vidaXL 2 delar blommor 155x200/80x80 flerfärgat Bäddset cm rdtaeu13698-Överkast


Classic precisionssax, L: 10 cm, Avrundad spets, 1st.
Ubbink Luftpump Air 200 200 L/tim. 1355082

Rolson Heavy Duty Garden Hand Fork and Trowel Stainless Steel Se

Rättsosäkra åldersbedömningar kan ha påverkat utgången i tusentals asylärenden, vilket uppmärksammats sedan länge, bland annat i rapporten från FARR, Barnrättsbyrån och nätverket #vistårinteut. En envis journalistisk Negra Efendić. Nu har hanteringen även anmälts till Justitiekanslern av Rådgivningsbyrån för asylsökande och flyktingar och Civil Rights Defenders. Läs mer om JK-anmälan!

Enligt januariöverenskommelsen ska åldersbedömningarna utredas, men ännu har ingen utredare tillsatts. ”Resultaten från utredningen borde varit klara igår”,FOTOTAPET SOLSTRÅLARLjusglas, H: 10,5 cm, dia. 9,5 cm, 6st., hålstl. 7,3 cmHalberdier,Pontormo Jacopo,50x40cm sade Sofia Rönnow Pessah från Rådgivningsbyrån vid ett seminarium i riksdagen som ordnades den 16 maj av riksdagsledamöter och organisationerna bakom JK-anmälan, tillsammans med Barnrättscentrum vid Stockholms Universitet, Sveriges Advokatsamfund samt riksdagsledamöter. Webbplatsen "Stoppa utvisningarna av afghanska ungdomar" har publicerat ett utförligt referat.

Läs om seminariet!

Med ram Man in Armour,Tintoretto,61x51cm
Nature Human råttfälla 40x24,5x17 cm 6060111
Ask, Blomma, dia. 8,2 cm, H: 4 cm, plywood, 1st., inv. mått 4,8x

2 Seater Large Bistro Set Cover Waterproof Polyethylene

FB post 812 av EU:s medlemsländer har redan nationella förteckningar över säkra ursprungsländer i syfte att skynda på asylprocessen.Mini limpistol, Lågtemperatur, 1st.Häxans katt Halloween väggdekor klistermärken Personer från ett så kallat säkert land har inte rätt till en individuell prövning vilket är en helt central del av asylrätten. Kommissionen föreslår en enda gemensam EU-förteckning där följande utses som säkra länder: Albanien, Bosnien och Hercegovina, Makedonien, Kosovo, Montenegro, Serbia och Turkiet. Ett av Sveriges krav i EU- förhandlingarna har varit att Turkiet ska tas bort från listan.

Vi är starkt emot listan med “säkra länder” och att det ska gälla i alla EU-länder. Individer som kommer från ett "säkert ursprungsland",Sparbössa hund, H: 6,5 cm, L: 13,5 cm, 8st.100pcs Christmas Tree Baubles Glitter Xmas Decoration Balls eller via ett "säkert tredje land", eller har varit i ett "första asylland" måste även de få genomgå en fullständig asylprocedur inom EU enligt asylrättens principer. Återigen innebär detta förslag att EU frånsäger ansvaret genom outsourcing av asylrätten till länder utanför EU. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

17 inch Bellesse Brief Bag for Files, Laptop, Tablet
60in x 90in Lace Tablecloth Oval

Saeco vattenfilter CA6702/00

FB post 7

I Ungern har det gjorts straffbart att hjälpa migranter och asylsökande. Liknande lagar diskuteras runt om i Europa. Hjälporganisationer som deltagit i räddningsarbete på Medelhavet har fått dyra böter och tvingats avsluta sin räddningsverksamhet. Transportöransvaret innebär att den som hjälper en flykting över gränsen begår ett brott och i Sverige har röster höjts för att kriminalisera hjälp till papperslösa personer. Vi anser det helt oacceptabelt att kriminalisera humanitär hjälp till skyddsbehövande. Att rädda människor på Medelhavet, bistå papperslösa med humanitär hjälp eller hjälpa skyddsbehövande över EU:s yttre gränser eller landsgränser är inte brottsligt. Brottsligt är att neka människor deras rätt att söka asyl och att skicka tillbaka dem till platser där de riskerar kränkande behandling. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...

EU-kandidaterna om tillfälliga uppehållstillstånd

Study of Hands,Nicolas de Largilliere,50x40cm

FB post 6

Permanenta uppehållstillstånd har varit norm i Sverige i över 30 år fram till 2015 då tillfälliga uppehållstillstånd infördes temporärt genom en tillfällig lag. En av punkterna i förslaget till ny skyddsgrundsförordning, som är en del av Poster - & marmor No.4 30x40cmThe Harbor at Lorient,Berthe Morisot,60x40cmCEAS, innebär att Sverige inte skulle kunna återgå till permanenta uppehållstillstånd. Enligt förslaget skulle EU:s medlemsstater bara kunna bevilja tillfälliga uppehållstillstånd.

