Love Submission is blå, rdtaeu5466-Människor


Ronnie Del Mini Cooper - Cars 2 bilar - Limiterad utgåva
Dinoco Showgirl - Cars bilar - Original Deluxe

Santa Maria Brädspel

Rättsosäkra åldersbedömningar kan ha påverkat utgången i tusentals asylärenden, vilket uppmärksammats sedan länge, bland annat i rapporten från FARR, Barnrättsbyrån och nätverket #vistårinteut. En envis journalistisk Negra Efendić. Nu har hanteringen även anmälts till Justitiekanslern av Rådgivningsbyrån för asylsökande och flyktingar och Civil Rights Defenders. Läs mer om JK-anmälan!

Enligt januariöverenskommelsen ska åldersbedömningarna utredas, men ännu har ingen utredare tillsatts. ”Resultaten från utredningen borde varit klara igår”,Haglöfs Vandra Pant Gore-Tex (Herr)Noppborttagare - Ta bort lösa trådarScouttält Fjällmark Blidö 4M sade Sofia Rönnow Pessah från Rådgivningsbyrån vid ett seminarium i riksdagen som ordnades den 16 maj av riksdagsledamöter och organisationerna bakom JK-anmälan, tillsammans med Barnrättscentrum vid Stockholms Universitet, Sveriges Advokatsamfund samt riksdagsledamöter. Webbplatsen "Stoppa utvisningarna av afghanska ungdomar" har publicerat ett utförligt referat.

Läs om seminariet!

Fjällmark Bug Net 2P
Poster - Borås ram 21x30cm
ELBA Hilfiger Svart, Svart

Late Night Alias

FB post 812 av EU:s medlemsländer har redan nationella förteckningar över säkra ursprungsländer i syfte att skynda på asylprocessen.Fjärils tavla - Poster - KLÖVERBLÅVINGE 40x50cmBdk Congac, Cognac Personer från ett så kallat säkert land har inte rätt till en individuell prövning vilket är en helt central del av asylrätten. Kommissionen föreslår en enda gemensam EU-förteckning där följande utses som säkra länder: Albanien, Bosnien och Hercegovina, Makedonien, Kosovo, Montenegro, Serbia och Turkiet. Ett av Sveriges krav i EU- förhandlingarna har varit att Turkiet ska tas bort från listan.

Vi är starkt emot listan med “säkra länder” och att det ska gälla i alla EU-länder. Individer som kommer från ett "säkert ursprungsland",Hushållspappershållare "Katt"Trädgårdslaser för stämningsfull punktbelysning eller via ett "säkert tredje land", eller har varit i ett "första asylland" måste även de få genomgå en fullständig asylprocedur inom EU enligt asylrättens principer. Återigen innebär detta förslag att EU frånsäger ansvaret genom outsourcing av asylrätten till länder utanför EU. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Meeple Circus: The Wild & Aerial Show (Exp) Brädspel
Sneakers Sportif Svart, Svart

Tärningsset D6 - Festive Mosaic (CHX27850) - Brädspel

FB post 7

I Ungern har det gjorts straffbart att hjälpa migranter och asylsökande. Liknande lagar diskuteras runt om i Europa. Hjälporganisationer som deltagit i räddningsarbete på Medelhavet har fått dyra böter och tvingats avsluta sin räddningsverksamhet. Transportöransvaret innebär att den som hjälper en flykting över gränsen begår ett brott och i Sverige har röster höjts för att kriminalisera hjälp till papperslösa personer. Vi anser det helt oacceptabelt att kriminalisera humanitär hjälp till skyddsbehövande. Att rädda människor på Medelhavet, bistå papperslösa med humanitär hjälp eller hjälpa skyddsbehövande över EU:s yttre gränser eller landsgränser är inte brottsligt. Brottsligt är att neka människor deras rätt att söka asyl och att skicka tillbaka dem till platser där de riskerar kränkande behandling. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...

EU-kandidaterna om tillfälliga uppehållstillstånd

DELTACO Plastskylt, TV/Video-bevakning, A4 & A5-storlek

FB post 6

Permanenta uppehållstillstånd har varit norm i Sverige i över 30 år fram till 2015 då tillfälliga uppehållstillstånd infördes temporärt genom en tillfällig lag. En av punkterna i förslaget till ny skyddsgrundsförordning, som är en del av Ecco Oregon 82600451052, Herr, SvartTavla VärldskartaCEAS, innebär att Sverige inte skulle kunna återgå till permanenta uppehållstillstånd. Enligt förslaget skulle EU:s medlemsstater bara kunna bevilja tillfälliga uppehållstillstånd.

