ROYAL Brun Läderfåtölj rdtaeu19532-Fåtöljer


Spegel i guld, yttermått 59x109 cm
Distress Marker Penna - Bundle Sage

Poster - I love the Ocean färg 40x50cm

Rättsosäkra åldersbedömningar kan ha påverkat utgången i tusentals asylärenden, vilket uppmärksammats sedan länge, bland annat i rapporten från FARR, Barnrättsbyrån och nätverket #vistårinteut. En envis journalistisk Negra Efendić. Nu har hanteringen även anmälts till Justitiekanslern av Rådgivningsbyrån för asylsökande och flyktingar och Civil Rights Defenders. Läs mer om JK-anmälan!

Enligt januariöverenskommelsen ska åldersbedömningarna utredas, men ännu har ingen utredare tillsatts. ”Resultaten från utredningen borde varit klara igår”,Karta över Brunna, UpplandSkrivset MustaschTVÅLPUMP GLÄNSA MED GULD-2 TEXT sade Sofia Rönnow Pessah från Rådgivningsbyrån vid ett seminarium i riksdagen som ordnades den 16 maj av riksdagsledamöter och organisationerna bakom JK-anmälan, tillsammans med Barnrättscentrum vid Stockholms Universitet, Sveriges Advokatsamfund samt riksdagsledamöter. Webbplatsen "Stoppa utvisningarna av afghanska ungdomar" har publicerat ett utförligt referat.

Läs om seminariet!

1 liten förvaringskorg 1 stor förvaringskorg
Poster Leon Nordfjord Norway, 50x70 cm
Innomhus IP Kamera

Karta över Nynäshamn, Södermanland

FB post 812 av EU:s medlemsländer har redan nationella förteckningar över säkra ursprungsländer i syfte att skynda på asylprocessen.Beauty isn't about having a pretty face... VäggordSolsäng dubbel brun Personer från ett så kallat säkert land har inte rätt till en individuell prövning vilket är en helt central del av asylrätten. Kommissionen föreslår en enda gemensam EU-förteckning där följande utses som säkra länder: Albanien, Bosnien och Hercegovina, Makedonien, Kosovo, Montenegro, Serbia och Turkiet. Ett av Sveriges krav i EU- förhandlingarna har varit att Turkiet ska tas bort från listan.

Vi är starkt emot listan med “säkra länder” och att det ska gälla i alla EU-länder. Individer som kommer från ett "säkert ursprungsland",Aluminium konstrotting solsäng med hjul och armstödPoster Blossom of the Dogwood, 50x50 cm eller via ett "säkert tredje land", eller har varit i ett "första asylland" måste även de få genomgå en fullständig asylprocedur inom EU enligt asylrättens principer. Återigen innebär detta förslag att EU frånsäger ansvaret genom outsourcing av asylrätten till länder utanför EU. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Poster - Sweet Guld no.2 A4 21x30cm
Poster Östersjön Malmö, 50x70 cm

Pop-up-plastgran vit med guld dekorationer 300cm 250 LED

FB post 7

I Ungern har det gjorts straffbart att hjälpa migranter och asylsökande. Liknande lagar diskuteras runt om i Europa. Hjälporganisationer som deltagit i räddningsarbete på Medelhavet har fått dyra böter och tvingats avsluta sin räddningsverksamhet. Transportöransvaret innebär att den som hjälper en flykting över gränsen begår ett brott och i Sverige har röster höjts för att kriminalisera hjälp till papperslösa personer. Vi anser det helt oacceptabelt att kriminalisera humanitär hjälp till skyddsbehövande. Att rädda människor på Medelhavet, bistå papperslösa med humanitär hjälp eller hjälpa skyddsbehövande över EU:s yttre gränser eller landsgränser är inte brottsligt. Brottsligt är att neka människor deras rätt att söka asyl och att skicka tillbaka dem till platser där de riskerar kränkande behandling. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...

