Novus Elektrisk häftpistol 18-30 mm J-171 KT rdtaeu12032-Verktyg


Boklåda förvaring
Steinel Inomhuslampa RS 16 LED glas 035105

wolfcraft Skruvmejsel med T-handtag och bitshållare 1235000

Rättsosäkra åldersbedömningar kan ha påverkat utgången i tusentals asylärenden, vilket uppmärksammats sedan länge, bland annat i rapporten från FARR, Barnrättsbyrån och nätverket #vistårinteut. En envis journalistisk Negra Efendić. Nu har hanteringen även anmälts till Justitiekanslern av Rådgivningsbyrån för asylsökande och flyktingar och Civil Rights Defenders. Läs mer om JK-anmälan!

Enligt januariöverenskommelsen ska åldersbedömningarna utredas, men ännu har ingen utredare tillsatts. ”Resultaten från utredningen borde varit klara igår”,Kerbl Elstängselrep Star 500 m Vit-grön 6 mm 44537BAHCO Öppen verktygsväska 47x23x36 cm 4750FB1-19APica Märkkrita för trä Classic Pro 590 12 st 12x120 mm blå sade Sofia Rönnow Pessah från Rådgivningsbyrån vid ett seminarium i riksdagen som ordnades den 16 maj av riksdagsledamöter och organisationerna bakom JK-anmälan, tillsammans med Barnrättscentrum vid Stockholms Universitet, Sveriges Advokatsamfund samt riksdagsledamöter. Webbplatsen "Stoppa utvisningarna av afghanska ungdomar" har publicerat ett utförligt referat.

Läs om seminariet!

Exquisit Kolfilter svart C08
vidaXL Riktverktyg med 32 limflikar
Good Morning Bäddset 5800-A FRITS 155x220 cm grå

Skandia Digital 3-i-1 Träregel Metall Spänningssatta Elkablar De

FB post 812 av EU:s medlemsländer har redan nationella förteckningar över säkra ursprungsländer i syfte att skynda på asylprocessen.Karta över Hjuvik, BohuslänSkandia Sortimentskåp med 30 lådor 30x15x28,2 cm 1047726 Personer från ett så kallat säkert land har inte rätt till en individuell prövning vilket är en helt central del av asylrätten. Kommissionen föreslår en enda gemensam EU-förteckning där följande utses som säkra länder: Albanien, Bosnien och Hercegovina, Makedonien, Kosovo, Montenegro, Serbia och Turkiet. Ett av Sveriges krav i EU- förhandlingarna har varit att Turkiet ska tas bort från listan.

Vi är starkt emot listan med “säkra länder” och att det ska gälla i alla EU-länder. Individer som kommer från ett "säkert ursprungsland",Master Elektrisk Byggfläkt B15EPB 1700 m³/hvidaXL Skottkärrehjul med axel massiv PU 4.00-8 390 mm eller via ett "säkert tredje land", eller har varit i ett "första asylland" måste även de få genomgå en fullständig asylprocedur inom EU enligt asylrättens principer. Återigen innebär detta förslag att EU frånsäger ansvaret genom outsourcing av asylrätten till länder utanför EU. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

GLOBO Bordslampa JEFF I trä och tyg 21501
Brüder Mannesmann Verktygssats 303 delar 29088

Leifheit Hängande garderob grå 30x30x125 cm 80004

FB post 7

I Ungern har det gjorts straffbart att hjälpa migranter och asylsökande. Liknande lagar diskuteras runt om i Europa. Hjälporganisationer som deltagit i räddningsarbete på Medelhavet har fått dyra böter och tvingats avsluta sin räddningsverksamhet. Transportöransvaret innebär att den som hjälper en flykting över gränsen begår ett brott och i Sverige har röster höjts för att kriminalisera hjälp till papperslösa personer. Vi anser det helt oacceptabelt att kriminalisera humanitär hjälp till skyddsbehövande. Att rädda människor på Medelhavet, bistå papperslösa med humanitär hjälp eller hjälpa skyddsbehövande över EU:s yttre gränser eller landsgränser är inte brottsligt. Brottsligt är att neka människor deras rätt att söka asyl och att skicka tillbaka dem till platser där de riskerar kränkande behandling. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...

EU-kandidaterna om tillfälliga uppehållstillstånd

vidaXL Persienner aluminium 140x220 cm vit

FB post 6

Permanenta uppehållstillstånd har varit norm i Sverige i över 30 år fram till 2015 då tillfälliga uppehållstillstånd infördes temporärt genom en tillfällig lag. En av punkterna i förslaget till ny skyddsgrundsförordning, som är en del av PrismärkarePoster dans i öknen, 70x100 cmCEAS, innebär att Sverige inte skulle kunna återgå till permanenta uppehållstillstånd. Enligt förslaget skulle EU:s medlemsstater bara kunna bevilja tillfälliga uppehållstillstånd.

Vi anser att skyddsbehövande som huvudregel ska beviljas permanenta uppehållstillstånd, inte temporära. Att förbjuda permanenta uppehållstillstånd är bortom vett och sans eftersom det är känt att människor utan permanent uppehållstillstånd lever i oro och otrygghet, vilket också minskar möjligheten till deltagande i samhället. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.Skål Game of Thrones LannisterBarmatta RubberFönsterjalusi 60x50 cm - brun

