No.1 No.2 No.3 No.5 Väggord No.4 rdtaeu9532-Dekorer


Svarta Ägg i Kartong 12 st - Silkesmatt yta
Lampfot i borstad antik

vidaXL Förvaringsbänk med 2 korgar 2 lådor och sittdyna trä vit

Rättsosäkra åldersbedömningar kan ha påverkat utgången i tusentals asylärenden, vilket uppmärksammats sedan länge, bland annat i rapporten från FARR, Barnrättsbyrån och nätverket #vistårinteut. En envis journalistisk Negra Efendić. Nu har hanteringen även anmälts till Justitiekanslern av Rådgivningsbyrån för asylsökande och flyktingar och Civil Rights Defenders. Läs mer om JK-anmälan!

Enligt januariöverenskommelsen ska åldersbedömningarna utredas, men ännu har ingen utredare tillsatts. ”Resultaten från utredningen borde varit klara igår”,Vidar Örngott HjärtaArts in Stone Till en speciell person -Presentpåsar vid köpKarta över Kivik, Skåne sade Sofia Rönnow Pessah från Rådgivningsbyrån vid ett seminarium i riksdagen som ordnades den 16 maj av riksdagsledamöter och organisationerna bakom JK-anmälan, tillsammans med Barnrättscentrum vid Stockholms Universitet, Sveriges Advokatsamfund samt riksdagsledamöter. Webbplatsen "Stoppa utvisningarna av afghanska ungdomar" har publicerat ett utförligt referat.

Läs om seminariet!

No1 Fleecepläd Coastline i väska
Armbåge koppar kontakt lödkvinna x kvinnlig 15mm diameter
Poster Japansk lönn

Skrivbok Florida

FB post 812 av EU:s medlemsländer har redan nationella förteckningar över säkra ursprungsländer i syfte att skynda på asylprocessen.Poster Steampunk Format, 70x100cmNature Regntunna hopfällbar 200 L 6070410 Personer från ett så kallat säkert land har inte rätt till en individuell prövning vilket är en helt central del av asylrätten. Kommissionen föreslår en enda gemensam EU-förteckning där följande utses som säkra länder: Albanien, Bosnien och Hercegovina, Makedonien, Kosovo, Montenegro, Serbia och Turkiet. Ett av Sveriges krav i EU- förhandlingarna har varit att Turkiet ska tas bort från listan.

Vi är starkt emot listan med “säkra länder” och att det ska gälla i alla EU-länder. Individer som kommer från ett "säkert ursprungsland",Poster litet vattenfall, 50x70 cmHYLLPRATARE 100X150mm eller via ett "säkert tredje land", eller har varit i ett "första asylland" måste även de få genomgå en fullständig asylprocedur inom EU enligt asylrättens principer. Återigen innebär detta förslag att EU frånsäger ansvaret genom outsourcing av asylrätten till länder utanför EU. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

köksset 4 delar - enkelt sett
Bonneville Crazy - Röd

Poster - Röd woman no.2 30x40cm

FB post 7

I Ungern har det gjorts straffbart att hjälpa migranter och asylsökande. Liknande lagar diskuteras runt om i Europa. Hjälporganisationer som deltagit i räddningsarbete på Medelhavet har fått dyra böter och tvingats avsluta sin räddningsverksamhet. Transportöransvaret innebär att den som hjälper en flykting över gränsen begår ett brott och i Sverige har röster höjts för att kriminalisera hjälp till papperslösa personer. Vi anser det helt oacceptabelt att kriminalisera humanitär hjälp till skyddsbehövande. Att rädda människor på Medelhavet, bistå papperslösa med humanitär hjälp eller hjälpa skyddsbehövande över EU:s yttre gränser eller landsgränser är inte brottsligt. Brottsligt är att neka människor deras rätt att söka asyl och att skicka tillbaka dem till platser där de riskerar kränkande behandling. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...

EU-kandidaterna om tillfälliga uppehållstillstånd

vidaXL Hopfällbart tält med 4 väggar 3 x 3 m gräddvit

FB post 6

Permanenta uppehållstillstånd har varit norm i Sverige i över 30 år fram till 2015 då tillfälliga uppehållstillstånd infördes temporärt genom en tillfällig lag. En av punkterna i förslaget till ny skyddsgrundsförordning, som är en del av Lyra croquis-set skissblyerts - 12 st olika pennorFontänen FallourCEAS, innebär att Sverige inte skulle kunna återgå till permanenta uppehållstillstånd. Enligt förslaget skulle EU:s medlemsstater bara kunna bevilja tillfälliga uppehållstillstånd.

