Fingerskydd till Kniv ratmnr9756-Knivar


Geometrisk diamant - poster

Ring anhöriglinjen: 0200-239 500

Cult Design Orient Burk Small 10 x 14 cm

Linjen är öppen
Måndag - tisdag, torsdag - fredag 10.00 - 12.00, 13.30 - 15.00
Onsdag 19.00 - 21.00

Vinglas Princess

Arts in Stone Till en speciell person -Presentpåsar vid köpSidomarkis aluminium 160 x 300 cm grå

Xavax Hällskrapa Välkommen till Anhörigas Riksförbund
Lamplykta till värmeljus 50 cm - antikvit
Fyra filmer om anhörigskap

Filmerna visar personer som lever i olika formerKarta över Borlänge, DalarnaDammsugarpåsar Electrolux Silentperformer SP1W360 av anhörigskap. Ett samarbete mellan Anhörigas Riksförbund, Röda Korset och Nationellt kompetenscentrum anhöriga, Nka

You will never walk alone Örngott med blomma

Vem är anhörig?

Anhörig är den person som hjälper någon som på grund av sjukdom, ålder eller funktionsnedsättning inte längre klarar av vardagen på egen hand.vidaXL Justerbar klädhängare med 4 svängbara hjul 1 stångHilda Örngott Hjärta

   Läs mer

Skänk en gåva

Ditt bidrag är ovärderligt för vårt arbete för landets anhöriga

   Läs mer

WallArt Hybridlimm GA-WA25  
Det finns 1,3 miljoner anhöriga i Sverige
Big Ben

Det finns 1,3 miljoner anhöriga i Sverige

Med anhörig menar vi den som stöttar en medmänniska som på behöver hjälp med att klara sin vardag

Matservis GM12 - 18 delar

Bli medlem

Anhörig är den person som inom familjen, släkten eller vänkretsen hjälper någon som på grund av sjukdom, ålder eller funktions-nedsättning inte längre klarar avLysekil Vit Trästjärna 28cmValueline Apparatkabel, 1,5m, SvartTala Mjölsikt, kräm & grön vardagen på egen hand.

Handstöpta antikljus - 4st vita 25cm

Anhörigas rättigheter

Anhörigföreningarna arbetar med en mängd olikaIGENIETTI Fingerskydd saker på lokal nivå. Det kan bland annat handla om att stötta anhöriga, ordna olika aktiviteter och påverka lokala politiker.

Karta över Slite, Gotland

Anhörighandboken

Anhörighandboken

Anhörighandboken är ett teoretiskt och praktiskt Vinset Plastflaska Svart 6-delarDammsugarpåsar Nilfisk Power Selectverktyg för alla som vill veta mer om anhörigvård och anhörigstöd.

   Läs mer

Stor världskarta i text, 120x190 cm

Ny utbildning för anhörigkonsulenter

Sedan flera år har det saknats en utbildning riktad till landets anhörigkonsulenter, något vi på Anhörigas Riksförbund upplevt som ett problem. Det händer till och med att vi får mejl eller telefonsamtal från nyanställda anhörigkonsulenterPoster Närbild på valstjärt fena, 50x70cm495,494 Plåtbord vitt +2 plåtstolar vitt/2790:-Drake vinyl vägg klistermärke

   Läs hela reportaget här

Anhöriglinjen går varm

Produktnummer: 15825577

Har du alltid velat lära dig skära upp grönsaker snabbt och effektivt men har blivit hindrad för att du kan potentiellt skära dig? Då är detta praktiska fingerskydd i rostfritt stål något för dig. Detta fingerskydd skyddar fingrarna på dig själv eller på dina barn när kniven ska användas, det gör att inga barnknivar behövs heller. Suveränt och snyggt fingerskydd som skyddar dig eller ditt barn mot onödiga skärsår.

Specifikationer:

Fingerskydd till kniv

Material: Rostfritt stål

Plattstorlek: 65 * 45 * 1mm

Skyddar mot onödiga skärsår

Hållbart och praktisk

Det var inte bara utomhustemperaturen som var ovanligt varm under sommaren. Även telefonerna på vår stödlinje Anhöriglinjen har gått varma. Keter Kylbar antracit 203835Stor spegel i guld, yttermått 69x79 cm Frankride motivSovande katt strömbrytare vinyl vägg klistermärkenOch det är en trend som vi sett under en längre tid nu.

Aluminium dubbel sidomarkis 180 x 600 cm beige