Dörrstopp och Fönsterstopp Ljus Grön - rdtaeu4878-Dörrstopp


natureZOO, Ekologisk Elefant Mjukdjur Mörk Blå
Väggdekor väggord väggtext All you need is love

Molang Mjukdjur Mini Molang

Rättsosäkra åldersbedömningar kan ha påverkat utgången i tusentals asylärenden, vilket uppmärksammats sedan länge, bland annat i rapporten från FARR, Barnrättsbyrån och nätverket #vistårinteut. En envis journalistisk Negra Efendić. Nu har hanteringen även anmälts till Justitiekanslern av Rådgivningsbyrån för asylsökande och flyktingar och Civil Rights Defenders. Läs mer om JK-anmälan!

Enligt januariöverenskommelsen ska åldersbedömningarna utredas, men ännu har ingen utredare tillsatts. ”Resultaten från utredningen borde varit klara igår”,Alga, FiskespelAlga, 4 i radAlga, Tjuv och polis, Sällskapsspel sade Sofia Rönnow Pessah från Rådgivningsbyrån vid ett seminarium i riksdagen som ordnades den 16 maj av riksdagsledamöter och organisationerna bakom JK-anmälan, tillsammans med Barnrättscentrum vid Stockholms Universitet, Sveriges Advokatsamfund samt riksdagsledamöter. Webbplatsen "Stoppa utvisningarna av afghanska ungdomar" har publicerat ett utförligt referat.

Läs om seminariet!

King of Tokyo (Svensk) brädspel
Poster - Inhale Exhale 21x30cm
Poster A3 30x42cm Foggy Forest

Teddykompaniet Softies Häst Hasse

FB post 812 av EU:s medlemsländer har redan nationella förteckningar över säkra ursprungsländer i syfte att skynda på asylprocessen.Star Wars Legion: T-47 Airspeeder - BrädspelHandduk filt pläd strand beach towel (Leopard) Personer från ett så kallat säkert land har inte rätt till en individuell prövning vilket är en helt central del av asylrätten. Kommissionen föreslår en enda gemensam EU-förteckning där följande utses som säkra länder: Albanien, Bosnien och Hercegovina, Makedonien, Kosovo, Montenegro, Serbia och Turkiet. Ett av Sveriges krav i EU- förhandlingarna har varit att Turkiet ska tas bort från listan.

Vi är starkt emot listan med “säkra länder” och att det ska gälla i alla EU-länder. Individer som kommer från ett "säkert ursprungsland",Retro tavla i metall, 20x30 cm, Volkswagen -"At The Beach"Alga, Diamond Detectives eller via ett "säkert tredje land", eller har varit i ett "första asylland" måste även de få genomgå en fullständig asylprocedur inom EU enligt asylrättens principer. Återigen innebär detta förslag att EU frånsäger ansvaret genom outsourcing av asylrätten till länder utanför EU. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Hello Kitty Mjukis Gosedjur 17 cm Gul/Röd
Tärningsset D6 - Vortex Slime (CHX27915) - Brädspel

BUBBLEEZZ - Piper Puppyfly

FB post 7

I Ungern har det gjorts straffbart att hjälpa migranter och asylsökande. Liknande lagar diskuteras runt om i Europa. Hjälporganisationer som deltagit i räddningsarbete på Medelhavet har fått dyra böter och tvingats avsluta sin räddningsverksamhet. Transportöransvaret innebär att den som hjälper en flykting över gränsen begår ett brott och i Sverige har röster höjts för att kriminalisera hjälp till papperslösa personer. Vi anser det helt oacceptabelt att kriminalisera humanitär hjälp till skyddsbehövande. Att rädda människor på Medelhavet, bistå papperslösa med humanitär hjälp eller hjälpa skyddsbehövande över EU:s yttre gränser eller landsgränser är inte brottsligt. Brottsligt är att neka människor deras rätt att söka asyl och att skicka tillbaka dem till platser där de riskerar kränkande behandling. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...

EU-kandidaterna om tillfälliga uppehållstillstånd

Poster - Lidingö ram 21x30cm

FB post 6

Permanenta uppehållstillstånd har varit norm i Sverige i över 30 år fram till 2015 då tillfälliga uppehållstillstånd infördes temporärt genom en tillfällig lag. En av punkterna i förslaget till ny skyddsgrundsförordning, som är en del av Legendary: Civil War (Exp)HoppeKids, Säkerhetsskena, Ida, BlåCEAS, innebär att Sverige inte skulle kunna återgå till permanenta uppehållstillstånd. Enligt förslaget skulle EU:s medlemsstater bara kunna bevilja tillfälliga uppehållstillstånd.

Vi anser att skyddsbehövande som huvudregel ska beviljas permanenta uppehållstillstånd, inte temporära. Att förbjuda permanenta uppehållstillstånd är bortom vett och sans eftersom det är känt att människor utan permanent uppehållstillstånd lever i oro och otrygghet, vilket också minskar möjligheten till deltagande i samhället. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.Ställ i trä med text "Kaffefilter"Britax, B-Ready Barnvagn Blå Denim 2018Prince Wheeliam - Bentley - Cars 2 bilar Limiterad utgåva

