The Isaac,Caravaggio,50x40cm Sacrifice of rdtaeu15365-Canvastavlor


vidaXL Gardiner i voile 2 st 140x245 cm röd
vidaXL LED Vägg-/Taklampa med 3 lampor varmvit

SMOOZ LED bordslampa musik-ägg 2587451

Rättsosäkra åldersbedömningar kan ha påverkat utgången i tusentals asylärenden, vilket uppmärksammats sedan länge, bland annat i rapporten från FARR, Barnrättsbyrån och nätverket #vistårinteut. En envis journalistisk Negra Efendić. Nu har hanteringen även anmälts till Justitiekanslern av Rådgivningsbyrån för asylsökande och flyktingar och Civil Rights Defenders. Läs mer om JK-anmälan!

Enligt januariöverenskommelsen ska åldersbedömningarna utredas, men ännu har ingen utredare tillsatts. ”Resultaten från utredningen borde varit klara igår”,Valueline Spegelkula, 20 cmvidaXL Rullgardin utomhus 120x140 cm beigevidaXL Sol Vägglampa med Rörelsedetektor 2 st sade Sofia Rönnow Pessah från Rådgivningsbyrån vid ett seminarium i riksdagen som ordnades den 16 maj av riksdagsledamöter och organisationerna bakom JK-anmälan, tillsammans med Barnrättscentrum vid Stockholms Universitet, Sveriges Advokatsamfund samt riksdagsledamöter. Webbplatsen "Stoppa utvisningarna av afghanska ungdomar" har publicerat ett utförligt referat.

Läs om seminariet!

vidaXL Bäddset bomull 2 delar 135x200/60x70 cm vinröd
vidaXL Jordborr Auger 3 spiraler 200mm
Sealskin Duschdraperi Granada 180 cm beige 217001360

Diskhandske L

FB post 812 av EU:s medlemsländer har redan nationella förteckningar över säkra ursprungsländer i syfte att skynda på asylprocessen.vidaXL Tjurhuvud väggmonterad dekoration med krokar aluminium siLuxform Marklampor solcell Lagos 6 st svart 30669 Personer från ett så kallat säkert land har inte rätt till en individuell prövning vilket är en helt central del av asylrätten. Kommissionen föreslår en enda gemensam EU-förteckning där följande utses som säkra länder: Albanien, Bosnien och Hercegovina, Makedonien, Kosovo, Montenegro, Serbia och Turkiet. Ett av Sveriges krav i EU- förhandlingarna har varit att Turkiet ska tas bort från listan.

Vi är starkt emot listan med “säkra länder” och att det ska gälla i alla EU-länder. Individer som kommer från ett "säkert ursprungsland",Krans av Buxbom 19 cmvidaXL Taklampa för matsal glas 3 x E14 eller via ett "säkert tredje land", eller har varit i ett "första asylland" måste även de få genomgå en fullständig asylprocedur inom EU enligt asylrättens principer. Återigen innebär detta förslag att EU frånsäger ansvaret genom outsourcing av asylrätten till länder utanför EU. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Poster - Pappa är min hjälte No.2 50x70cm
vidaXL Utomhusvägglampa med sensor rostfritt stål

Bordskaffebryggare

FB post 7

I Ungern har det gjorts straffbart att hjälpa migranter och asylsökande. Liknande lagar diskuteras runt om i Europa. Hjälporganisationer som deltagit i räddningsarbete på Medelhavet har fått dyra böter och tvingats avsluta sin räddningsverksamhet. Transportöransvaret innebär att den som hjälper en flykting över gränsen begår ett brott och i Sverige har röster höjts för att kriminalisera hjälp till papperslösa personer. Vi anser det helt oacceptabelt att kriminalisera humanitär hjälp till skyddsbehövande. Att rädda människor på Medelhavet, bistå papperslösa med humanitär hjälp eller hjälpa skyddsbehövande över EU:s yttre gränser eller landsgränser är inte brottsligt. Brottsligt är att neka människor deras rätt att söka asyl och att skicka tillbaka dem till platser där de riskerar kränkande behandling. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...

EU-kandidaterna om tillfälliga uppehållstillstånd

Nature Överdrag till trädgårdsdynor PE 150x75x75 cm 6031607

FB post 6

Permanenta uppehållstillstånd har varit norm i Sverige i över 30 år fram till 2015 då tillfälliga uppehållstillstånd infördes temporärt genom en tillfällig lag. En av punkterna i förslaget till ny skyddsgrundsförordning, som är en del av 1 "x 1/2" manuell x kvinnlig trådrörsminskning nippelmässingPoster - Rött hjärta Jag älskar dig 40x50cmCEAS, innebär att Sverige inte skulle kunna återgå till permanenta uppehållstillstånd. Enligt förslaget skulle EU:s medlemsstater bara kunna bevilja tillfälliga uppehållstillstånd.

