Exped SynMat 7 MW

ABSOLUT4U kjol allround midi

Vet inte om det är själva grejen att varken möjligheten rent kroppsligt eller orken som är i stort sett obefintlig som nån stans är och irriterar min kreativ nerv.

Y.A.S Nation kjol, Svart

Svanefors Löpare 15x120 brunGripsholm Pläd 130x170 130x170 midnattsblåEn tuff långärmad body med många bilar - Bubblan, Bilar str 50Fransa Kids, långärmad body med blommor

Nån slags kurbitsinspirerad wallie är det väl i alla fall läge att skära ut och sätta upp som ett firande för att jag förhoppningsvis snart blir fullt rörlig och smärtfri i händer och armar. Det andra är inte lika akut ;).

Behöver FÄRG just nu. Det gråa tar död på min energi men då lobbar mitt inre och överkonsumerar färg i tankarna istället. Märkligt det där med psyket alltså! Men min hjärna verkar ju vara född positiv!

Början på nåt bra.

No drama. Nånting nytt och bättre hoppas jag. För att fortsätta på detta spåret funkar ju inte längre. Ondare, stelare, mer förnekande och ännu mer trötthet.
Min verklighet de senaste månaderna och det senaste året.

Star Wars Kortärmad pyjamas vitStar Wars Kortärmad pyjamas gråVäggord - Välkomna stora & små...Gosedjur - Love - Alla Hjärtans dagOscar of Sweden Lila SkjortaMinimum aleksander skjorta, FlerfärgadLindbergh Skjorta, GråKronstadt Johan Peel skjorta, Grön

Tack ❤

Min tid är nu

Selected langærmet Slimpen-Pelle skjorta, Vit
Tror jag är där nu. Vågar säga nej, inte slå knut på mig själv fast jag egentligen vill så himla mycket- HELA tiden. Man pratar ju mycket om hållbarhet. Får väl anamma det hållbara sättet lite på mig själv nu också.

Pierre Robert NB Sports Boxer, Man, Navy/VitVäggdekal Vårat hemSalming Run Long Sleeve Top, Women, Bright Rose

Tretorn Wings gummistövlar, GulSort Svart Girlhood Sandaletter

Men ja, oavsett vad jag själv känner så sitter jag nu här, jobbat för mycket, målat hall och barnrum, borrat och skruvat upp diverse prylar och hyllor  när mannen varit bortrest- och känner mig rätt sliten. För att jag inte gör avkall på något. Lite min melodi, hamnar tillbaka i min känsla av att jag tror att jag är en superwoman (fast lite är jag ändå- känslan måste jag ju i alla fall behålla).

Allt har sin tid. 

Min tid är nu.

Idag tar jag ledigt och återhämtar mig.
Men jobbar på det långsiktiga…

 Knopp - Koppar

COS, Kofta, Strl: M, Blå

Playboy Footwear stövlar, BrunStående vit häst i trä 15cmPJ Masks Handduk 30 x 40

Lundby Elmix
1537437987500

Winx Club Tynix Mini Magic Musa Doll with TransformationLundby, Småland, BarnkammareMolli Toys, Nalle Brun Premium 25cmGuca doll LUCIJAEver After High Raven Queen Magic ArrowMiffy Stor Grå GosedjurPj Masks Gekko Gosedjur - PyjamashjältarnaPj Masks - Romeo Gosedjur ! Pyjamashjältarna

Jumbo Squishy - Rulltårta RosaVäggdekor/Väggord - Älska mig mest...Trivial Pursuit: The Beatles - BrädspelRaptor - Brädspel

Jag förstår såklart att alla grunder för separation eller skilsmässor är olika. Det kan ligga otrohet, misshandel, svek eller annat i botten- eller att känslor har suddats ut. Förutsättningarna är givetvis inte enkla, oavsett anledning. För i de flesta fall är konsekvenserna desamma.

Jag får ofta frågan kring vad jag kan rekommendera- utifrån mina egna erfarenheter- dvs detta är inget facit!

Secrets - BrädspelVäggdekor väggord väggtext We met for a reason, eitherSpel - Doodlebugs från Orchard ToysLondon Dread Brädspel( Väggdekor ) 12st Citrongul Fjärilar

Ni kommer aldrig vara på samma plats i separationen. Det måste få ta tid att hitta sitt sätt och sina gränser för relationen. Antingen total tystnad eller behov av att prata.

Venom Assault - BrädspelDead Man's Doubloons BrädspelBabblarna Babymobil

Skapa en öppen samtalsmiljö för barnet. Inget barn ska behöva känna att det lämnar ut vare sig mamma/pappa om de berättar något. Skapa en trygg miljö istället för att barnet/barnen inte ska våga berätta hur de haft det den senaste veckan. Barn ska inte behöva hamna i lojalitetskonflikter för att de vuxna inte kommer överens!

Britax, Baby-Safe Plus SHR II Olive Grön 2018Sedanya Oskanian - Cars bilar - metall - original

Agera eller säg inte saker i affekt till den andre parten. Det blir sällan bra. Låt det gå några timmar innan du hör av dig vid irritationsmoment. Det går oftast över och är en petitess i det kaos ni är mitt uppe i.

Didriksons Beata Galon (Dam) SvartFjällmark Bivvy 1P

Tenson, Ocean Gummistövel, Dark BlåSandal Yokono marino, BlåWomens side street rosa, Rosa

Hästar Kuddfodral 40x40cm

1536048794871

Det finns säkert tusentals andra råd att ge. Men jag pratar bara utifrån egen erfarenhet och vad jag har tyckt fungerat för oss- samt vad som inte har fungerat.

