RIDDER Duschdraperi Layer cm 32325 PEVA 180x200 rdtaeu12865-Duschdraperier


DELTACO grenuttag 8xCEE 7/4 uttag, 1xCEE 7/7, 3m kabel, vit
Bordsduk Baby Mimmi

Flaskställ Vägg

Rättsosäkra åldersbedömningar kan ha påverkat utgången i tusentals asylärenden, vilket uppmärksammats sedan länge, bland annat i rapporten från FARR, Barnrättsbyrån och nätverket #vistårinteut. En envis journalistisk Negra Efendić. Nu har hanteringen även anmälts till Justitiekanslern av Rådgivningsbyrån för asylsökande och flyktingar och Civil Rights Defenders. Läs mer om JK-anmälan!

Enligt januariöverenskommelsen ska åldersbedömningarna utredas, men ännu har ingen utredare tillsatts. ”Resultaten från utredningen borde varit klara igår”,Lampa svart med skärm Lyx - grå sammetPapperstallrikar OktoberfestBarbord Retro sade Sofia Rönnow Pessah från Rådgivningsbyrån vid ett seminarium i riksdagen som ordnades den 16 maj av riksdagsledamöter och organisationerna bakom JK-anmälan, tillsammans med Barnrättscentrum vid Stockholms Universitet, Sveriges Advokatsamfund samt riksdagsledamöter. Webbplatsen "Stoppa utvisningarna av afghanska ungdomar" har publicerat ett utförligt referat.

Läs om seminariet!

Star Wars R2D2 Papperslykta
Stellenbosch Vinställ
Kylskåpsmagneter Meme

Telldus Z-Wave Plug-in Switch

FB post 812 av EU:s medlemsländer har redan nationella förteckningar över säkra ursprungsländer i syfte att skynda på asylprocessen.Sandfri StrandmattaPridetyg med Öljetter Personer från ett så kallat säkert land har inte rätt till en individuell prövning vilket är en helt central del av asylrätten. Kommissionen föreslår en enda gemensam EU-förteckning där följande utses som säkra länder: Albanien, Bosnien och Hercegovina, Makedonien, Kosovo, Montenegro, Serbia och Turkiet. Ett av Sveriges krav i EU- förhandlingarna har varit att Turkiet ska tas bort från listan.

Vi är starkt emot listan med “säkra länder” och att det ska gälla i alla EU-länder. Individer som kommer från ett "säkert ursprungsland",Pappersassietter RödaGlasögon Flaskmärken eller via ett "säkert tredje land", eller har varit i ett "första asylland" måste även de få genomgå en fullständig asylprocedur inom EU enligt asylrättens principer. Återigen innebär detta förslag att EU frånsäger ansvaret genom outsourcing av asylrätten till länder utanför EU. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Vimpel Home Sweet Home
Kakställ i Rostfritt

Franska kungsljus vita 50-100 frö

FB post 7

I Ungern har det gjorts straffbart att hjälpa migranter och asylsökande. Liknande lagar diskuteras runt om i Europa. Hjälporganisationer som deltagit i räddningsarbete på Medelhavet har fått dyra böter och tvingats avsluta sin räddningsverksamhet. Transportöransvaret innebär att den som hjälper en flykting över gränsen begår ett brott och i Sverige har röster höjts för att kriminalisera hjälp till papperslösa personer. Vi anser det helt oacceptabelt att kriminalisera humanitär hjälp till skyddsbehövande. Att rädda människor på Medelhavet, bistå papperslösa med humanitär hjälp eller hjälpa skyddsbehövande över EU:s yttre gränser eller landsgränser är inte brottsligt. Brottsligt är att neka människor deras rätt att söka asyl och att skicka tillbaka dem till platser där de riskerar kränkande behandling. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...

EU-kandidaterna om tillfälliga uppehållstillstånd

Flytande Ögonljus

FB post 6

Permanenta uppehållstillstånd har varit norm i Sverige i över 30 år fram till 2015 då tillfälliga uppehållstillstånd infördes temporärt genom en tillfällig lag. En av punkterna i förslaget till ny skyddsgrundsförordning, som är en del av Hängare FrenchHammershøi vas rose 25 cm-storCEAS, innebär att Sverige inte skulle kunna återgå till permanenta uppehållstillstånd. Enligt förslaget skulle EU:s medlemsstater bara kunna bevilja tillfälliga uppehållstillstånd.

Vi anser att skyddsbehövande som huvudregel ska beviljas permanenta uppehållstillstånd, inte temporära. Att förbjuda permanenta uppehållstillstånd är bortom vett och sans eftersom det är känt att människor utan permanent uppehållstillstånd lever i oro och otrygghet, vilket också minskar möjligheten till deltagande i samhället. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.vidaXL Sängbord massivt sheshamträ och äkta läder 40x30x50 cm76cm Metal Garden Weed burner Charcoal igniterKakform Bebisfot Rosa

Läs mer...
Hammershøi vas vit 10 cm
Tomtedräkt till Flaska

EU-kandidaterna om asylskäl efter flykten

FB post 5

Skyddsgrundsförordningen är en del av CEAS (Common European Asylum System) och reglerar vem som kan betraktas som flykting eller skyddsbehövande. En av punkterna i förslaget till ny skyddsgrundsförordning innebär att personer som ändrar eller kommer ut med sin tro, sin sexuella läggning alternativt gör politiska uttalanden mot hemlandet, efter att de flytt inte kommer kunna åberopa detta i sin asylansökan. Detta även om det nya omständigheterna kan leda till förföljelse i hemlandet. 12 inch Pizza ScreenPapperstallrikar FlaggkransMultifunktionssax, L: 23 cm, 1st.
Att neka asyl på grund av att andra skyddsskäl har uppkommit under efter flykten strider mot asylrätten. Vi anser att varje individ har rättCopper Slug Tape 4m protect your plants from slugsBeachtowel PineappleSparbössor djur, vit, 106st. att ändra sin religiösa tro, politiska åskådning, komma ut som hbtq-person eller ändra sin sexuella läggning efter att de kommit till Europa. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Träkruka Träd