Vi anser att skyddsbehövande som huvudregel ska beviljas permanenta uppehållstillstånd, inte temporära. Att förbjuda permanenta uppehållstillstånd är bortom vett och sans eftersom det är känt att människor utan permanent uppehållstillstånd lever i oro och otrygghet, vilket också minskar möjligheten till deltagande i samhället. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.vidaXL Stängsel 10x1,0 m, 7,6x6,3cm maskaPoster - Woman in vit and grå royal init 70x100cmvidaXL Toalettsits MDF mörkt trä

Läs mer...
Self-Portrait,Orazio Borgianni,50x40cm
Poster - Buffalo stor 50x70cm

EU-kandidaterna om asylskäl efter flykten

FB post 5

Skyddsgrundsförordningen är en del av CEAS (Common European Asylum System) och reglerar vem som kan betraktas som flykting eller skyddsbehövande. En av punkterna i förslaget till ny skyddsgrundsförordning innebär att personer som ändrar eller kommer ut med sin tro, sin sexuella läggning alternativt gör politiska uttalanden mot hemlandet, efter att de flytt inte kommer kunna åberopa detta i sin asylansökan. Detta även om det nya omständigheterna kan leda till förföljelse i hemlandet. Tut 3/4 "bsp 160 mm topputlopp c-typPoster - Your mind is powerful No.1 21x30cmDesiderius Erasmus of Rotterdam,Hans holbein the younger,76x51cm
Att neka asyl på grund av att andra skyddsskäl har uppkommit under efter flykten strider mot asylrätten. Vi anser att varje individ har rättFen six,REMBRANDT Harmenszoon van Rijn,60x50cmStables,Franz Marc,80x40cmPoster - COCO Marmor No.3 30x40cm att ändra sin religiösa tro, politiska åskådning, komma ut som hbtq-person eller ändra sin sexuella läggning efter att de kommit till Europa. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Poster - Ciao Bella No.4 21x30cm

EU-kandidaterna om Libyen

FB post 4

EU:s stats- och regeringschefer enades i februari 2017 om att sluta en överenskommelse med Libyen. Den går ut på att EU-länderna ska utbilda och stödja den libyska kustbevakning för att hindra att personer försöker fly över Medelhavet till EU. EU-kommissionen lovade även att öronmärka motsvarande 1,9 miljarder kronor ur EU-budgeten, bland annat för att bistå Libyens kustbevakning. Vi anser att detta samarbete leder till större utsatthet för den som tvingats migrera eller fly snarare än att lösa EU:s asylpolitik. EU är medskyldigt till den omänskliga behandling som flyktingar och andra migranter utsätts för i Libyen, liksom i andra länder där människor hamnar genom externaliseringen av EU-ländernas gränskontroll. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
The Girlhood of Mary Virgin,Dante Gabriel Rossetti,50x40cm
Two Girls on a Lawn,John Singer Sargent,55.6x64.3cm

EU-kandidaterna om Frontex' budget

Röduktion vattenkran 22mm kvinnlig till 1/2 "bsp kvinnlig

FB post 3Europeiska gräns- och kustbevakningsbyrån, Frontex, är EU:s gemensamma gränspolis och har till uppgift att hålla migranter utan tillstånd utanför EU:s gränser. Frontex stödjer medlemsländerna i deras verksamhet gällande gränsbevakning, återvändande och samarbete med länder utanför EU. De senaste åren har Frontex budget ökat. Vi sätter oss emotRundgräsklippare för gräsmatta 2,4 mm x 15 mSatin kök badrum vägguttag fan 100mm awenta linea stil med timerHögkvalitativ väggmonterad förkromad badkar duschblandare ökade anslag till Frontex. På Medelhavet bedriver EU:s gränsbyrå Frontex krig mot smugglare med motiveringen att smugglarna är skyldiga till att många dör. Men EU-ledarna nämner inte att det är unionens gränspolitik som tvingar människor att resa irreguljärt och har öppnat marknaden för smugglarna. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Sagaform Taste serveringsset
Ramar - stl. 10x11 cm - Plywood - 3 st
Havet, 50x60 cm oljemålning
Project for the Disposition of the Grande Galerie,ROBERT Hubert

Viktigt!

Jätteklädnypa - Längd: 15 cm - Björk - 1 st
Affisch Mini Piggvar
Wilhelm Mublfeld,Pierre Renoir,55x45.8cm

Kontakt

Kentia Palm - 150cm

+468-710 02 45

info(a)farr.se

Box 391,
101 27  STOCKHOLM

6/4 "inline rakstång gjutjärn skruvventil vattenflödesregulator
vidaXL 4 Kuddöverdrag i bomull svarta 50 x 50 cm

Medlemssidor

Medlemssidorna är just nu stängda på grund av resursbrist. Vi hoppas kunna öppna ett nytt medlemsforum på en annan plattform.

Nödbelysning & Orientering LED-Ljus vid strömavbrott
Wheatfield with Crows,Vincent Van Gogh,80x40cm

Stöd FARR!

70 mm diameter hål vit runda dörrluftgaller träsmöbler

  

SWISH

123 327 8983

Postgiro 520890-5

Church at Auvers,Vincent Van Gogh,60x50cm