Flexibel gräsmatta gräskant x 200mm 9m rdtaeu16198-Dekoration


Niagara Falls from the American Side,Fröderic E.Church,60x50cm
Palm Tres and Housetops,Ecuador,Fröderic E.Church,35.3x29.2cm

vidaXL Mörkläggande rullgardin vit M06/306

Rättsosäkra åldersbedömningar kan ha påverkat utgången i tusentals asylärenden, vilket uppmärksammats sedan länge, bland annat i rapporten från FARR, Barnrättsbyrån och nätverket #vistårinteut. En envis journalistisk Negra Efendić. Nu har hanteringen även anmälts till Justitiekanslern av Rådgivningsbyrån för asylsökande och flyktingar och Civil Rights Defenders. Läs mer om JK-anmälan!

Enligt januariöverenskommelsen ska åldersbedömningarna utredas, men ännu har ingen utredare tillsatts. ”Resultaten från utredningen borde varit klara igår”,Poster - Vouge No.2 70x100cmPoster - COCO Marmor No.5 40x50cmPoster - Jag älskar dig alla språk 30x40cm sade Sofia Rönnow Pessah från Rådgivningsbyrån vid ett seminarium i riksdagen som ordnades den 16 maj av riksdagsledamöter och organisationerna bakom JK-anmälan, tillsammans med Barnrättscentrum vid Stockholms Universitet, Sveriges Advokatsamfund samt riksdagsledamöter. Webbplatsen "Stoppa utvisningarna av afghanska ungdomar" har publicerat ett utförligt referat.

Läs om seminariet!

Poster - But first dancing 70x100cm
Ugolino Martelli,Agnolo Bronzino,50x40cm
3/4 x 1/2 "gängrörsrör för kopplingar för nippelarmbeslag

Ubbink Filterpump PowerClear 5000 med 5W UVC lampa

FB post 812 av EU:s medlemsländer har redan nationella förteckningar över säkra ursprungsländer i syfte att skynda på asylprocessen.Förkromad ersättningspanna badkranhuvud för kallt vatten (blå)Ljusstake PILLAR Liten Personer från ett så kallat säkert land har inte rätt till en individuell prövning vilket är en helt central del av asylrätten. Kommissionen föreslår en enda gemensam EU-förteckning där följande utses som säkra länder: Albanien, Bosnien och Hercegovina, Makedonien, Kosovo, Montenegro, Serbia och Turkiet. Ett av Sveriges krav i EU- förhandlingarna har varit att Turkiet ska tas bort från listan.

Vi är starkt emot listan med “säkra länder” och att det ska gälla i alla EU-länder. Individer som kommer från ett "säkert ursprungsland",Lady with Her Maidservant Holding a,Johannes Vermeer,60x50cm3/4 "rörlåsanslutningar för stålrör med hona 1/2" trådgänga eller via ett "säkert tredje land", eller har varit i ett "första asylland" måste även de få genomgå en fullständig asylprocedur inom EU enligt asylrättens principer. Återigen innebär detta förslag att EU frånsäger ansvaret genom outsourcing av asylrätten till länder utanför EU. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

WallArt Väggpanel 3D Splashes 12 st GA-WA10
Flamingo - Prydnadskuddar 2st

vidaXL Marklampor med 3 st

FB post 7

I Ungern har det gjorts straffbart att hjälpa migranter och asylsökande. Liknande lagar diskuteras runt om i Europa. Hjälporganisationer som deltagit i räddningsarbete på Medelhavet har fått dyra böter och tvingats avsluta sin räddningsverksamhet. Transportöransvaret innebär att den som hjälper en flykting över gränsen begår ett brott och i Sverige har röster höjts för att kriminalisera hjälp till papperslösa personer. Vi anser det helt oacceptabelt att kriminalisera humanitär hjälp till skyddsbehövande. Att rädda människor på Medelhavet, bistå papperslösa med humanitär hjälp eller hjälpa skyddsbehövande över EU:s yttre gränser eller landsgränser är inte brottsligt. Brottsligt är att neka människor deras rätt att söka asyl och att skicka tillbaka dem till platser där de riskerar kränkande behandling. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...

EU-kandidaterna om tillfälliga uppehållstillstånd

The Return of the Prodigal Son,GUERCINO,50x40cm

FB post 6

Permanenta uppehållstillstånd har varit norm i Sverige i över 30 år fram till 2015 då tillfälliga uppehållstillstånd infördes temporärt genom en tillfällig lag. En av punkterna i förslaget till ny skyddsgrundsförordning, som är en del av Kuddfodral Hacienda 50 x 50 cmRoterande sprinkler för gräs gräsmattaCEAS, innebär att Sverige inte skulle kunna återgå till permanenta uppehållstillstånd. Enligt förslaget skulle EU:s medlemsstater bara kunna bevilja tillfälliga uppehållstillstånd.