EU-kandidaterna om Libyen

FB post 4

EU:s stats- och regeringschefer enades i februari 2017 om att sluta en överenskommelse med Libyen. Den går ut på att EU-länderna ska utbilda och stödja den libyska kustbevakning för att hindra att personer försöker fly över Medelhavet till EU. EU-kommissionen lovade även att öronmärka motsvarande 1,9 miljarder kronor ur EU-budgeten, bland annat för att bistå Libyens kustbevakning. Vi anser att detta samarbete leder till större utsatthet för den som tvingats migrera eller fly snarare än att lösa EU:s asylpolitik. EU är medskyldigt till den omänskliga behandling som flyktingar och andra migranter utsätts för i Libyen, liksom i andra länder där människor hamnar genom externaliseringen av EU-ländernas gränskontroll. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Smartwares Markspotlight LED 6 st 0,36 W krom 5000.475
Orange & Clove - 22oz Large Jar Candle Gift Household

EU-kandidaterna om Frontex' budget

vidaXL Uppsättning väggbonader på duk: Eiffeltornet 200 x 100 cm

FB post 3Europeiska gräns- och kustbevakningsbyrån, Frontex, är EU:s gemensamma gränspolis och har till uppgift att hålla migranter utan tillstånd utanför EU:s gränser. Frontex stödjer medlemsländerna i deras verksamhet gällande gränsbevakning, återvändande och samarbete med länder utanför EU. De senaste åren har Frontex budget ökat. Vi sätter oss emotPuff sammet - gråMadison Stolsdyna för trädgården Panama 46x46 cm lime TOSCO063Salisbury cathedral from the bishop's,John Constable,50x40cm ökade anslag till Frontex. På Medelhavet bedriver EU:s gränsbyrå Frontex krig mot smugglare med motiveringen att smugglarna är skyldiga till att många dör. Men EU-ledarna nämner inte att det är unionens gränspolitik som tvingar människor att resa irreguljärt och har öppnat marknaden för smugglarna. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
The Four Ages of Man,Valentin de Boulogne,60x40cm
Portrait of the Family of Charles IV,Francisco Goya,50x40cm
ABSTRAKT oljemålning, 90x120 cm handmålad 003318080875632
vidaXL Barstolar 2 st konstläder fyrkantig svart

Viktigt!

  Produktnummer: 16367103

  Duschdraperiet Layer från RIDDER piffar upp ditt badrum med sitt färgglada mosaiktryck. Duschdraperiet är tillverkat i högkvalitativ 100% PEVA (polyetylenvinylacetat). Draperiet är vattentätt och extremt praktiskt. Det är mycket enkelt att montera: Duschdraperiet är utrustat med öljetter i den förstärkta ovankanten och kan därför enkelt hängas upp med draperiringar (medföljer ej). Övertygas av RIDDERs kvalitet!

  Färg: Flerfärgad
  Material: 100% PEVA (polyetylenvinylacetat)
  Mått: 180 x 200 cm (L x B)
  Vattentät
  Förstärkt överkant och upphängningshål
  Hög nötningsbeständighet
  Handtvättas
  Utan draperiringar

 • Ros rosa

  Sedan 1998 delar FARR ut ett årligt ungdomsstipendium. Syftet är att stödja insatser av ungdomar för asylrätten och/eller för att öka förståelsen mellan människor av olika etniska ursprung. Stipendiet delas numera ut till minne av Carl Lundevi, ung och...

  Läs mer...

 • Philips Hue Being Takplafond 1x40W Vit

  Här finns dokument som behandlades vid FARR:s årsmöte söndagen den 31 mars 2019. Resultaträkning 2018 - fastställd Balansräkning 2018 - fastställd Revisionsberättelse 2018 (Styrelsen beviljades ansvarsfrihet) Parlour Palm - 125cm & 150cm...

  Tårtljus Rosa Randiga

Burning of the Houses,Joseph Mallord William Turner,50x40cm
Mercury and Argos,Diego Velazquez,80x40cm
vidaXL Utomhuspall massiv teak 42x35x45 cm

Kontakt

Luxbright Trädgårdslampa LED vägglampa Reims soldriven rostfritt

+468-710 02 45

info(a)farr.se

Box 391,
101 27  STOCKHOLM

vidaXL Väggskåp massivt återvunnet trä 44x21x72 cm
2-vägs 1/2 tums snabbkoppling för manlig trädgårdsslangkontakt

Medlemssidor

Medlemssidorna är just nu stängda på grund av resursbrist. Vi hoppas kunna öppna ett nytt medlemsforum på en annan plattform.

Hugo sängbord med cementtopp
vidaXL Konstväxt Orkidé med kruka 30 cm rosa

Stöd FARR!

Philips myLiving Infälld smartspot Porrima 3x4,5 W 591931716

  

SWISH

123 327 8983

Postgiro 520890-5

Poster - Dvärgpapegoja fischeri 50x70cm