Karta United States of America från år 1857, 100x80 cm

Trödgårdsdekoration Real Life Size D Summer Hen Höna 27cm

Vet inte om det är själva grejen att varken möjligheten rent kroppsligt eller orken som är i stort sett obefintlig som nån stans är och irriterar min kreativ nerv.

Reservdel Reely 34809 CVD-drivaxlar

Uppställbara varningsskyltar 1:10, 1:14 Thicon Models 20083 6 stFlygplanspropeller Pichler C6042Reservdel Reely 312018C Axeltappsfäste, fram/bakLinskydd DJI MAVIC 2 Pro

Nån slags kurbitsinspirerad wallie är det väl i alla fall läge att skära ut och sätta upp som ett firande för att jag förhoppningsvis snart blir fullt rörlig och smärtfri i händer och armar. Det andra är inte lika akut ;).

Behöver FÄRG just nu. Det gråa tar död på min energi men då lobbar mitt inre och överkonsumerar färg i tankarna istället. Märkligt det där med psyket alltså! Men min hjärna verkar ju vara född positiv!

Början på nåt bra.

No drama. Nånting nytt och bättre hoppas jag. För att fortsätta på detta spåret funkar ju inte längre. Ondare, stelare, mer förnekande och ännu mer trötthet.
Min verklighet de senaste månaderna och det senaste året.

silikonform spetsdekorationLYRESTAD akrylatbehandlad dukmetervara, VitKnivset 4 delarAmpelhållare LabradorVäggdekor - Katt Konst VITPoster - Ormbunke grön 21x30cmTaklampa svart MONTETaklampa grön ARAGON

Tack ❤

Min tid är nu

Taklampa svart/vit DANUBE
Tror jag är där nu. Vågar säga nej, inte slå knut på mig själv fast jag egentligen vill så himla mycket- HELA tiden. Man pratar ju mycket om hållbarhet. Får väl anamma det hållbara sättet lite på mig själv nu också.

Elektrikerns skruvmejsel set. 7 skruvmejslar plus testare. 1000vEn liten bok om ost 9789187501272Vero Moda - vmMano SL Top, Svart

Vila - Viivy 3/4 Top, SvartONLY Blair blus, Mörkblå

Men ja, oavsett vad jag själv känner så sitter jag nu här, jobbat för mycket, målat hall och barnrum, borrat och skruvat upp diverse prylar och hyllor  när mannen varit bortrest- och känner mig rätt sliten. För att jag inte gör avkall på något. Lite min melodi, hamnar tillbaka i min känsla av att jag tror att jag är en superwoman (fast lite är jag ändå- känslan måste jag ju i alla fall behålla).

Allt har sin tid. 

Min tid är nu.

Idag tar jag ledigt och återhämtar mig.
Men jobbar på det långsiktiga…

 Vila - Vikuma LS Top, Rosa

Nytt grått babynest

Vila - Vilucy LS Shirt Minya Print, MörkblåEfashion Chana - Blus C56 Leopard, VitSoya - Peggy 4, Mörkblå

ONLY Elcos blus, Mörkblå
1537437987500

ABSOLUT4U kjol allround midiXantia Ljusstake 1 ljus BronsSvanefors Pläd 130x150 grönFransa Kids, långärmad body med blommorPaw Patrol Kortärmad pyjamas marinblåPJ Masks Kortärmad pyjamas marinblåBarbie Kortärmad T-shirt gulVäggdekor 3D Happy World trädet | 177x60cm

Oscar of Sweden Grå Kortärmad Skjorta Med Röd RutaSelected langærmet Slimpen-Pelle skjorta, VitCraft Light Down Vest, Woman, Dark NavyWeather Report 3/4 Pants Stretch, Herr, Khaki

Jag förstår såklart att alla grunder för separation eller skilsmässor är olika. Det kan ligga otrohet, misshandel, svek eller annat i botten- eller att känslor har suddats ut. Förutsättningarna är givetvis inte enkla, oavsett anledning. För i de flesta fall är konsekvenserna desamma.

Jag får ofta frågan kring vad jag kan rekommendera- utifrån mina egna erfarenheter- dvs detta är inget facit!

Väggdekor väggord väggtext Laundery a never ending storyBianco Biaalia sneakers, VitSelected Royce skor, MörkbrunECCO Cool sneakers, NavyBundgaard Classic gummistövlar, Navy

Ni kommer aldrig vara på samma plats i separationen. Det måste få ta tid att hitta sitt sätt och sina gränser för relationen. Antingen total tystnad eller behov av att prata.

