis 20cmTY, Beanie Boos Flippy Flerfärgad Fisk, 15,5 cm

Läs mer...
Yu-Gi-Oh! - Yugi Gosedjur
Kanin vibrerande 'Les Petits Dodos'

EU-kandidaterna om asylskäl efter flykten

FB post 5

Skyddsgrundsförordningen är en del av CEAS (Common European Asylum System) och reglerar vem som kan betraktas som flykting eller skyddsbehövande. En av punkterna i förslaget till ny skyddsgrundsförordning innebär att personer som ändrar eller kommer ut med sin tro, sin sexuella läggning alternativt gör politiska uttalanden mot hemlandet, efter att de flytt inte kommer kunna åberopa detta i sin asylansökan. Detta även om det nya omständigheterna kan leda till förföljelse i hemlandet. Pokemon TCG Kangaskhan EX - KortspelALF, Rymdisar, BarnspelGood Cop Bad Cop - Brädspel
Att neka asyl på grund av att andra skyddsskäl har uppkommit under efter flykten strider mot asylrätten. Vi anser att varje individ har rättLabyrint 2.0 SällskapsspelPoster A3 30x42cm Örebro51st State Master Set - Brädspel att ändra sin religiösa tro, politiska åskådning, komma ut som hbtq-person eller ändra sin sexuella läggning efter att de kommit till Europa. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Flip City Brädspel spel

EU-kandidaterna om Libyen

FB post 4

EU:s stats- och regeringschefer enades i februari 2017 om att sluta en överenskommelse med Libyen. Den går ut på att EU-länderna ska utbilda och stödja den libyska kustbevakning för att hindra att personer försöker fly över Medelhavet till EU. EU-kommissionen lovade även att öronmärka motsvarande 1,9 miljarder kronor ur EU-budgeten, bland annat för att bistå Libyens kustbevakning. Vi anser att detta samarbete leder till större utsatthet för den som tvingats migrera eller fly snarare än att lösa EU:s asylpolitik. EU är medskyldigt till den omänskliga behandling som flyktingar och andra migranter utsätts för i Libyen, liksom i andra länder där människor hamnar genom externaliseringen av EU-ländernas gränskontroll. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Fief: France 1429 - Brädspel
Sax

EU-kandidaterna om Frontex' budget

Carcassonne Safari (engelsk version) - Brädspel (begagnad)

FB post 3Europeiska gräns- och kustbevakningsbyrån, Frontex, är EU:s gemensamma gränspolis och har till uppgift att hålla migranter utan tillstånd utanför EU:s gränser. Frontex stödjer medlemsländerna i deras verksamhet gällande gränsbevakning, återvändande och samarbete med länder utanför EU. De senaste åren har Frontex budget ökat. Vi sätter oss emotMini A Ture, Julien + Robin Rain Set Ombre BlåTrueNorth Trek 600 +6Väggdekor väggtext väggord - THE KITCHEN IS THE HEART ökade anslag till Frontex. På Medelhavet bedriver EU:s gränsbyrå Frontex krig mot smugglare med motiveringen att smugglarna är skyldiga till att många dör. Men EU-ledarna nämner inte att det är unionens gränspolitik som tvingar människor att resa irreguljärt och har öppnat marknaden för smugglarna. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Ljushållare - Min älskade pappa
Mila Skechers Grön, Grön
Förkläde Man
Ecco Biom Venture 82073451707, Herr, Svart

Viktigt!

  Visste du att ordet kristall kommer från Grekiskans krystallos, som betyder klar is? Vi kan alltså jämföra skenet från en kristallprodukt med skenet från en islykta. Skillnaden är att kristallen ger ett brilliant skimmer i alla regnbågens färger. 

  Specifikationer

  Övrigt
  Varumärke: Markslöjd
  Serie: Markslöjd Vanadis
  Färgnamn: Krom
  Färg prisma: Klar
  Färg skärm: Transparent
  Lamptyp: Plafond
  Typ av prisma: Brilliant
  Upphängning: Bygel
  Utseende: Silver,Metall,Glas,Krom


  Material
  Material bas: Metall
  Material skärm: Brilliant


  Mått
  Bredd: 78 cm
  Höjd: 25 cm
  Djup: 78 cm

 • Poster - Malmö A3 30x40cm

  Sedan 1998 delar FARR ut ett årligt ungdomsstipendium. Syftet är att stödja insatser av ungdomar för asylrätten och/eller för att öka förståelsen mellan människor av olika etniska ursprung. Stipendiet delas numera ut till minne av Carl Lundevi, ung och...

  Läs mer...

 • Venus i metall, 18x5,5x5,5 cm i ljus Bronz

  Här finns dokument som behandlades vid FARR:s årsmöte söndagen den 31 mars 2019. Resultaträkning 2018 - fastställd Balansräkning 2018 - fastställd Revisionsberättelse 2018 (Styrelsen beviljades ansvarsfrihet) Oscar of Sweden Blå Linneskjorta Skjorta...

  HUGO Slim fit skjorta, Svart

Mummy's Hot Chocolate set - Kopp och Sked - alla hjärtans dag
Tomte Skinnimitation Brun 48 cm
Magnifier Spectra Variant: Vänster

Kontakt

Miljövänlig shoppingkasse 35x60 cm natur

+468-710 02 45

info(a)farr.se

Box 391,
101 27  STOCKHOLM

Hörselskydd PELTOR X3-A
Mjuky - Elefanten Mylo Mjukisdjur

Medlemssidor

Medlemssidorna är just nu stängda på grund av resursbrist. Vi hoppas kunna öppna ett nytt medlemsforum på en annan plattform.

Libellud, Mysterium (SE,NO,DK,FI)
Tandborsthållare för Barn - Groda

Stöd FARR!

Master Fitness Boxhandske

  

SWISH

123 327 8983

Postgiro 520890-5

Poster A4 21x30cm Thanks For The Looks Mom