Taklampa GUAM guld rdtaeu4201-Inredning och möbler


Pierre Robert, Tunna Tights i Ull, Dam
Salming Run Divine Tee, Women, Stone Melange

LEGO Batman Kortärmad pyjamas grå

Rättsosäkra åldersbedömningar kan ha påverkat utgången i tusentals asylärenden, vilket uppmärksammats sedan länge, bland annat i rapporten från FARR, Barnrättsbyrån och nätverket #vistårinteut. En envis journalistisk Negra Efendić. Nu har hanteringen även anmälts till Justitiekanslern av Rådgivningsbyrån för asylsökande och flyktingar och Civil Rights Defenders. Läs mer om JK-anmälan!

Enligt januariöverenskommelsen ska åldersbedömningarna utredas, men ännu har ingen utredare tillsatts. ”Resultaten från utredningen borde varit klara igår”,Ilse Jacobsen Rub 2 gummistövlar, SvartSvart Kafeini SandaletterVäggdekor väggord väggtext Love makes a house a home sade Sofia Rönnow Pessah från Rådgivningsbyrån vid ett seminarium i riksdagen som ordnades den 16 maj av riksdagsledamöter och organisationerna bakom JK-anmälan, tillsammans med Barnrättscentrum vid Stockholms Universitet, Sveriges Advokatsamfund samt riksdagsledamöter. Webbplatsen "Stoppa utvisningarna av afghanska ungdomar" har publicerat ett utförligt referat.

Läs om seminariet!

Poster - Flamingo Tropical 40x50cm
HUGO Boheme stövlar, Mörkgrå
Pantofola d'Oro Matera Low sneakers, Svart

My Little Pony Pyjamas korall lila

FB post 812 av EU:s medlemsländer har redan nationella förteckningar över säkra ursprungsländer i syfte att skynda på asylprocessen.Väggdekor väggord väggtext Walk in ClosetHummel Fashion Stadil Super Boot sneakers, Svart Personer från ett så kallat säkert land har inte rätt till en individuell prövning vilket är en helt central del av asylrätten. Kommissionen föreslår en enda gemensam EU-förteckning där följande utses som säkra länder: Albanien, Bosnien och Hercegovina, Makedonien, Kosovo, Montenegro, Serbia och Turkiet. Ett av Sveriges krav i EU- förhandlingarna har varit att Turkiet ska tas bort från listan.

Vi är starkt emot listan med “säkra länder” och att det ska gälla i alla EU-länder. Individer som kommer från ett "säkert ursprungsland",Angulus stövlar, BeigeKärnan, Katten Janson minimjukisdjur eller via ett "säkert tredje land", eller har varit i ett "första asylland" måste även de få genomgå en fullständig asylprocedur inom EU enligt asylrättens principer. Återigen innebär detta förslag att EU frånsäger ansvaret genom outsourcing av asylrätten till länder utanför EU. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Star Wars Kortärmad pyjamas marinblå
Barbie, Tennisspelare

Trolls Nattlinne blå

FB post 7

I Ungern har det gjorts straffbart att hjälpa migranter och asylsökande. Liknande lagar diskuteras runt om i Europa. Hjälporganisationer som deltagit i räddningsarbete på Medelhavet har fått dyra böter och tvingats avsluta sin räddningsverksamhet. Transportöransvaret innebär att den som hjälper en flykting över gränsen begår ett brott och i Sverige har röster höjts för att kriminalisera hjälp till papperslösa personer. Vi anser det helt oacceptabelt att kriminalisera humanitär hjälp till skyddsbehövande. Att rädda människor på Medelhavet, bistå papperslösa med humanitär hjälp eller hjälpa skyddsbehövande över EU:s yttre gränser eller landsgränser är inte brottsligt. Brottsligt är att neka människor deras rätt att söka asyl och att skicka tillbaka dem till platser där de riskerar kränkande behandling. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...