Vi anser att skyddsbehövande som huvudregel ska beviljas permanenta uppehållstillstånd, inte temporära. Att förbjuda permanenta uppehållstillstånd är bortom vett och sans eftersom det är känt att människor utan permanent uppehållstillstånd lever i oro och otrygghet, vilket också minskar möjligheten till deltagande i samhället. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.Single Clothes RailHandhållen Etikettskrivare, Olika färgervidaXL Fyrkantig hylla i bambu 3 våningar

Läs mer...
Segelbåt, 59x48x11 cm segel07
Tavla Sunrise Beach Sea Nature

EU-kandidaterna om asylskäl efter flykten

FB post 5

Skyddsgrundsförordningen är en del av CEAS (Common European Asylum System) och reglerar vem som kan betraktas som flykting eller skyddsbehövande. En av punkterna i förslaget till ny skyddsgrundsförordning innebär att personer som ändrar eller kommer ut med sin tro, sin sexuella läggning alternativt gör politiska uttalanden mot hemlandet, efter att de flytt inte kommer kunna åberopa detta i sin asylansökan. Detta även om det nya omständigheterna kan leda till förföljelse i hemlandet. vidaXL Rullande verkstadspall med förvaring 150 kgLuftningsskor Gräsmatta7,5x12,5 cm eller 3x5 tum, fotoram i guld
Att neka asyl på grund av att andra skyddsskäl har uppkommit under efter flykten strider mot asylrätten. Vi anser att varje individ har rätt21x26 cm eller 8x10 tum, fotoram i guldArchangel Gabriel,Nicolae Grigorescu,60x40cmEmbarkation of St Paula Romana at Ostia,Claude Lorrain,60x40cm att ändra sin religiösa tro, politiska åskådning, komma ut som hbtq-person eller ändra sin sexuella läggning efter att de kommit till Europa. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Still Life with Game,Vegetables,Juan Sanchez-Cotan,50x40cm

EU-kandidaterna om Libyen

FB post 4

EU:s stats- och regeringschefer enades i februari 2017 om att sluta en överenskommelse med Libyen. Den går ut på att EU-länderna ska utbilda och stödja den libyska kustbevakning för att hindra att personer försöker fly över Medelhavet till EU. EU-kommissionen lovade även att öronmärka motsvarande 1,9 miljarder kronor ur EU-budgeten, bland annat för att bistå Libyens kustbevakning. Vi anser att detta samarbete leder till större utsatthet för den som tvingats migrera eller fly snarare än att lösa EU:s asylpolitik. EU är medskyldigt till den omänskliga behandling som flyktingar och andra migranter utsätts för i Libyen, liksom i andra länder där människor hamnar genom externaliseringen av EU-ländernas gränskontroll. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Learning by Heart,Ignacio Pinazo Camarlench,50x50cm
40 cm flexibel monobloc-kopplingsledningsrör 3/4 "x 3/4"

EU-kandidaterna om Frontex' budget

vidaXL Modern matta cirkeldesign 120x170 cm grå

FB post 3Europeiska gräns- och kustbevakningsbyrån, Frontex, är EU:s gemensamma gränspolis och har till uppgift att hålla migranter utan tillstånd utanför EU:s gränser. Frontex stödjer medlemsländerna i deras verksamhet gällande gränsbevakning, återvändande och samarbete med länder utanför EU. De senaste åren har Frontex budget ökat. Vi sätter oss emot80mm 0-120c 0-10 bar bakre inträde termomanometer 1/2 "vidaXL 6 Bordstabletter i bambu 30 x 45 cm brunPoster - Dvärgpapegoja fischeri 21x30cm ökade anslag till Frontex. På Medelhavet bedriver EU:s gränsbyrå Frontex krig mot smugglare med motiveringen att smugglarna är skyldiga till att många dör. Men EU-ledarna nämner inte att det är unionens gränspolitik som tvingar människor att resa irreguljärt och har öppnat marknaden för smugglarna. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Self-Portrait,PARMIGIANINO,50x50cm
Hensun Förskärare 31 CM
vidaXL Gardiner i voile 2 st 140x245 cm röd
WaistSaw - Grensåg - kompakt fällbar och kraftig manganstål

Viktigt!

Poster - Diamant guld no.3 30x40cm
vidaXL Bambustaket 500x30 cm
Valueline Spegelkulans motor

Kontakt

vidaXL Hängmatta XL Cariben brun

+468-710 02 45

info(a)farr.se

Box 391,
101 27  STOCKHOLM

vidaXL 50 st gräddvita stolsöverdrag
vidaXL Nattduksbord massivt mangoträ orange

Medlemssidor

Medlemssidorna är just nu stängda på grund av resursbrist. Vi hoppas kunna öppna ett nytt medlemsforum på en annan plattform.

vidaXL Motorinställningsverktyg för byte av kamaxel på Opel Astr
Poster Insekt - Beetle Atlas 70x100cm

Stöd FARR!

Return of Judith to Betulia,Sandro Botticelli,50x40cm

  

SWISH

123 327 8983

Postgiro 520890-5

Startpaket NR005 - 16 delar