All kärlek till er som går genom detta jobbiga/sorgliga/vidriga- men på andra sidan finns det LJUS!

♥ / KLARA

A-safety, Hörselskydd för barn, Grön rntfcx2925-Hemelektronik

Fina hörselskydd från A-safety för barn skyddar mot högfrekvent buller som ofta orsakas av maskiner som t.ex. verkstadsutrustning och motorsågar.

Följer kraven enligt EU-direktiv 89/686/ECC bilaga VI, enligt europeisk standard EN352-1: 2003 och EN352-3: 2003 

Meningen med hela skiten…

Bdk fårskinn GREEN, Grön

1532441709560793915002776162462.jpg

Av en händelse klickade jag hem en bok som följt mig genom hela sommarsemestern ( målet var att läsa ut en bok, inte ens det lyckades jag med…) – Meningen med hela skiten av Nina Åkestam. 4 år efter att den publicerats, och omdiskuterats, blev den min. Min bibel som jag nu rekommenderat många i min närhet.

Star Wars, Canvas sneakers för barn, The Force AwakensRaspberry Flat (Ljusrosa)Ketoguiden : 100 recept och kostplan för 30 dagar 9789177833857

15324212664902228635381886865163.jpg

Lampa Elefant - Mintgrön - Form livingHörselskydd PELTOR X3-P3E

Vattenpärlor i julmotivMaki, Brädspel, Boom Boom BalloonFisher-Price, 3-i-1 Musikalisk MobilVäggdekor - Don't Dream Your Life - Medium 57x15cm

Men om det bara var det. För det finns ju en karriär också. Eller ett jobb. Eller bara ett jobb. Det kanske är just där vi alla skiljer oss åt. Att ett jobb bara är ett jobb. Nina skriver just om detta i Kraschen- att vara duktig på allt utom att förstå varför man är det… Och när man går runt med det eviga ordet DUKTIG på näthinnan. Vem tjänar på att jag är duktig? Varför säger jag till mina barn att de är duktiga? För vem? För vad?

 

 • ”Om någon verkar få in orimligt mycket i sitt schema beror det på att något annat tar stryk. Och detta andra är antingen kvaliteten på jobbet, eller den egna hälsan. Många som har varit utbrända vittnar om hur de har gått helt upp i arbetet och inte hunnit med familj och vänner.”
 • ”Personer som är riktigt bra på att säga nej gillar man till och med ännu mer när de gör det, för det känns så naturligt och man uppskattar deras ärlighet”.

Bling Ring VinglasDen lilla boken om Ketchup : 30 märkesrecept 9788770777933Fårskinnspall - VitJulgranskula Grön Filip

Boken finns att köpa här.

Julgranskula Röd Britt

Ta hand om er. Vet att vi är flera som dealar med HELA SKITEN.

/Klara

____________________________________________________________________________________________

Meningen med hela skiten- En ”tankebok”

Julgranskula Rosa AnnikaJulgranskula Röd ChristerCornflakes Flingor Förvaringsbox Låda Vintage Röd

But why?

Ja, varför börjar jag blogga igen?

Jag älskar att skriva, väcka tankar och sprida lite färgglad glädje. Jag vill kunna prata om det fina, det jobbiga i en separation, om barnens utveckling, den snyggaste kjolen, karriären- på min plattform och på mina villkor.

Nu känner jag mig redo att fatta tangenterna på nytt. Så vem är jag?

 • Har du något smeknamn?
 • Klara är ju egentligen halva mitt namn. Anna-Klara är hela. Men min bror kallade mig för Bissa när jag var liten.
 • Vad jobbar du med?
 • Poster - Marmor Palmkvist 21x30cm
 • Hur ser er familjekonstellation ut?
 • Poster - Ocean woman No.1 40x50cmPoster - Glassar No.3 30x40cmVäggord - THINK Deeply, SPEAK Gently...
 • Vad önskar du dig mest just nu?
 • En lugn sommarledighet med familjen och vänner. En paus fylld av spontanitet.
 • Hur skulle du beskriva din stil?
 • LED-lampa, Kron E27,10W, 3000k, VarmvitVäggdekor väggord väggtext some people are so poorVäggdekor - ÖdlaPoster - Alfabet No.2 30x40cm
 • Vilken maträtt är din favorit?
 • Jag älskar burrata med rökta körsbärstomater och pistagenötter. Jag föredrar fräscha sallader, franskt som asiatiskt, med mycket smak och grönsaker.
 • Vad sjunger du när du står i duschen?
 • Tar oftast inte så långa duscher men skulle nog vara nån klassiker från Stevie Wonder ”Don’t you worry ‘bout a thing” eller nåt annat från Motown.
 • När ingen ser, vad gör du då?
 • Kanske äter nåt sött eller nåt som definitivt skulle klassas som att småäta mellan målen… Nåt jag borde sluta med mao.
 • Vad stör du dig på hos andra?
 • Korg Koppar 34 cmPippi Långstrump pepparkaksburk emalj, 2,3 l, från Muurla
 • Vad är ditt drömjobb?
 • Poster - Papegoja Forest A4 21x30cm
 • Hur balanserar du relationen, personlig tid och föräldraskapet?
 • Poster - Trianglar Rosa A3 30x40cmVäggord - WE LOVE STOR

Over and out.

Klara