Duro Tapet Rand & Kulör Linne Metallic

Ljusstake i järn 1 ljus 15 cm - Svart

Vet inte om det är själva grejen att varken möjligheten rent kroppsligt eller orken som är i stort sett obefintlig som nån stans är och irriterar min kreativ nerv.

KELLY LÖPARE 33 x 120 cm, Turquoise

Globen Lighting Pendel Saint MässingVäggdekor - Design Ögon STORVäggord - Vad vore jag utan dina andetagUtomhusbelysning Richmond - large

Nån slags kurbitsinspirerad wallie är det väl i alla fall läge att skära ut och sätta upp som ett firande för att jag förhoppningsvis snart blir fullt rörlig och smärtfri i händer och armar. Det andra är inte lika akut ;).

Behöver FÄRG just nu. Det gråa tar död på min energi men då lobbar mitt inre och överkonsumerar färg i tankarna istället. Märkligt det där med psyket alltså! Men min hjärna verkar ju vara född positiv!

Början på nåt bra.

No drama. Nånting nytt och bättre hoppas jag. För att fortsätta på detta spåret funkar ju inte längre. Ondare, stelare, mer förnekande och ännu mer trötthet.
Min verklighet de senaste månaderna och det senaste året.

Utomhusväggbelysning med rörelsedetektor Philips Lighting June 12 W 741 lm Varmvit GråDammskyddsmask utan ventil FFP2 D L+D Upixx 26182 20 stNitril Engångshandske Storlek (handskar): 10, XL EN 455 L+D 14694 100 stCult Tvålkopp SvartSäkerhetslågskor Albatros 64.108.0 47 S3 SvartSäkerhetsstövlar Uvex 2 45 S3 Svart, OrangeHörselproppar påfyllning 33 dB Engångs Bilsom 303S 1006187 200 parHörselkåpor 28 dB 3M Peltor H31P3EO 1 st

Tack ❤

Min tid är nu

Ehmann 4660c0026 Dimmer infälld Passar: Halogenlampa, Glödlampa Renvit
Tror jag är där nu. Vågar säga nej, inte slå knut på mig själv fast jag egentligen vill så himla mycket- HELA tiden. Man pratar ju mycket om hållbarhet. Får väl anamma det hållbara sättet lite på mig själv nu också.

RETRO Vinter Plansch Jul, Gerhards, Made in SwedenVäggdekor väggord väggtext Förändra din tanke och lev dinMultikopter-strålkastare PGYTECH Passar till: DJI Phantom 4 Serie

Fälgar 1:14 Carson Modellsport Lastbil Euro-optik Krom 1 parPoster - Liljekonvalj A4 21x30cm

Men ja, oavsett vad jag själv känner så sitter jag nu här, jobbat för mycket, målat hall och barnrum, borrat och skruvat upp diverse prylar och hyllor  när mannen varit bortrest- och känner mig rätt sliten. För att jag inte gör avkall på något. Lite min melodi, hamnar tillbaka i min känsla av att jag tror att jag är en superwoman (fast lite är jag ändå- känslan måste jag ju i alla fall behålla).

Allt har sin tid. 

Min tid är nu.

Idag tar jag ledigt och återhämtar mig.
Men jobbar på det långsiktiga…

 Poster - Vindruvor 21x30cm

W+G Tapet Idealdecor Murals The Beach

Reely 112179C Reservdel Förgasare för CF-motorerVäggdekor väggord väggtext Kladdkaka receptLimpistol batteridriven Steinel Neo2 7 mm

Hitec Special-Servo HS-785 HB Analog-servo Transmissionsmaterial: Karbonit
1537437987500

Tomte Brun Sammet textil 35 cmPoster A4 21x30cm UppsalaAlu-servofäste för kopplingsservor 1:14 Tamiya 300056531 1 stFörsta kökshandboken : matlagningens grundrecept 9789170032875RC Motorflygplan Amewi ST Beechcraft Bonanza A36 1280 mm PNPLjuslykta Antikbrons/brunMADRID bordslampa, Vit/mässingBordslampa ljusblå BRENTA

Taklampa vit LAMONESTORM Pendel 12 KopparTaklampa svart LERMAKruka 3 st olika storlekar grafitgrå ORICOS

Jag förstår såklart att alla grunder för separation eller skilsmässor är olika. Det kan ligga otrohet, misshandel, svek eller annat i botten- eller att känslor har suddats ut. Förutsättningarna är givetvis inte enkla, oavsett anledning. För i de flesta fall är konsekvenserna desamma.

Jag får ofta frågan kring vad jag kan rekommendera- utifrån mina egna erfarenheter- dvs detta är inget facit!

Kontorssax 115 mmVila - Vijina LS Top, LeopardSkjorta CedraJacqueline - jdyDeep 3/4 Top, OffvitVila - Vicava 3/4 Square Sleeve Top, Orange

Ni kommer aldrig vara på samma plats i separationen. Det måste få ta tid att hitta sitt sätt och sina gränser för relationen. Antingen total tystnad eller behov av att prata.

Vila - Vibekida Lace Top, OffvitPoster A4 21x30cm Believe In YourselfTuff prydnadskudde Be Wild

Skapa en öppen samtalsmiljö för barnet. Inget barn ska behöva känna att det lämnar ut vare sig mamma/pappa om de berättar något. Skapa en trygg miljö istället för att barnet/barnen inte ska våga berätta hur de haft det den senaste veckan. Barn ska inte behöva hamna i lojalitetskonflikter för att de vuxna inte kommer överens!