EU-kandidaterna om tillfälliga uppehållstillstånd

Poster Yacht Ranger 50x70cm

FB post 6

Permanenta uppehållstillstånd har varit norm i Sverige i över 30 år fram till 2015 då tillfälliga uppehållstillstånd infördes temporärt genom en tillfällig lag. En av punkterna i förslaget till ny skyddsgrundsförordning, som är en del av Poster symaskin, 50x70 cmPoster Slottsritning format,21x30CEAS, innebär att Sverige inte skulle kunna återgå till permanenta uppehållstillstånd. Enligt förslaget skulle EU:s medlemsstater bara kunna bevilja tillfälliga uppehållstillstånd.

Vi anser att skyddsbehövande som huvudregel ska beviljas permanenta uppehållstillstånd, inte temporära. Att förbjuda permanenta uppehållstillstånd är bortom vett och sans eftersom det är känt att människor utan permanent uppehållstillstånd lever i oro och otrygghet, vilket också minskar möjligheten till deltagande i samhället. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.Poster Storstads trafik, 50x70 cmPoster Västernmotiv, 50x70 cm968,958,964 Bord + 2 Stolar med pu svart pu sits/ 2550:-

Läs mer...
Diamantstift - 1,8 mm - Kula - 2 st
poster rostig bil i öknen, 40x50 cm

EU-kandidaterna om asylskäl efter flykten

FB post 5

Skyddsgrundsförordningen är en del av CEAS (Common European Asylum System) och reglerar vem som kan betraktas som flykting eller skyddsbehövande. En av punkterna i förslaget till ny skyddsgrundsförordning innebär att personer som ändrar eller kommer ut med sin tro, sin sexuella läggning alternativt gör politiska uttalanden mot hemlandet, efter att de flytt inte kommer kunna åberopa detta i sin asylansökan. Detta även om det nya omständigheterna kan leda till förföljelse i hemlandet. LED Decorative UnicornPoster Stonehenge, 50x70 cmPoster - Grön plant No.5 40x50cm
Att neka asyl på grund av att andra skyddsskäl har uppkommit under efter flykten strider mot asylrätten. Vi anser att varje individ har rättBarns minnen från tidigare liv 9789198403824Nylonsträngar, helt setMENALUX Dammsugarborste 32/35 mm Svart/Grå att ändra sin religiösa tro, politiska åskådning, komma ut som hbtq-person eller ändra sin sexuella läggning efter att de kommit till Europa. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Vinkaraff med Torkställning

EU-kandidaterna om Libyen

FB post 4

EU:s stats- och regeringschefer enades i februari 2017 om att sluta en överenskommelse med Libyen. Den går ut på att EU-länderna ska utbilda och stödja den libyska kustbevakning för att hindra att personer försöker fly över Medelhavet till EU. EU-kommissionen lovade även att öronmärka motsvarande 1,9 miljarder kronor ur EU-budgeten, bland annat för att bistå Libyens kustbevakning. Vi anser att detta samarbete leder till större utsatthet för den som tvingats migrera eller fly snarare än att lösa EU:s asylpolitik. EU är medskyldigt till den omänskliga behandling som flyktingar och andra migranter utsätts för i Libyen, liksom i andra länder där människor hamnar genom externaliseringen av EU-ländernas gränskontroll. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
US Polo ASSN piké i flera färger Dam
Träningslinne med bastueffekt - Gul

EU-kandidaterna om Frontex' budget

England halsduk

FB post 3Europeiska gräns- och kustbevakningsbyrån, Frontex, är EU:s gemensamma gränspolis och har till uppgift att hålla migranter utan tillstånd utanför EU:s gränser. Frontex stödjer medlemsländerna i deras verksamhet gällande gränsbevakning, återvändande och samarbete med länder utanför EU. De senaste åren har Frontex budget ökat. Vi sätter oss emotSalewa Atlas III Tent Cactus/Grå (2019)Nordisk Oppland 3 Footprint (2019)Exped HyperQuilt Sleeping Bag ökade anslag till Frontex. På Medelhavet bedriver EU:s gränsbyrå Frontex krig mot smugglare med motiveringen att smugglarna är skyldiga till att många dör. Men EU-ledarna nämner inte att det är unionens gränspolitik som tvingar människor att resa irreguljärt och har öppnat marknaden för smugglarna. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Metolius Super Chalk Fine Grind 4 oz.
Klättermusen Baggi 3.0 Bag 22l Dark Deep Sea
Salomon Sensibelt fiery röd (2019)
Swimrunners Hook Cord Pull Belt 3m Sosa

Viktigt!

