Taklampa NARCEA grå rdtaeu4220-Inredning och möbler


Pierre Robert, Wool Longs, Junior, Light Sosa
Poster - Giraff Tino A3 30x40cm

PJ Masks Pyjamas blå

Rättsosäkra åldersbedömningar kan ha påverkat utgången i tusentals asylärenden, vilket uppmärksammats sedan länge, bland annat i rapporten från FARR, Barnrättsbyrån och nätverket #vistårinteut. En envis journalistisk Negra Efendić. Nu har hanteringen även anmälts till Justitiekanslern av Rådgivningsbyrån för asylsökande och flyktingar och Civil Rights Defenders. Läs mer om JK-anmälan!

Enligt januariöverenskommelsen ska åldersbedömningarna utredas, men ännu har ingen utredare tillsatts. ”Resultaten från utredningen borde varit klara igår”,Brun Girlhood SandaletterPoster - She needed a hero A3 30x40cmDuffy Chelsea Boots, Svart sade Sofia Rönnow Pessah från Rådgivningsbyrån vid ett seminarium i riksdagen som ordnades den 16 maj av riksdagsledamöter och organisationerna bakom JK-anmälan, tillsammans med Barnrättscentrum vid Stockholms Universitet, Sveriges Advokatsamfund samt riksdagsledamöter. Webbplatsen "Stoppa utvisningarna av afghanska ungdomar" har publicerat ett utförligt referat.

Läs om seminariet!

Hamburgare och Pommes, Salt och Peppar Set
Havaianas Kids Max Heroes Blå Pattern
Minions Sandaler marinblå

LEGO Batman Pyjamas svart

FB post 812 av EU:s medlemsländer har redan nationella förteckningar över säkra ursprungsländer i syfte att skynda på asylprocessen.Fireman Sam Gummistövlar blåServettställ trä vintage med text "Coffee time" Personer från ett så kallat säkert land har inte rätt till en individuell prövning vilket är en helt central del av asylrätten. Kommissionen föreslår en enda gemensam EU-förteckning där följande utses som säkra länder: Albanien, Bosnien och Hercegovina, Makedonien, Kosovo, Montenegro, Serbia och Turkiet. Ett av Sveriges krav i EU- förhandlingarna har varit att Turkiet ska tas bort från listan.

Vi är starkt emot listan med “säkra länder” och att det ska gälla i alla EU-länder. Individer som kommer från ett "säkert ursprungsland",Stadens Hjältar, Lekset 1, Fiona räddar en kattSkrållan Ljus 45 cm eller via ett "säkert tredje land", eller har varit i ett "första asylland" måste även de få genomgå en fullständig asylprocedur inom EU enligt asylrättens principer. Återigen innebär detta förslag att EU frånsäger ansvaret genom outsourcing av asylrätten till länder utanför EU. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Pyjamas Bambu, Blå
BUBBLEEZZ - Olivia Octorine

Fireman Sam Kortärmad pyjamas grå

FB post 7

I Ungern har det gjorts straffbart att hjälpa migranter och asylsökande. Liknande lagar diskuteras runt om i Europa. Hjälporganisationer som deltagit i räddningsarbete på Medelhavet har fått dyra böter och tvingats avsluta sin räddningsverksamhet. Transportöransvaret innebär att den som hjälper en flykting över gränsen begår ett brott och i Sverige har röster höjts för att kriminalisera hjälp till papperslösa personer. Vi anser det helt oacceptabelt att kriminalisera humanitär hjälp till skyddsbehövande. Att rädda människor på Medelhavet, bistå papperslösa med humanitär hjälp eller hjälpa skyddsbehövande över EU:s yttre gränser eller landsgränser är inte brottsligt. Brottsligt är att neka människor deras rätt att söka asyl och att skicka tillbaka dem till platser där de riskerar kränkande behandling. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...

EU-kandidaterna om tillfälliga uppehållstillstånd

Väggfäste med skylt Pudel

FB post 6

Permanenta uppehållstillstånd har varit norm i Sverige i över 30 år fram till 2015 då tillfälliga uppehållstillstånd infördes temporärt genom en tillfällig lag. En av punkterna i förslaget till ny skyddsgrundsförordning, som är en del av Lykta Hjärta vägg eller hängandeBABY born, Moped, Play&FunCEAS, innebär att Sverige inte skulle kunna återgå till permanenta uppehållstillstånd. Enligt förslaget skulle EU:s medlemsstater bara kunna bevilja tillfälliga uppehållstillstånd.

Vi anser att skyddsbehövande som huvudregel ska beviljas permanenta uppehållstillstånd, inte temporära. Att förbjuda permanenta uppehållstillstånd är bortom vett och sans eftersom det är känt att människor utan permanent uppehållstillstånd lever i oro och otrygghet, vilket också minskar möjligheten till deltagande i samhället. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.Bäddset - Påslakan LeopardBaby Annabell, Kramgo Sovande LammTY Teeny Tys Darby Rosa drake

Läs mer...
Stan Stingrå
TV/Video-bevakning, Klistermärken 2st 25x20 cm

EU-kandidaterna om asylskäl efter flykten

FB post 5

Skyddsgrundsförordningen är en del av CEAS (Common European Asylum System) och reglerar vem som kan betraktas som flykting eller skyddsbehövande. En av punkterna i förslaget till ny skyddsgrundsförordning innebär att personer som ändrar eller kommer ut med sin tro, sin sexuella läggning alternativt gör politiska uttalanden mot hemlandet, efter att de flytt inte kommer kunna åberopa detta i sin asylansökan. Detta även om det nya omständigheterna kan leda till förföljelse i hemlandet. Bamse YatzyThrough the Desert - BrädspelKingdomino: Age of Giants Brädspel (Exp)
Att neka asyl på grund av att andra skyddsskäl har uppkommit under efter flykten strider mot asylrätten. Vi anser att varje individ har rättRuneWars Miniature Game - Daqan Lord Hawthorne - BrädspelOne Night Revolution - BrädspelTärningsset D6 - Gemini Blå-purple (CHX26828) - Brädspel att ändra sin religiösa tro, politiska åskådning, komma ut som hbtq-person eller ändra sin sexuella läggning efter att de kommit till Europa. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Expedition: Famous Explorers - Brädspel