Läs mer...
VW Metall Skylt
Hust&Claire, Regnställ Metal Blå

EU-kandidaterna om asylskäl efter flykten

FB post 5

Skyddsgrundsförordningen är en del av CEAS (Common European Asylum System) och reglerar vem som kan betraktas som flykting eller skyddsbehövande. En av punkterna i förslaget till ny skyddsgrundsförordning innebär att personer som ändrar eller kommer ut med sin tro, sin sexuella läggning alternativt gör politiska uttalanden mot hemlandet, efter att de flytt inte kommer kunna åberopa detta i sin asylansökan. Detta även om det nya omständigheterna kan leda till förföljelse i hemlandet. Espandrillos offvit resår, Sand/camelVägguttag 2-vägs utanpåliggande - roterbara uttagVäggdekor väggtext väggord - Diamant
Att neka asyl på grund av att andra skyddsskäl har uppkommit under efter flykten strider mot asylrätten. Vi anser att varje individ har rättSkechers GOfit TR TREK, SvartPoster - Afrika elefant karta 3 30x40cmKeen, Elsa II Chelsea Wp, Dam, Mulch/Martini O att ändra sin religiösa tro, politiska åskådning, komma ut som hbtq-person eller ändra sin sexuella läggning efter att de kommit till Europa. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Ayurvedisk vegetarisk kokbok 9789163921698

EU-kandidaterna om Libyen

FB post 4

EU:s stats- och regeringschefer enades i februari 2017 om att sluta en överenskommelse med Libyen. Den går ut på att EU-länderna ska utbilda och stödja den libyska kustbevakning för att hindra att personer försöker fly över Medelhavet till EU. EU-kommissionen lovade även att öronmärka motsvarande 1,9 miljarder kronor ur EU-budgeten, bland annat för att bistå Libyens kustbevakning. Vi anser att detta samarbete leder till större utsatthet för den som tvingats migrera eller fly snarare än att lösa EU:s asylpolitik. EU är medskyldigt till den omänskliga behandling som flyktingar och andra migranter utsätts för i Libyen, liksom i andra länder där människor hamnar genom externaliseringen av EU-ländernas gränskontroll. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Heavy Duty 5.0 Svarta
Platta Poly 5.0 Ljusgrå

EU-kandidaterna om Frontex' budget

Bult och muttrar. 240 delar. M4-M10.

FB post 3Europeiska gräns- och kustbevakningsbyrån, Frontex, är EU:s gemensamma gränspolis och har till uppgift att hålla migranter utan tillstånd utanför EU:s gränser. Frontex stödjer medlemsländerna i deras verksamhet gällande gränsbevakning, återvändande och samarbete med länder utanför EU. De senaste åren har Frontex budget ökat. Vi sätter oss emotMjuk Nalle 40 cm sittande ljus- brunBSD Viper Pro 1/10Fantasy Flight Games, Star Wars Legion, Brädspel (ENG) ökade anslag till Frontex. På Medelhavet bedriver EU:s gränsbyrå Frontex krig mot smugglare med motiveringen att smugglarna är skyldiga till att många dör. Men EU-ledarna nämner inte att det är unionens gränspolitik som tvingar människor att resa irreguljärt och har öppnat marknaden för smugglarna. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Poster A4 21x30cm Mystic Floral
Affisch Poster Emoji Pengar med Vingar Money 33x48
Poster A4 21x30cm &
Trädgårdshandskar, planteringshandskar Med Klor

Viktigt!

  Produktnummer: 995767

  Flux dörrstopp kan du använda för entré- balkong och inner dörrar, i princip alla sorts dörrar. Ofta behöver du ha dörren öppen i fastlåst läge, t ex när du skall bära ut många saker till bilen, flytta, vädra fastlåst för barnen, mellan 2 kontorsrum.

  Flux dörrstopp är allsidig och har stor flexibilitet. Den passar såväl i hemmet som på arbetsplatser och i offentlig miljö.

  Flux dörrstopp är tillverkad av högkvalitativt gummi som är väderresistent och har lång livslängd. den är flexibel och passar alla "mellanrum" från 1-9 cm. Den skadar inte ditt golv och fäster mot alla golvytor som marmor, parkett, trä, plast, klinker etc. Modellen finns i många färger för att passa i just din miljö!

 • Pokemon Goomy Gosedjur

  Sedan 1998 delar FARR ut ett årligt ungdomsstipendium. Syftet är att stödja insatser av ungdomar för asylrätten och/eller för att öka förståelsen mellan människor av olika etniska ursprung. Stipendiet delas numera ut till minne av Carl Lundevi, ung och...

  Läs mer...

 • Enchantimals Let's Flamingle Dolls & Playset

  Här finns dokument som behandlades vid FARR:s årsmöte söndagen den 31 mars 2019. Resultaträkning 2018 - fastställd Balansräkning 2018 - fastställd Revisionsberättelse 2018 (Styrelsen beviljades ansvarsfrihet) Ever After High Darling Charming...

  Ever After High Ashlynn Ella 2-in-1 Magical Fashion

Julgranskula Rosa Johannes
Julgranskula Röd Ann
Väggdekoration / väggkrok - älg

Kontakt

Poster A4 21x30cm London Cartography

+468-710 02 45

info(a)farr.se

Box 391,
101 27  STOCKHOLM

Julgranskula Röd Anita
4Living Halkskyddsmatta 30x150cm Svart

Medlemssidor

Medlemssidorna är just nu stängda på grund av resursbrist. Vi hoppas kunna öppna ett nytt medlemsforum på en annan plattform.

Bakmatta Kavelmatta i silikon 27 x 38 (Färg: Orange)
Emojikuddar Smileys Plysch ca33cm Emoji Kudde

Stöd FARR!

Poster - Bob Marley No.6 21x30cm

  

SWISH

123 327 8983

Postgiro 520890-5

Poster - Marmor Hjärta 21x30cm