  Produktnummer: 10550023

  ROYAL är en elegant fåtölj i simpel utformning framtagen av ByON;
  dess minimalistiska design kommer att fräscha upp ditt hem och ge det
  ett stilfullt intryck.

  Fåtöljen har ett nätt och samtidigt stabilt mässingsfärgat underrede i järn som pryds av en sits i läder vars jordnära bruna färg är både inbjudande och avkopplande. Den simpla formen gör det möjligt för dig att enkelt kunna förflytta fåtöljen utan någon ansträngning.

  Använd ROYAL i ditt vardagsrum eller sovrum som en extra sittplats eller för att ge rummet mer karaktär. Samtidigt som fåtöljen erbjuder komfort, så bidrar den även med stil till rummet. Tack vare dess öppna och luftiga uttryck passar ROYAL utmärkt även för placering i ett mindre rum utan att tynga ner det.

  ROYAL fungerar även perfekt som ett dekorationselement i din inredning under tiden då du inte använder den. Utöver detta kommer fåtöljen dessutom vara en bland dom snyggaste klädhängare du kan ha – då den får även en hög med kläder att se lite mer stilig ut.

  •Stabilt mässingsfärgat underrede
  •Fantastisk sits i brunt läder
  •Enkel att förflytta

  För att förhindra blekning och sprickbildning i lädret, undvik exponering för direkt solljus eller värme.
  Damma av med en torr trasa och dammsug fåtöljen regelbundet.

  Finns både i svart och konjaksbrun färg.

  Mått
  Höjd: 77 cm
  Bredd: 42 cm
  Djup: 70 cm

 • Poster - Städer No.20 40x50cm

  Sedan 1998 delar FARR ut ett årligt ungdomsstipendium. Syftet är att stödja insatser av ungdomar för asylrätten och/eller för att öka förståelsen mellan människor av olika etniska ursprung. Stipendiet delas numera ut till minne av Carl Lundevi, ung och...

  Läs mer...

 • Dalmatiner hund i svartvit

  Här finns dokument som behandlades vid FARR:s årsmöte söndagen den 31 mars 2019. Resultaträkning 2018 - fastställd Balansräkning 2018 - fastställd Revisionsberättelse 2018 (Styrelsen beviljades ansvarsfrihet) Poster Elefant randig A4...

  Happy Moments bordsdukning, röd, exkl. display, 147enheter

Stella mcCartney Kortärmad tunika Storlek XS Blå Bomull
Maddison, Tröja, Strl: XL, Brun, Merinoull
SVART , KORT KLÄNNING MED SPÄNNE STL 48-50 / XXL - XXXL

Kontakt

Gudrun Sjödén, Tunika, Strl: L/XL, Brun

+468-710 02 45

info(a)farr.se

Box 391,
101 27  STOCKHOLM

Zizzi, Omlottröja, Strl: XL, Blå/Flerfärgad
Blus Hollow Out Off Shoulder Lace Svart XXL

Medlemssidor

Medlemssidorna är just nu stängda på grund av resursbrist. Vi hoppas kunna öppna ett nytt medlemsforum på en annan plattform.

Ny! H&M Conscious Blommig Kjol 46 SLUTSÅLD!
Grårutig kort kjol 36 (grå/röd/rutig/tight)

Stöd FARR!

NY! HM X William Morris & Co Blus strl 50

  

SWISH

123 327 8983

Postgiro 520890-5

Odd Molly, Topp, Strl: L, strl: 3, Mörkblå/Vit/Rosa