Läs mer...
Fönster larmdekaler
Mus & Skadedjursstoppare

EU-kandidaterna om asylskäl efter flykten

FB post 5

Skyddsgrundsförordningen är en del av CEAS (Common European Asylum System) och reglerar vem som kan betraktas som flykting eller skyddsbehövande. En av punkterna i förslaget till ny skyddsgrundsförordning innebär att personer som ändrar eller kommer ut med sin tro, sin sexuella läggning alternativt gör politiska uttalanden mot hemlandet, efter att de flytt inte kommer kunna åberopa detta i sin asylansökan. Detta även om det nya omständigheterna kan leda till förföljelse i hemlandet. OBH Nordica Kaffebryggare Legacy Vit 2402vidaXL Bäddset 2 delar blommor 155x200/80x80 cm marinblåDELTACO apparatkabel, PC & vägg, vinklad CEE 7/7 - vinklad IEC C
Att neka asyl på grund av att andra skyddsskäl har uppkommit under efter flykten strider mot asylrätten. Vi anser att varje individ har rättvidaXL Matstolar 2 st konstläder 43x43,5x96 cm gråÄggfärgerBordsdekoration Flerfärgad 18 att ändra sin religiösa tro, politiska åskådning, komma ut som hbtq-person eller ändra sin sexuella läggning efter att de kommit till Europa. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Döskalleljus Stål

EU-kandidaterna om Libyen

FB post 4

EU:s stats- och regeringschefer enades i februari 2017 om att sluta en överenskommelse med Libyen. Den går ut på att EU-länderna ska utbilda och stödja den libyska kustbevakning för att hindra att personer försöker fly över Medelhavet till EU. EU-kommissionen lovade även att öronmärka motsvarande 1,9 miljarder kronor ur EU-budgeten, bland annat för att bistå Libyens kustbevakning. Vi anser att detta samarbete leder till större utsatthet för den som tvingats migrera eller fly snarare än att lösa EU:s asylpolitik. EU är medskyldigt till den omänskliga behandling som flyktingar och andra migranter utsätts för i Libyen, liksom i andra länder där människor hamnar genom externaliseringen av EU-ländernas gränskontroll. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Taklampa Hatt
Klistermärken Turtles

EU-kandidaterna om Frontex' budget

Ljushållare Kräfta

FB post 3Europeiska gräns- och kustbevakningsbyrån, Frontex, är EU:s gemensamma gränspolis och har till uppgift att hålla migranter utan tillstånd utanför EU:s gränser. Frontex stödjer medlemsländerna i deras verksamhet gällande gränsbevakning, återvändande och samarbete med länder utanför EU. De senaste åren har Frontex budget ökat. Vi sätter oss emotFabulous World Tapet Cross vit och svart 67104-6Röd Christmas Tub Plastics Festive Decoration 42cm Heavy Duty TrDoftljus Världens Bästa Vän ökade anslag till Frontex. På Medelhavet bedriver EU:s gränsbyrå Frontex krig mot smugglare med motiveringen att smugglarna är skyldiga till att många dör. Men EU-ledarna nämner inte att det är unionens gränspolitik som tvingar människor att resa irreguljärt och har öppnat marknaden för smugglarna. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Odla ett Fyrklöver
Classic precisionssax, L: 10 cm, Avrundad spets, 1st.
Tvättkorg douple svart

Viktigt!

  Produktnummer: 16336523

  Denna professionella elektriska häftpistol J-171 KT från Novus är ett idealt val för panelarbeten och utan standard standard panelklammer. Den använder smala kronklammer och spikar på upp till 30 mm. Den långa nosen säkerställer preciserad fastsättning på svåråtkomliga platser. Häftpistolen har även en laddningsmekanism baktill, snäpplås, flerslagsfunktion (för när klammern eller spiken inte sätts i rätt i materialet) och slagjustering. Inspektionsfönstret ger dig en tydlig översikt av kvarstående klammer.

  Färg: Svart och röd
  Material: Plast
  Mått: 4,8 x 28,2 x 22 cm (B x D x H)
  Strömförsörjning: 220 V ~, 50 Hz
  Kabellängd: 3,5 m
  Hastighet: 20 skott per minut
  Klammerlängd: 18-30 mm
  Med lång nos för precisionsresultat
  Laddningsmekanism baktill
  Låsmekanism
  Flerslagsfunktion
  Slagjustering

 • HIP Bäddset 6097-H Milika 135x200 cm flerfärgat

  Sedan 1998 delar FARR ut ett årligt ungdomsstipendium. Syftet är att stödja insatser av ungdomar för asylrätten och/eller för att öka förståelsen mellan människor av olika etniska ursprung. Stipendiet delas numera ut till minne av Carl Lundevi, ung och...

  Läs mer...

 • Good Morning Bäddset 5736-P DEM 140x200/220 cm flerfärgat

  Här finns dokument som behandlades vid FARR:s årsmöte söndagen den 31 mars 2019. Resultaträkning 2018 - fastställd Balansräkning 2018 - fastställd Revisionsberättelse 2018 (Styrelsen beviljades ansvarsfrihet) Smartwares Vägglampa med rörelsedetektor 35 W krom 5000.255L...

  Einhell Bensindriven Röjsåg GE-BC 43 AS

vidaXL Påslakanset 2 delar 155x200/80x80 cm grenar
Man with a Golden Lace,Tintoretto,60x40cm
Julstrumpa i Tyg - Vit - 49 cm

Kontakt

Vas Albin 20 cm - matt svartgrå

+468-710 02 45

info(a)farr.se

Box 391,
101 27  STOCKHOLM

Stol Lilli
Fototapet New York Skyview - en kvalitetstapet till marknads bäs

Medlemssidor

Medlemssidorna är just nu stängda på grund av resursbrist. Vi hoppas kunna öppna ett nytt medlemsforum på en annan plattform.

WHITE HEART HOUSE FAIRY STRING 10 LED LIGHTS
Pan,Mikhail Vrubel,50x40cm

Stöd FARR!

Christmas Magic Led Snowman Xmas Decorative Light Gift Ornament

  

SWISH

123 327 8983

Postgiro 520890-5

The comtesse daru,Jacques-Louis David,50x40cm