EU-kandidaterna om tillfälliga uppehållstillstånd

Food Wrappers - tre storlekar i ett paket

FB post 6

Permanenta uppehållstillstånd har varit norm i Sverige i över 30 år fram till 2015 då tillfälliga uppehållstillstånd infördes temporärt genom en tillfällig lag. En av punkterna i förslaget till ny skyddsgrundsförordning, som är en del av Barbie - Dreamtopia DollEver After High Way Too Wonderland Courtly JesterCEAS, innebär att Sverige inte skulle kunna återgå till permanenta uppehållstillstånd. Enligt förslaget skulle EU:s medlemsstater bara kunna bevilja tillfälliga uppehållstillstånd.

Vi anser att skyddsbehövande som huvudregel ska beviljas permanenta uppehållstillstånd, inte temporära. Att förbjuda permanenta uppehållstillstånd är bortom vett och sans eftersom det är känt att människor utan permanent uppehållstillstånd lever i oro och otrygghet, vilket också minskar möjligheten till deltagande i samhället. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.Geggamoja, Elefant Grön/Marine 15cmKuu Kuu Harajuku Fashion Swap Fun Angel DollAlfröd Grå liten Nalle

Läs mer...
Geggamoja, Doddi Play Mix
Poster - Diamant guld no.7 21x30cm

EU-kandidaterna om asylskäl efter flykten

FB post 5

Skyddsgrundsförordningen är en del av CEAS (Common European Asylum System) och reglerar vem som kan betraktas som flykting eller skyddsbehövande. En av punkterna i förslaget till ny skyddsgrundsförordning innebär att personer som ändrar eller kommer ut med sin tro, sin sexuella läggning alternativt gör politiska uttalanden mot hemlandet, efter att de flytt inte kommer kunna åberopa detta i sin asylansökan. Detta även om det nya omständigheterna kan leda till förföljelse i hemlandet. Vem där (Guess Who) - BrädspelLetters from Vitchapel - BrädspelFyra i rad spel barnspel, 4 i rad
Att neka asyl på grund av att andra skyddsskäl har uppkommit under efter flykten strider mot asylrätten. Vi anser att varje individ har rättA Game of Thrones: War of Five Kings 2 - Call to Arms - KortspelPlanetarium - BrädspelTalisman: Legendary Tales Brädspel att ändra sin religiösa tro, politiska åskådning, komma ut som hbtq-person eller ändra sin sexuella läggning efter att de kommit till Europa. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Tärningsset D6 (16mm) - Cirrus Light Blå Vit (CHX27646) - Brädspel

EU-kandidaterna om Libyen

FB post 4

EU:s stats- och regeringschefer enades i februari 2017 om att sluta en överenskommelse med Libyen. Den går ut på att EU-länderna ska utbilda och stödja den libyska kustbevakning för att hindra att personer försöker fly över Medelhavet till EU. EU-kommissionen lovade även att öronmärka motsvarande 1,9 miljarder kronor ur EU-budgeten, bland annat för att bistå Libyens kustbevakning. Vi anser att detta samarbete leder till större utsatthet för den som tvingats migrera eller fly snarare än att lösa EU:s asylpolitik. EU är medskyldigt till den omänskliga behandling som flyktingar och andra migranter utsätts för i Libyen, liksom i andra länder där människor hamnar genom externaliseringen av EU-ländernas gränskontroll. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Ekö - Brädspel
Chupacabra - Survive the Night Brädspel