Vi anser att skyddsbehövande som huvudregel ska beviljas permanenta uppehållstillstånd, inte temporära. Att förbjuda permanenta uppehållstillstånd är bortom vett och sans eftersom det är känt att människor utan permanent uppehållstillstånd lever i oro och otrygghet, vilket också minskar möjligheten till deltagande i samhället. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.Runners Elastic 5.0 GulJulpåse Tomte Hjärta 3stJet Spectra Classic

Läs mer...
( Väggdekor, Väggord ) Det är för oss solen går upp...
ProtÈgÈ engångs gasdetektor

EU-kandidaterna om asylskäl efter flykten

FB post 5

Skyddsgrundsförordningen är en del av CEAS (Common European Asylum System) och reglerar vem som kan betraktas som flykting eller skyddsbehövande. En av punkterna i förslaget till ny skyddsgrundsförordning innebär att personer som ändrar eller kommer ut med sin tro, sin sexuella läggning alternativt gör politiska uttalanden mot hemlandet, efter att de flytt inte kommer kunna åberopa detta i sin asylansökan. Detta även om det nya omständigheterna kan leda till förföljelse i hemlandet. Pomsies Sosay Plush Pom Pom Gosedjur Plysch Mjukis Interactive ToysSmartgurtz Siggy gul Maria doll robotWinning Moves, Kasta Gris Jumbo (SE,DK,FI,NO)
Att neka asyl på grund av att andra skyddsskäl har uppkommit under efter flykten strider mot asylrätten. Vi anser att varje individ har rättAffisch Poster Karta över Sverige Sweden Flagga 33x48Herrparaply HästDubbe Mopp Premium - En 2 i ett mopp för både smuts och torkning att ändra sin religiösa tro, politiska åskådning, komma ut som hbtq-person eller ändra sin sexuella läggning efter att de kommit till Europa. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Poster A4 21x30cm Saturday Loading

EU-kandidaterna om Libyen

FB post 4

EU:s stats- och regeringschefer enades i februari 2017 om att sluta en överenskommelse med Libyen. Den går ut på att EU-länderna ska utbilda och stödja den libyska kustbevakning för att hindra att personer försöker fly över Medelhavet till EU. EU-kommissionen lovade även att öronmärka motsvarande 1,9 miljarder kronor ur EU-budgeten, bland annat för att bistå Libyens kustbevakning. Vi anser att detta samarbete leder till större utsatthet för den som tvingats migrera eller fly snarare än att lösa EU:s asylpolitik. EU är medskyldigt till den omänskliga behandling som flyktingar och andra migranter utsätts för i Libyen, liksom i andra länder där människor hamnar genom externaliseringen av EU-ländernas gränskontroll. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Poster A3 30x42cm Västerås
Brödkavel i silikon

EU-kandidaterna om Frontex' budget

Julgranskula Blå Erika

FB post 3Europeiska gräns- och kustbevakningsbyrån, Frontex, är EU:s gemensamma gränspolis och har till uppgift att hålla migranter utan tillstånd utanför EU:s gränser. Frontex stödjer medlemsländerna i deras verksamhet gällande gränsbevakning, återvändande och samarbete med länder utanför EU. De senaste åren har Frontex budget ökat. Vi sätter oss emotPoster A4 21x30cm Thoughts and OilJulgranskula Röd EllaJulgranskula Rosa Roger ökade anslag till Frontex. På Medelhavet bedriver EU:s gränsbyrå Frontex krig mot smugglare med motiveringen att smugglarna är skyldiga till att många dör. Men EU-ledarna nämner inte att det är unionens gränspolitik som tvingar människor att resa irreguljärt och har öppnat marknaden för smugglarna. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Poster - Blå Fjäder 40x50cm
Poster - Vit Owl 70x100cm
Poster - Flamingo Shine no.5 30x40cm

Viktigt!

  Produktnummer: 7962839

  Love is blue, Submission

  Denna produkt hängs på väggen

  Handmålad.

  Höjd: 39 cm

  Produkten är skapad med en metod som på engelska kallas "Cold Casting Metal". Sättet produkten skapas på är att man blandar resin med metallpulver och fyller en silikonform med blandningen. När detta har härdat tas produkten ur formen och skickliga hantverkare finputsar och handmålar skulpturen. Den färdiga skulpturen har med detta fått ett detaljrikt utseende av åldrat tenn.

 • The Pied Piper Card Game - Brädspel

  Sedan 1998 delar FARR ut ett årligt ungdomsstipendium. Syftet är att stödja insatser av ungdomar för asylrätten och/eller för att öka förståelsen mellan människor av olika etniska ursprung. Stipendiet delas numera ut till minne av Carl Lundevi, ung och...

  Läs mer...

 • RuneWars Miniature Game - Waiqar Ankaur Maro - Brädspel

  Här finns dokument som behandlades vid FARR:s årsmöte söndagen den 31 mars 2019. Resultaträkning 2018 - fastställd Balansräkning 2018 - fastställd Revisionsberättelse 2018 (Styrelsen beviljades ansvarsfrihet) Gold Ahoy! Brädspel spel...

  Fabled Fruit Brädspel Spel

Poster - Drömfångare flerfärgad 21x30cm
Matchmeny : en resa genom fotbollseuropa 9789163725173
Yankee Candle Q4 Bundle Up Large Jar

Kontakt

Poster - Doggy fashion 40x50cm

+468-710 02 45

info(a)farr.se

Box 391,
101 27  STOCKHOLM

Poster - Diamant guld no.1 21x30cm
Poster - Pingvin Family A3 30x40cm

Medlemssidor

Medlemssidorna är just nu stängda på grund av resursbrist. Vi hoppas kunna öppna ett nytt medlemsforum på en annan plattform.

Poster - Bokstaven X 40x50cm
Väggfäste med hängande Islandshäst

Stöd FARR!

Väggdekor väggord väggtext Ett leende tar bara ett ögon

  

SWISH

123 327 8983

Postgiro 520890-5

Poster - Sexy Lips A4 21x30cm