Bush Baby Sleepy Adero Mjukdjur Pod rdtaeu5429-Leksaker


Poster - Zebra 1 21x30cm
Poster - Afrika karta ram 70x100cm

Tärningsset D6 - Gemini Blå-Steel (CHX26823) - Brädspel

Rättsosäkra åldersbedömningar kan ha påverkat utgången i tusentals asylärenden, vilket uppmärksammats sedan länge, bland annat i rapporten från FARR, Barnrättsbyrån och nätverket #vistårinteut. En envis journalistisk Negra Efendić. Nu har hanteringen även anmälts till Justitiekanslern av Rådgivningsbyrån för asylsökande och flyktingar och Civil Rights Defenders. Läs mer om JK-anmälan!

Enligt januariöverenskommelsen ska åldersbedömningarna utredas, men ännu har ingen utredare tillsatts. ”Resultaten från utredningen borde varit klara igår”,Mini A Ture, Reinis Lining, M Ombre BlåHust&Claire, Regnställ MarinblåDidriksons Nimbus Pants (Junior) Svart sade Sofia Rönnow Pessah från Rådgivningsbyrån vid ett seminarium i riksdagen som ordnades den 16 maj av riksdagsledamöter och organisationerna bakom JK-anmälan, tillsammans med Barnrättscentrum vid Stockholms Universitet, Sveriges Advokatsamfund samt riksdagsledamöter. Webbplatsen "Stoppa utvisningarna av afghanska ungdomar" har publicerat ett utförligt referat.

Läs om seminariet!

Haglöfs Pictor Sleeping Bag Sheet
TrueNorth Arctic Lite 3P
Poster - USA karta ram 3 70x100cm

UNO Basic

FB post 812 av EU:s medlemsländer har redan nationella förteckningar över säkra ursprungsländer i syfte att skynda på asylprocessen.True North, Vattna Gummistövel, Dam, Fuchsia - CombGadgetMe Nattlampa LED med rörelsesensor Personer från ett så kallat säkert land har inte rätt till en individuell prövning vilket är en helt central del av asylrätten. Kommissionen föreslår en enda gemensam EU-förteckning där följande utses som säkra länder: Albanien, Bosnien och Hercegovina, Makedonien, Kosovo, Montenegro, Serbia och Turkiet. Ett av Sveriges krav i EU- förhandlingarna har varit att Turkiet ska tas bort från listan.

Vi är starkt emot listan med “säkra länder” och att det ska gälla i alla EU-länder. Individer som kommer från ett "säkert ursprungsland",Bdk Sandra vaq.cuero, CognacPoster - Göteborg ram 21x30cm eller via ett "säkert tredje land", eller har varit i ett "första asylland" måste även de få genomgå en fullständig asylprocedur inom EU enligt asylrättens principer. Återigen innebär detta förslag att EU frånsäger ansvaret genom outsourcing av asylrätten till länder utanför EU. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Geometry Strategy®
Charlotte of Sweden rosa, Rosa

CARDHOLDER/STAND FOR A GAME OF THRONES - THE BOARD GAME

FB post 7

I Ungern har det gjorts straffbart att hjälpa migranter och asylsökande. Liknande lagar diskuteras runt om i Europa. Hjälporganisationer som deltagit i räddningsarbete på Medelhavet har fått dyra böter och tvingats avsluta sin räddningsverksamhet. Transportöransvaret innebär att den som hjälper en flykting över gränsen begår ett brott och i Sverige har röster höjts för att kriminalisera hjälp till papperslösa personer. Vi anser det helt oacceptabelt att kriminalisera humanitär hjälp till skyddsbehövande. Att rädda människor på Medelhavet, bistå papperslösa med humanitär hjälp eller hjälpa skyddsbehövande över EU:s yttre gränser eller landsgränser är inte brottsligt. Brottsligt är att neka människor deras rätt att söka asyl och att skicka tillbaka dem till platser där de riskerar kränkande behandling. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...

EU-kandidaterna om tillfälliga uppehållstillstånd

Sneakers La Gear Sosa, Rosa

FB post 6

Permanenta uppehållstillstånd har varit norm i Sverige i över 30 år fram till 2015 då tillfälliga uppehållstillstånd infördes temporärt genom en tillfällig lag. En av punkterna i förslaget till ny skyddsgrundsförordning, som är en del av TomtemaskSneakers Björn Borg tan, Sand/camelCEAS, innebär att Sverige inte skulle kunna återgå till permanenta uppehållstillstånd. Enligt förslaget skulle EU:s medlemsstater bara kunna bevilja tillfälliga uppehållstillstånd.

