Wish Me Interaktivt Grå/Vit Hundvalp med Rosa rosett Gosedjur rdtaeu5420-Leksaker


Britax, Adapter till syskonsits, B-Ready
Britax Go Prambody Wood Brun

Founders of Gloomhaven Brädspel

Rättsosäkra åldersbedömningar kan ha påverkat utgången i tusentals asylärenden, vilket uppmärksammats sedan länge, bland annat i rapporten från FARR, Barnrättsbyrån och nätverket #vistårinteut. En envis journalistisk Negra Efendić. Nu har hanteringen även anmälts till Justitiekanslern av Rådgivningsbyrån för asylsökande och flyktingar och Civil Rights Defenders. Läs mer om JK-anmälan!

Enligt januariöverenskommelsen ska åldersbedömningarna utredas, men ännu har ingen utredare tillsatts. ”Resultaten från utredningen borde varit klara igår”,Vossatassar, Svevar Regnställ BlåTenson, Saturn Herringbone BlåHenri Lloyd Wave Hi Fit Pant (Herr) Blå sade Sofia Rönnow Pessah från Rådgivningsbyrån vid ett seminarium i riksdagen som ordnades den 16 maj av riksdagsledamöter och organisationerna bakom JK-anmälan, tillsammans med Barnrättscentrum vid Stockholms Universitet, Sveriges Advokatsamfund samt riksdagsledamöter. Webbplatsen "Stoppa utvisningarna av afghanska ungdomar" har publicerat ett utförligt referat.

Läs om seminariet!

Poster - Elefant öknen 40x50cm
Peregrine Necessär 'Window'
MFH Myggnätstält - Olivgrönt

Spel - Fånga krokodilen/Crocodile snap

FB post 812 av EU:s medlemsländer har redan nationella förteckningar över säkra ursprungsländer i syfte att skynda på asylprocessen.Poster - Borås ram 21x30cmKanna kil svart, Svart Personer från ett så kallat säkert land har inte rätt till en individuell prövning vilket är en helt central del av asylrätten. Kommissionen föreslår en enda gemensam EU-förteckning där följande utses som säkra länder: Albanien, Bosnien och Hercegovina, Makedonien, Kosovo, Montenegro, Serbia och Turkiet. Ett av Sveriges krav i EU- förhandlingarna har varit att Turkiet ska tas bort från listan.

Vi är starkt emot listan med “säkra länder” och att det ska gälla i alla EU-länder. Individer som kommer från ett "säkert ursprungsland",Ecco Cruise 84166351707, Dam, SvartRelaxshoe Ciabatta, Sand/camel eller via ett "säkert tredje land", eller har varit i ett "första asylland" måste även de få genomgå en fullständig asylprocedur inom EU enligt asylrättens principer. Återigen innebär detta förslag att EU frånsäger ansvaret genom outsourcing av asylrätten till länder utanför EU. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Retro tavla i metall, 20x30 cm, Volkswagen -"At The Beach"
Flex Appeal 2.0 breakfree, Svart

Poster - Do more of what makes you happy 21x30cm

FB post 7

I Ungern har det gjorts straffbart att hjälpa migranter och asylsökande. Liknande lagar diskuteras runt om i Europa. Hjälporganisationer som deltagit i räddningsarbete på Medelhavet har fått dyra böter och tvingats avsluta sin räddningsverksamhet. Transportöransvaret innebär att den som hjälper en flykting över gränsen begår ett brott och i Sverige har röster höjts för att kriminalisera hjälp till papperslösa personer. Vi anser det helt oacceptabelt att kriminalisera humanitär hjälp till skyddsbehövande. Att rädda människor på Medelhavet, bistå papperslösa med humanitär hjälp eller hjälpa skyddsbehövande över EU:s yttre gränser eller landsgränser är inte brottsligt. Brottsligt är att neka människor deras rätt att söka asyl och att skicka tillbaka dem till platser där de riskerar kränkande behandling. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...

EU-kandidaterna om tillfälliga uppehållstillstånd

Ecco Intrinsic 83955301001, Dam, Svart

FB post 6

Permanenta uppehållstillstånd har varit norm i Sverige i över 30 år fram till 2015 då tillfälliga uppehållstillstånd infördes temporärt genom en tillfällig lag. En av punkterna i förslaget till ny skyddsgrundsförordning, som är en del av Hush Puppies Curling röd, RödPoster - My Hero My Soldier My Daughter no.3 21x30cmCEAS, innebär att Sverige inte skulle kunna återgå till permanenta uppehållstillstånd. Enligt förslaget skulle EU:s medlemsstater bara kunna bevilja tillfälliga uppehållstillstånd.