Vi anser att skyddsbehövande som huvudregel ska beviljas permanenta uppehållstillstånd, inte temporära. Att förbjuda permanenta uppehållstillstånd är bortom vett och sans eftersom det är känt att människor utan permanent uppehållstillstånd lever i oro och otrygghet, vilket också minskar möjligheten till deltagande i samhället. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.Genesee Scenery,Thomas Cole,50x40cmEleonora of Toledo and her Son Giovanni,Agnolo Bronzino,50x40cmThe Mystic Marriage of St Catherine,Gerard David,60x40cm

Läs mer...
At the Outpost,Georg Friedrich Kersting,46x35cm
The Toilet of Esther,Theodore Chasseriau,46x36cm

EU-kandidaterna om asylskäl efter flykten

FB post 5

Skyddsgrundsförordningen är en del av CEAS (Common European Asylum System) och reglerar vem som kan betraktas som flykting eller skyddsbehövande. En av punkterna i förslaget till ny skyddsgrundsförordning innebär att personer som ändrar eller kommer ut med sin tro, sin sexuella läggning alternativt gör politiska uttalanden mot hemlandet, efter att de flytt inte kommer kunna åberopa detta i sin asylansökan. Detta även om det nya omständigheterna kan leda till förföljelse i hemlandet. Pierrot also Known as Gilles,Jean-Antoine Watteau,50x40cmKvadratiska Pappaaskar - Dia. 17,5 - 34 cm - Kvist - 5 stThe Large poplar,Gustav Klimt,40x40cm
Att neka asyl på grund av att andra skyddsskäl har uppkommit under efter flykten strider mot asylrätten. Vi anser att varje individ har rättDescanso Bäddset 9265-K 200x200/220 cm rosaDracaena - 140cmFarmhouse with Birch Trees,Gustav Klimt,80x80cm att ändra sin religiösa tro, politiska åskådning, komma ut som hbtq-person eller ändra sin sexuella läggning efter att de kommit till Europa. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Skylt på pinne - Hjärta - stl. 6,9x5,3 cm - 5 st

EU-kandidaterna om Libyen

FB post 4

EU:s stats- och regeringschefer enades i februari 2017 om att sluta en överenskommelse med Libyen. Den går ut på att EU-länderna ska utbilda och stödja den libyska kustbevakning för att hindra att personer försöker fly över Medelhavet till EU. EU-kommissionen lovade även att öronmärka motsvarande 1,9 miljarder kronor ur EU-budgeten, bland annat för att bistå Libyens kustbevakning. Vi anser att detta samarbete leder till större utsatthet för den som tvingats migrera eller fly snarare än att lösa EU:s asylpolitik. EU är medskyldigt till den omänskliga behandling som flyktingar och andra migranter utsätts för i Libyen, liksom i andra länder där människor hamnar genom externaliseringen av EU-ländernas gränskontroll. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Dammsugarpåsar Kärcher 1000
Poster - Lejon unge no.2 40x50cm

EU-kandidaterna om Frontex' budget

Peasant Woman Cutting Straw,Vincent Van Gogh,40.5x26.5cm

FB post 3Europeiska gräns- och kustbevakningsbyrån, Frontex, är EU:s gemensamma gränspolis och har till uppgift att hålla migranter utan tillstånd utanför EU:s gränser. Frontex stödjer medlemsländerna i deras verksamhet gällande gränsbevakning, återvändande och samarbete med länder utanför EU. De senaste åren har Frontex budget ökat. Vi sätter oss emotvidaXL Bäddset bomull 2 delar 155x220/60x70 cm grönThe Baby Marcelle Roulin,Vincent Van Gogh,60x40cmCafe Tarrasse by night,Vincent Van Gogh,81x65cm ökade anslag till Frontex. På Medelhavet bedriver EU:s gränsbyrå Frontex krig mot smugglare med motiveringen att smugglarna är skyldiga till att många dör. Men EU-ledarna nämner inte att det är unionens gränspolitik som tvingar människor att resa irreguljärt och har öppnat marknaden för smugglarna. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
The Holy Family, Bernardino Luini, 60x50 cm
Poster - Hjärta Geometri No.3 21x30cm
The Knight the Young Girl and Death, Hans Baldung

Viktigt!

Jerome in the Desert, Lorenzo Lotto,60x50cm
Dammsugarpåsar Electrolux Z 1800 till 1880
Fototapet New York by Night - en kvalitetstapet till marknads bä

Kontakt

Dammsugarpåsar Hoover TF 1900

+468-710 02 45

info(a)farr.se

Box 391,
101 27  STOCKHOLM

Dammsugarpåsar Miele ALLERGY CONTROL PLUS S 400
Dammsugarpåsar Foma W 40

Medlemssidor

Medlemssidorna är just nu stängda på grund av resursbrist. Vi hoppas kunna öppna ett nytt medlemsforum på en annan plattform.

Dammsugarpåsar Philips HR 6997
4 in 1 Universal Gadget Charger

Stöd FARR!

Dammsugarpåsar Electrolux Z 990

  

SWISH

123 327 8983

Postgiro 520890-5

Stylish Calm Chrome Mint Colour Oval Cutlery Caddy