EU-kandidaterna om Libyen

FB post 4

EU:s stats- och regeringschefer enades i februari 2017 om att sluta en överenskommelse med Libyen. Den går ut på att EU-länderna ska utbilda och stödja den libyska kustbevakning för att hindra att personer försöker fly över Medelhavet till EU. EU-kommissionen lovade även att öronmärka motsvarande 1,9 miljarder kronor ur EU-budgeten, bland annat för att bistå Libyens kustbevakning. Vi anser att detta samarbete leder till större utsatthet för den som tvingats migrera eller fly snarare än att lösa EU:s asylpolitik. EU är medskyldigt till den omänskliga behandling som flyktingar och andra migranter utsätts för i Libyen, liksom i andra länder där människor hamnar genom externaliseringen av EU-ländernas gränskontroll. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Glasängel - Skyddsängel
Arkwright - Brädspel

EU-kandidaterna om Frontex' budget

Flow Brandvarnare Mini Rosa

FB post 3Europeiska gräns- och kustbevakningsbyrån, Frontex, är EU:s gemensamma gränspolis och har till uppgift att hålla migranter utan tillstånd utanför EU:s gränser. Frontex stödjer medlemsländerna i deras verksamhet gällande gränsbevakning, återvändande och samarbete med länder utanför EU. De senaste åren har Frontex budget ökat. Vi sätter oss emotDidriksons Boreal (Herr) NavyVaude Mark L 2PPoster - Frankrike karta ram 40x50cm ökade anslag till Frontex. På Medelhavet bedriver EU:s gränsbyrå Frontex krig mot smugglare med motiveringen att smugglarna är skyldiga till att många dör. Men EU-ledarna nämner inte att det är unionens gränspolitik som tvingar människor att resa irreguljärt och har öppnat marknaden för smugglarna. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Dr Martens 1461 PW 10078001, Unisex, Svart
KÄNGA Rosa Ne Svart, Svart
Wrangler, Sniper Low Sneakers, Herr, Vit

Viktigt!

  Modern lampa i nyanser av grått och koppar i industriell stil
  Kombinationen av former och färger på denna lampa ger den en ovanlig industriell stil. Rund lampskärm av grå metall är snyggt sammanställt med element i färgen av varmt koppar och gör lampan perfekt för interiörer med industriell, klassisk eller modern stil. Lampan är upphängd på en svart sladd av tyg. E27 glödlampor rekommenderas för använding, med en maximal effekt på 40 watt. Glödlampa ingår ej i satsen.

  Detaljer:

  - Typ: taklampa
  - Färg: grå
  - Material: metall
  - Ytterligare material: textilfiber
  - Montering: Delvis montering krävs
  - Färg: grå
  - Form: rund
  - Höjd: 170 cm
  - Kabellängd: 150 cm
  - Diameter: 13 cm
  - Spänning: 220-240 V (50 Hz)
  - Vikt: 1 kg
  - Typ: taklampa
  - Stil: industriell
  - Nyans: ljusgrå
  Egenskaper:
  Optimal energieffektivitet, Väl lämpad för olika inredningsstilar, Trendig industriell stil, Perfekt mix av färger och material, Okomplicerad samling

  Erbjudandet inkluderar:
  1 x taklampa, Glödlampa ingår ej

  Ytterligare information: Lampan är avsedd för glödlampor med energimärkning där klasserna går från A ++ till E, där A++ är effektivast. Lämplig för LED-lampor, halogenlampor, energieffektiva lampor, Eventuell justering av kabellängden ska utföras av en elektriker.
 • Selected Skjorta, Vit

  Sedan 1998 delar FARR ut ett årligt ungdomsstipendium. Syftet är att stödja insatser av ungdomar för asylrätten och/eller för att öka förståelsen mellan människor av olika etniska ursprung. Stipendiet delas numera ut till minne av Carl Lundevi, ung och...

  Läs mer...

 • Lee långärmad skjorta, Svart

  Här finns dokument som behandlades vid FARR:s årsmöte söndagen den 31 mars 2019. Resultaträkning 2018 - fastställd Balansräkning 2018 - fastställd Revisionsberättelse 2018 (Styrelsen beviljades ansvarsfrihet) Carisma - Skjorta 8004, Marinblå...

  Lindbergh Plain skjorta, Ljusblå

Bröda platta Stretch 9.0 Svart
Paw Patrol Handduk 30 x 40 cm Lila
Deluxe tomteluva med fluff

Kontakt

Hörselskydd PELTOR Optime IIIP3E

+468-710 02 45

info(a)farr.se

Box 391,
101 27  STOCKHOLM

Baby Born, Interaktiv Potta
2Fast2Fun - Space Drone med FPV, drönare

Medlemssidor

Medlemssidorna är just nu stängda på grund av resursbrist. Vi hoppas kunna öppna ett nytt medlemsforum på en annan plattform.

Alga, Bubble Maker Lab (Nordisk)
Flow Brandvarnare Nidal Trä

Stöd FARR!

Slangkoppling 19 mm (3/4”)

  

SWISH

123 327 8983

Postgiro 520890-5

Portabel Fläkt - Uppladdningsbar