Vi anser att skyddsbehövande som huvudregel ska beviljas permanenta uppehållstillstånd, inte temporära. Att förbjuda permanenta uppehållstillstånd är bortom vett och sans eftersom det är känt att människor utan permanent uppehållstillstånd lever i oro och otrygghet, vilket också minskar möjligheten till deltagande i samhället. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.Platta Poly 5.0 SvartLid Sid - Släpp ut ångaLjusmanschetter 4st

Läs mer...
Stolsrygg - Jul dekoration 4st
Bliz Active Velocity XT Sosa / Vit

EU-kandidaterna om asylskäl efter flykten

FB post 5

Skyddsgrundsförordningen är en del av CEAS (Common European Asylum System) och reglerar vem som kan betraktas som flykting eller skyddsbehövande. En av punkterna i förslaget till ny skyddsgrundsförordning innebär att personer som ändrar eller kommer ut med sin tro, sin sexuella läggning alternativt gör politiska uttalanden mot hemlandet, efter att de flytt inte kommer kunna åberopa detta i sin asylansökan. Detta även om det nya omständigheterna kan leda till förföljelse i hemlandet. Miljövänlig shoppingkasse 35x60 cm grönMjuky - Björnungen Alex GosedjurSmartgurtz Siggy gul Maria doll robot
Att neka asyl på grund av att andra skyddsskäl har uppkommit under efter flykten strider mot asylrätten. Vi anser att varje individ har rättMaki, Brädspel, Boom Boom BalloonVäggdekor - SolrosorDamparaply Blommor Rosa Dubbelfodrad att ändra sin religiösa tro, politiska åskådning, komma ut som hbtq-person eller ändra sin sexuella läggning efter att de kommit till Europa. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Bäddset - Påslakan Stronger Than Yesterday

EU-kandidaterna om Libyen

FB post 4

EU:s stats- och regeringschefer enades i februari 2017 om att sluta en överenskommelse med Libyen. Den går ut på att EU-länderna ska utbilda och stödja den libyska kustbevakning för att hindra att personer försöker fly över Medelhavet till EU. EU-kommissionen lovade även att öronmärka motsvarande 1,9 miljarder kronor ur EU-budgeten, bland annat för att bistå Libyens kustbevakning. Vi anser att detta samarbete leder till större utsatthet för den som tvingats migrera eller fly snarare än att lösa EU:s asylpolitik. EU är medskyldigt till den omänskliga behandling som flyktingar och andra migranter utsätts för i Libyen, liksom i andra länder där människor hamnar genom externaliseringen av EU-ländernas gränskontroll. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
1st LED-Lampa E27 A60 DIM-TO-WARM Filament
Tavla Blad metall grå 50x70 cm

EU-kandidaterna om Frontex' budget

Poster A4 21x30cm Sarcasm

FB post 3Europeiska gräns- och kustbevakningsbyrån, Frontex, är EU:s gemensamma gränspolis och har till uppgift att hålla migranter utan tillstånd utanför EU:s gränser. Frontex stödjer medlemsländerna i deras verksamhet gällande gränsbevakning, återvändande och samarbete med länder utanför EU. De senaste åren har Frontex budget ökat. Vi sätter oss emotJulgranskula Röd SimonJulgranskula Röd AnnaJulgranskula Blå Sebastian ökade anslag till Frontex. På Medelhavet bedriver EU:s gränsbyrå Frontex krig mot smugglare med motiveringen att smugglarna är skyldiga till att många dör. Men EU-ledarna nämner inte att det är unionens gränspolitik som tvingar människor att resa irreguljärt och har öppnat marknaden för smugglarna. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
4Living Orientalisk Matta 67x110cm Svart
Poster - Julgran No.3 30x40cm
Poster - Ocean woman No.2 40x50cm
Poster - Small moments Big memories No.1 21x30cm

Viktigt!

  Bush Babys är bedårande små mjukdjur med rörliga ögon. När de blir sömniga kryper de in i sina bon och stänger lövdörren.

  Bush Babys har supermjuk päls och när du stoppar in fingret i det lilla hålet på baksidan kan du röra på deras ögon samtidigt som de viftar på öronen.

  Bush Baby Världen är en magisk värld där Bush Babies bor. Dreamstar Bush Babies bor i sina kokonger i ett magiskt drömträd.

  Mått: Gosedjur ca 13 cm hög, bo ca 18 cm högt och 10 cm brett.

  • Rekommenderas ej till barn under 3 år.
 • CARDHOLDER/STAND FOR AGRICOLA

  Sedan 1998 delar FARR ut ett årligt ungdomsstipendium. Syftet är att stödja insatser av ungdomar för asylrätten och/eller för att öka förståelsen mellan människor av olika etniska ursprung. Stipendiet delas numera ut till minne av Carl Lundevi, ung och...

  Läs mer...

 • Babel - Brädspel

  Här finns dokument som behandlades vid FARR:s årsmöte söndagen den 31 mars 2019. Resultaträkning 2018 - fastställd Balansräkning 2018 - fastställd Revisionsberättelse 2018 (Styrelsen beviljades ansvarsfrihet) Neuroshima Hex 3.0: New York - Brädspel...

  Francis Drake - Brädspel

Poster - Marmor fjäril No.1 40x50cm
Fraktetikett 2st på A4-ark med kvittodel, laser, STE 360
COCO Chocolate Vit gold No.4 70x100cm

Kontakt

Träryggspärm A4, 60mm (Röd)

+468-710 02 45

info(a)farr.se

Box 391,
101 27  STOCKHOLM

Poster - Dinousarie barn no.2 A4 21x30cm
Batteridriven LED Värmeljus-2st

Medlemssidor

Medlemssidorna är just nu stängda på grund av resursbrist. Vi hoppas kunna öppna ett nytt medlemsforum på en annan plattform.

Poster - Girl Power no.2 A3 30x40cm
Poster - Världskarta Färgglad 30x40cm

Stöd FARR!

Sagaform örtsax, presenttips

  

SWISH

123 327 8983

Postgiro 520890-5

Philips LED Klot 4W (25W) E14 Frost