Vi anser att skyddsbehövande som huvudregel ska beviljas permanenta uppehållstillstånd, inte temporära. Att förbjuda permanenta uppehållstillstånd är bortom vett och sans eftersom det är känt att människor utan permanent uppehållstillstånd lever i oro och otrygghet, vilket också minskar möjligheten till deltagande i samhället. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.Skål i aluminiumKarta över Stigtomta, SödermanlandPoster gammal veteranbil, 50x70 cm

Läs mer...
KRYDDPAKET 3 FRÖBURKAR FRÅN ENKLA BLOMMOR EKOLOGISKT
Fototapet NON WOVEN Barbados Palm Beach

EU-kandidaterna om asylskäl efter flykten

FB post 5

Skyddsgrundsförordningen är en del av CEAS (Common European Asylum System) och reglerar vem som kan betraktas som flykting eller skyddsbehövande. En av punkterna i förslaget till ny skyddsgrundsförordning innebär att personer som ändrar eller kommer ut med sin tro, sin sexuella läggning alternativt gör politiska uttalanden mot hemlandet, efter att de flytt inte kommer kunna åberopa detta i sin asylansökan. Detta även om det nya omständigheterna kan leda till förföljelse i hemlandet. Rökelsekoner - Vampire KissJarve ljusstake 7 ljus rödKrukor På Fat
Att neka asyl på grund av att andra skyddsskäl har uppkommit under efter flykten strider mot asylrätten. Vi anser att varje individ har rättCrimptång set 0,5–6mm² med väskaPoster Pappa - Morfar A4Serie LED istapp 144 ljus 4m svart kabel multi att ändra sin religiösa tro, politiska åskådning, komma ut som hbtq-person eller ändra sin sexuella läggning efter att de kommit till Europa. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Emerio Papperskorg "Sensorstyrd" (SDB-111816)

EU-kandidaterna om Libyen

FB post 4

EU:s stats- och regeringschefer enades i februari 2017 om att sluta en överenskommelse med Libyen. Den går ut på att EU-länderna ska utbilda och stödja den libyska kustbevakning för att hindra att personer försöker fly över Medelhavet till EU. EU-kommissionen lovade även att öronmärka motsvarande 1,9 miljarder kronor ur EU-budgeten, bland annat för att bistå Libyens kustbevakning. Vi anser att detta samarbete leder till större utsatthet för den som tvingats migrera eller fly snarare än att lösa EU:s asylpolitik. EU är medskyldigt till den omänskliga behandling som flyktingar och andra migranter utsätts för i Libyen, liksom i andra länder där människor hamnar genom externaliseringen av EU-ländernas gränskontroll. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Sagaform Winter ljuslykta röd 10 cm
MORPHY RICHARDS Handmixer Total Control Vit

EU-kandidaterna om Frontex' budget

vidaXL Lakan 2 st bomull 240x260 cm vit

FB post 3Europeiska gräns- och kustbevakningsbyrån, Frontex, är EU:s gemensamma gränspolis och har till uppgift att hålla migranter utan tillstånd utanför EU:s gränser. Frontex stödjer medlemsländerna i deras verksamhet gällande gränsbevakning, återvändande och samarbete med länder utanför EU. De senaste åren har Frontex budget ökat. Vi sätter oss emotPhilips Hue Explore Pendel VitIntex Poolöverdrag solenergi runt 305 cm 29021Universal Allputsmedel 700 g ökade anslag till Frontex. På Medelhavet bedriver EU:s gränsbyrå Frontex krig mot smugglare med motiveringen att smugglarna är skyldiga till att många dör. Men EU-ledarna nämner inte att det är unionens gränspolitik som tvingar människor att resa irreguljärt och har öppnat marknaden för smugglarna. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Esschert Design Fågelmatare gjutjärn brun BR26
Pure Bäddset 2466-M Magno 200x200/220 cm flerfärgat
GARDENA Rund sprinkler Comfort Mambo 310 m² 2062-20
HIP Bäddset 5584-H YELPEA 240x200/220 cm flerfärgad

Viktigt!

FERM Svetselektroder 52 st Rutil WEA1012
Descanso Bäddset 9265-K 140x200/220 cm rosa
Emotion Lakan strykfri 150x250 cm vit sand 0222.06.49

Kontakt

BAHCO set med hylsor 1/4" 16 delar

+468-710 02 45

info(a)farr.se

Box 391,
101 27  STOCKHOLM

YATO Låsverktyg för kamaxel
FERM Kombiverktyget (Roterande) 160W – CTM1012

Medlemssidor

Medlemssidorna är just nu stängda på grund av resursbrist. Vi hoppas kunna öppna ett nytt medlemsforum på en annan plattform.

Tristar Ånggenerator Handhållen
Irwin All-purpose Stämjärn MS500 6/10/12/16/20/26 mm 6 st 105034

Stöd FARR!

Madison Stolsdyna Victoria 46x46 cm gul TOSCF310

  

SWISH

123 327 8983

Postgiro 520890-5

Stanley Rullande Verktygsvagn Plast Svart 1-79-206