Vi anser att skyddsbehövande som huvudregel ska beviljas permanenta uppehållstillstånd, inte temporära. Att förbjuda permanenta uppehållstillstånd är bortom vett och sans eftersom det är känt att människor utan permanent uppehållstillstånd lever i oro och otrygghet, vilket också minskar möjligheten till deltagande i samhället. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.Crocs Handle It Gummistövel, Junior, NavyTunna runda vaxade 2.0 VinrödFirestone Silk

Läs mer...
OBH Nordica Supreme Steel Gryta 3 liter (12108315)
SM Kompassfodral Svart/teal

EU-kandidaterna om asylskäl efter flykten

FB post 5

Skyddsgrundsförordningen är en del av CEAS (Common European Asylum System) och reglerar vem som kan betraktas som flykting eller skyddsbehövande. En av punkterna i förslaget till ny skyddsgrundsförordning innebär att personer som ändrar eller kommer ut med sin tro, sin sexuella läggning alternativt gör politiska uttalanden mot hemlandet, efter att de flytt inte kommer kunna åberopa detta i sin asylansökan. Detta även om det nya omständigheterna kan leda till förföljelse i hemlandet. Pokemon 8-Inch Pikachu Gosedjur Plush Plysch Mjukis 22cmThe Greatest Candle in the World Doftljus Kryddnejlika & KanelBSD Viper Pro 1/10
Att neka asyl på grund av att andra skyddsskäl har uppkommit under efter flykten strider mot asylrätten. Vi anser att varje individ har rättTactic, Lotto Siffror & FrukterDanspil, Re:Play, Sällskapsspel (SE, NO, DK, FI)Affisch Poster Karta över Sverige med Text Flagga 33x48 att ändra sin religiösa tro, politiska åskådning, komma ut som hbtq-person eller ändra sin sexuella läggning efter att de kommit till Europa. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Poster A4 21x30cm Girl Power

EU-kandidaterna om Libyen

FB post 4

EU:s stats- och regeringschefer enades i februari 2017 om att sluta en överenskommelse med Libyen. Den går ut på att EU-länderna ska utbilda och stödja den libyska kustbevakning för att hindra att personer försöker fly över Medelhavet till EU. EU-kommissionen lovade även att öronmärka motsvarande 1,9 miljarder kronor ur EU-budgeten, bland annat för att bistå Libyens kustbevakning. Vi anser att detta samarbete leder till större utsatthet för den som tvingats migrera eller fly snarare än att lösa EU:s asylpolitik. EU är medskyldigt till den omänskliga behandling som flyktingar och andra migranter utsätts för i Libyen, liksom i andra länder där människor hamnar genom externaliseringen av EU-ländernas gränskontroll. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Brandvarnare
Poster A3 30x42cm The Only Thing

EU-kandidaterna om Frontex' budget

Poster A3 30x42cm Horse Scenery

FB post 3Europeiska gräns- och kustbevakningsbyrån, Frontex, är EU:s gemensamma gränspolis och har till uppgift att hålla migranter utan tillstånd utanför EU:s gränser. Frontex stödjer medlemsländerna i deras verksamhet gällande gränsbevakning, återvändande och samarbete med länder utanför EU. De senaste åren har Frontex budget ökat. Vi sätter oss emotJulgranskula Röd OscarPoster A4 21x30cm Highland CowKöksmatta Bistro Röd ökade anslag till Frontex. På Medelhavet bedriver EU:s gränsbyrå Frontex krig mot smugglare med motiveringen att smugglarna är skyldiga till att många dör. Men EU-ledarna nämner inte att det är unionens gränspolitik som tvingar människor att resa irreguljärt och har öppnat marknaden för smugglarna. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Julgranskula Rosa Lilly
Dekorationskvist LED en vit och en röd kvist
Väggdekor väggord väggtext Fjärillar
Poster - Marmor Hjärta 30x40cm

Viktigt!

  Wish me Mjukdjur med ljud och ljus. Denna söta interaktiva hundvalp älskar pussar och kramar. Pussa den på nosen så tänds rosetten på huvudet, ge den sedan en slängkyss för att släcka rosetten igen samtidigt som du önskar dig något. Hunden kan även fnissa, skälla och prutta beroende på var du klappar den. Den har totalt fyra beröringspunkter.

  Det magiska gosedjuret är både roligt att leka med och en trygg vän när man ska sova.

  Batterier 3xAAA ingår.

  Höjd ca 25 cm.

  • Rekommenderas ej till barn under 3 år.
 • Dragon Valley - Brädspel

  Sedan 1998 delar FARR ut ett årligt ungdomsstipendium. Syftet är att stödja insatser av ungdomar för asylrätten och/eller för att öka förståelsen mellan människor av olika etniska ursprung. Stipendiet delas numera ut till minne av Carl Lundevi, ung och...

  Läs mer...

 • Lost Legacy 2: Flying Garden brädspel

  Här finns dokument som behandlades vid FARR:s årsmöte söndagen den 31 mars 2019. Resultaträkning 2018 - fastställd Balansräkning 2018 - fastställd Revisionsberättelse 2018 (Styrelsen beviljades ansvarsfrihet) Far Space Foundry - Brädspel...

  Neuroshima Hex 3.0: Uranopolis - Brädspel

Poster - Flamingo Shine no.4 30x40cm
Poster - Horses No.1 21x30cm
Hälsokostlexikon med grundrecept 9789188362179

Kontakt

Örebro Text Optikertavla m. Koordinater 33x48cm

+468-710 02 45

info(a)farr.se

Box 391,
101 27  STOCKHOLM

Poster - Best Friends No.9 40x50cm
Poster - Tropiska löv 40x50cm

Medlemssidor

Medlemssidorna är just nu stängda på grund av resursbrist. Vi hoppas kunna öppna ett nytt medlemsforum på en annan plattform.

Poster - Buffel no.2 40x50cm
Poster - Palmkvist no.11 40x50cm

Stöd FARR!

Poster - Lejon målad 40x50cm

  

SWISH

123 327 8983

Postgiro 520890-5

Poster - I love Ariana Grande Sosa 21x30cm