Väggord - Änglar finnsHavsö Nikolina 4.0 Blender/Mixer

Agera eller säg inte saker i affekt till den andre parten. Det blir sällan bra. Låt det gå några timmar innan du hör av dig vid irritationsmoment. Det går oftast över och är en petitess i det kaos ni är mitt uppe i.

PJ Masks Pyjamas fuchsiaLindbergh Skjorta, Svart

Kronstadt Johan skjorta, GråOnly & Sons - onsKurt LS AOP Shirt, VitRoss Skidbyxa, Men, Navy

Poster - Målad häst 40x50cm

1536048794871

Det finns säkert tusentals andra råd att ge. Men jag pratar bara utifrån egen erfarenhet och vad jag har tyckt fungerat för oss- samt vad som inte har fungerat.

All kärlek till er som går genom detta jobbiga/sorgliga/vidriga- men på andra sidan finns det LJUS!

♥ / KLARA

Prana W's Pillar Printed Leggings Bone Caribou nbwrtm1867-Yogakläder

Meningen med hela skiten…

PowerCube Extended 3m, Röd

1532441709560793915002776162462.jpg

Av en händelse klickade jag hem en bok som följt mig genom hela sommarsemestern ( målet var att läsa ut en bok, inte ens det lyckades jag med…) – Meningen med hela skiten av Nina Åkestam. 4 år efter att den publicerats, och omdiskuterats, blev den min. Min bibel som jag nu rekommenderat många i min närhet.

Angulus Boot Vinterskor, OlivBundgaard Shea sandaler, RosaPoster - Fashion A4 21x30cm

15324212664902228635381886865163.jpg

Minecraft Mjukdjur CreeperTeddykompaniet Softies Häst Hasse

Teddy Dogs, Vit/BrunJomanda Babytofflor NalleDesignafriend, Horse riding outfitMy Little Pony - Sosaie Pie

Men om det bara var det. För det finns ju en karriär också. Eller ett jobb. Eller bara ett jobb. Det kanske är just där vi alla skiljer oss åt. Att ett jobb bara är ett jobb. Nina skriver just om detta i Kraschen- att vara duktig på allt utom att förstå varför man är det… Och när man går runt med det eviga ordet DUKTIG på näthinnan. Vem tjänar på att jag är duktig? Varför säger jag till mina barn att de är duktiga? För vem? För vad?

 

 • ”Om någon verkar få in orimligt mycket i sitt schema beror det på att något annat tar stryk. Och detta andra är antingen kvaliteten på jobbet, eller den egna hälsan. Många som har varit utbrända vittnar om hur de har gått helt upp i arbetet och inte hunnit med familj och vänner.”
 • ”Personer som är riktigt bra på att säga nej gillar man till och med ännu mer när de gör det, för det känns så naturligt och man uppskattar deras ärlighet”.

Iskubar 6pFlamme Rouge - BrädspelCryptid BrädspelHasbro, Hearing Things NO

Boken finns att köpa här.

NEXA Fjärrströmbrytare 3x1500W, inomhusbruk, upp till 30M, vit

Ta hand om er. Vet att vi är flera som dealar med HELA SKITEN.

/Klara

____________________________________________________________________________________________

Meningen med hela skiten- En ”tankebok”

Ninja Print, High Concept, SällskapsspelDread Curse brädspelElefant, Sängmobil, Elefant, Rosa

But why?

Ja, varför börjar jag blogga igen?

Jag älskar att skriva, väcka tankar och sprida lite färgglad glädje. Jag vill kunna prata om det fina, det jobbiga i en separation, om barnens utveckling, den snyggaste kjolen, karriären- på min plattform och på mina villkor.

Nu känner jag mig redo att fatta tangenterna på nytt. Så vem är jag?

 • Har du något smeknamn?
 • Klara är ju egentligen halva mitt namn. Anna-Klara är hela. Men min bror kallade mig för Bissa när jag var liten.
 • Vad jobbar du med?
 • Britax Römer - Baby-Safe Belted Base
 • Hur ser er familjekonstellation ut?
 • Poster - Alfabet svart/blått 30x40 cmTält Visent Royal Deluxe XL 8PLaCrosse Hampton II 6" Kängor, Dam, Navy
 • Vad önskar du dig mest just nu?
 • En lugn sommarledighet med familjen och vänner. En paus fylld av spontanitet.
 • Hur skulle du beskriva din stil?
 • Ljushållare vägg KärlekDELTACO Fönster larmdekaler, 10st 35x44mm, 6st 60x74mmClarisse Ten Points Svart, SvartHeavy Duty 5.0 Aubergine/Grå
 • Vilken maträtt är din favorit?
 • Jag älskar burrata med rökta körsbärstomater och pistagenötter. Jag föredrar fräscha sallader, franskt som asiatiskt, med mycket smak och grönsaker.
 • Vad sjunger du när du står i duschen?
 • Tar oftast inte så långa duscher men skulle nog vara nån klassiker från Stevie Wonder ”Don’t you worry ‘bout a thing” eller nåt annat från Motown.
 • När ingen ser, vad gör du då?
 • Kanske äter nåt sött eller nåt som definitivt skulle klassas som att småäta mellan målen… Nåt jag borde sluta med mao.
 • Vad stör du dig på hos andra?
 • Magneter Fruktmotiv MagnetsetTårtfat - Gulli - Blått - Liten
 • Vad är ditt drömjobb?
 • Hörselskydd PELTOR H31P3K Di-electric
 • Hur balanserar du relationen, personlig tid och föräldraskapet?
 • Bäddset - Påslakan USADanspil, Collecto, Sällskapsspel

Over and out.

Klara