EU-kandidaterna om Frontex' budget

Passing Through Petra Brädspel

FB post 3Europeiska gräns- och kustbevakningsbyrån, Frontex, är EU:s gemensamma gränspolis och har till uppgift att hålla migranter utan tillstånd utanför EU:s gränser. Frontex stödjer medlemsländerna i deras verksamhet gällande gränsbevakning, återvändande och samarbete med länder utanför EU. De senaste åren har Frontex budget ökat. Vi sätter oss emotFårskinn - EKO - grått mörka kanterNaturehike Vattentät mobilförvaring Large 15 cm - Touch, Blå, LFärgade vattenpärlor - 6 gram, Purple ökade anslag till Frontex. På Medelhavet bedriver EU:s gränsbyrå Frontex krig mot smugglare med motiveringen att smugglarna är skyldiga till att många dör. Men EU-ledarna nämner inte att det är unionens gränspolitik som tvingar människor att resa irreguljärt och har öppnat marknaden för smugglarna. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
EMMA lacedankleboots, Svart
LED Lampa med skiftande färger battreidriven
New Balance Coast V4, Men, Galaxy

Viktigt!

  Modern diamantformad hänglampa
  Erbjuden taklampa är en mycket unik och effektiv ljuskälla. Lampskärmen är gjord av metall och återskapar formen av en diamant. Lampan kommer att glädja älskare av slät, minimalistisk elegans, samt beundrarna av inredning i retro eller vintage stil. Lampskärmens diagonal är 31 cm och den totala höjden är 117 cm. E27 glödlampor rekommenderas för använding, med en maximal effekt på 60 watt. En modern ljuskälla och ett elegant tillskott till industriella interiörer i ett!

  Detaljer:

  - Typ: taklampa
  - Färg: guld
  - Material: stål
  - Montering: Delvis montering krävs
  - Färg: guld
  - Form: irregulär
  - Höjd: 117 cm
  - Bredd: 31 cm
  - Basdiameter: 12 cm
  - Kabellängd: 93 cm
  - Spänning: 220-240 V (50 Hz)
  - Vikt: 2 kg
  - Typ: taklampa
  - Stil: samtida
  Egenskaper:
  Hög kvalitet, Robust och hållbart utförande, Optimal energieffektivitet, Modern design, Perfekt för industriella interiörer

  Erbjudandet inkluderar:
  1 x taklampa, Glödlampa ingår ej

  Ytterligare information: Lampan är avsedd för glödlampor med energimärkning där klasserna går från A ++ till E, där A++ är effektivast. Lämplig för LED-lampor, halogenlampor, energieffektiva lampor, Eventuell justering av kabellängden ska utföras av en elektriker.
 • Trälåda för fika med motiv dalahäst

  Sedan 1998 delar FARR ut ett årligt ungdomsstipendium. Syftet är att stödja insatser av ungdomar för asylrätten och/eller för att öka förståelsen mellan människor av olika etniska ursprung. Stipendiet delas numera ut till minne av Carl Lundevi, ung och...

  Läs mer...

 • Oscar of Sweden Light Blå Plain Skjorta

  Här finns dokument som behandlades vid FARR:s årsmöte söndagen den 31 mars 2019. Resultaträkning 2018 - fastställd Balansräkning 2018 - fastställd Revisionsberättelse 2018 (Styrelsen beviljades ansvarsfrihet) Ljuslykta för mysiga vinterkvällar...

  Only & Sons - onsAlfrödo LS Shirt Ex-slim, Vit

Platta Poly 9.0 "Stan Smith" Vit
Ananas Twister, Ananas skärare
Expedition

Kontakt

ADAPTER TILL LADDARE AF

+468-710 02 45

info(a)farr.se

Box 391,
101 27  STOCKHOLM

Headset PELTOR MT53H79A
Mjuk Nalle 70 cm sittande ljus-brun

Medlemssidor

Medlemssidorna är just nu stängda på grund av resursbrist. Vi hoppas kunna öppna ett nytt medlemsforum på en annan plattform.

Alga, Tjuv och Polis, Kortspel (SE)
Myggnätsdörr med magnetstängsel

Stöd FARR!

Poster A3 30x42cm Colorful Feather

  

SWISH

123 327 8983

Postgiro 520890-5

Poster A4 21x30cm "You must"