Stående Lykta "hjärta" med glas -Mini-Poster - Röd Flower power A3 30x40cmVäggord - Gästrum

Skapa en öppen samtalsmiljö för barnet. Inget barn ska behöva känna att det lämnar ut vare sig mamma/pappa om de berättar något. Skapa en trygg miljö istället för att barnet/barnen inte ska våga berätta hur de haft det den senaste veckan. Barn ska inte behöva hamna i lojalitetskonflikter för att de vuxna inte kommer överens!

Köksrödskap, spisrengöringRAVEN QUEEN - Ever After High

Agera eller säg inte saker i affekt till den andre parten. Det blir sällan bra. Låt det gå några timmar innan du hör av dig vid irritationsmoment. Det går oftast över och är en petitess i det kaos ni är mitt uppe i.

Harry Potter Ron WeasleyShimmer & Shine Shimmer Gosedjur

Trälåda med text "Godsaker"Pokemon Booster Sun & Moon Burning ShadowsLjuslykta med LED-ljus

Mottainai: Wutai Mountain - Brädspel

1536048794871

Det finns säkert tusentals andra råd att ge. Men jag pratar bara utifrån egen erfarenhet och vad jag har tyckt fungerat för oss- samt vad som inte har fungerat.

All kärlek till er som går genom detta jobbiga/sorgliga/vidriga- men på andra sidan finns det LJUS!

♥ / KLARA

Patagonia Fleetwith Crux: Classic Navy Dress W's rntfcx2158-Klänningar

Meningen med hela skiten…

Kuddfodral lurvigt tigermönstrad

1532441709560793915002776162462.jpg

Av en händelse klickade jag hem en bok som följt mig genom hela sommarsemestern ( målet var att läsa ut en bok, inte ens det lyckades jag med…) – Meningen med hela skiten av Nina Åkestam. 4 år efter att den publicerats, och omdiskuterats, blev den min. Min bibel som jag nu rekommenderat många i min närhet.

BATTLELORE 2ND EDITION Brädspel SpelPrydnadskudde - Kudde 40cmNeuroshima Hex 3.0: Mephisto - Brädspel

15324212664902228635381886865163.jpg

Digital Våg, (2000 gram)Poster - Zebra 1 70x100cm

Beyblade Variares D:D + LauncherHust&Claire, Regnställ Pale LilacNaturehike Vattentät mobilförvaring Large 15 cm - Touch, Orange, LLemon Jelly AVA wine, Bordeaux/vinröd

Men om det bara var det. För det finns ju en karriär också. Eller ett jobb. Eller bara ett jobb. Det kanske är just där vi alla skiljer oss åt. Att ett jobb bara är ett jobb. Nina skriver just om detta i Kraschen- att vara duktig på allt utom att förstå varför man är det… Och när man går runt med det eviga ordet DUKTIG på näthinnan. Vem tjänar på att jag är duktig? Varför säger jag till mina barn att de är duktiga? För vem? För vad?

 

 • ”Om någon verkar få in orimligt mycket i sitt schema beror det på att något annat tar stryk. Och detta andra är antingen kvaliteten på jobbet, eller den egna hälsan. Många som har varit utbrända vittnar om hur de har gått helt upp i arbetet och inte hunnit med familj och vänner.”
 • ”Personer som är riktigt bra på att säga nej gillar man till och med ännu mer när de gör det, för det känns så naturligt och man uppskattar deras ärlighet”.

Tavla i trä "Först hade vi varandra"Ecco Biom Lite 80200359503, Dam, GrönVarmfodrad Axelda Svart, SvartWesc Edmond low top, Blå

Boken finns att köpa här.

Platta Poly 5.0 Oliv

Ta hand om er. Vet att vi är flera som dealar med HELA SKITEN.

/Klara

____________________________________________________________________________________________

Meningen med hela skiten- En ”tankebok”

Trail RunKraftig arbetshandske GUIDE 12Bäddset - Påslakan New Star

But why?

Ja, varför börjar jag blogga igen?

Jag älskar att skriva, väcka tankar och sprida lite färgglad glädje. Jag vill kunna prata om det fina, det jobbiga i en separation, om barnens utveckling, den snyggaste kjolen, karriären- på min plattform och på mina villkor.

Nu känner jag mig redo att fatta tangenterna på nytt. Så vem är jag?

 • Har du något smeknamn?
 • Klara är ju egentligen halva mitt namn. Anna-Klara är hela. Men min bror kallade mig för Bissa när jag var liten.
 • Vad jobbar du med?
 • Topraiders Sea Prödator, radio styrd liten båt
 • Hur ser er familjekonstellation ut?
 • Superstark LED-lampa Opal E27 2700K 1520 lumenPoster A4 21x30cm CupcakeTechnaxx Set med 3 detekteringssensorer TX-105, IP66, grön
 • Vad önskar du dig mest just nu?
 • En lugn sommarledighet med familjen och vänner. En paus fylld av spontanitet.
 • Hur skulle du beskriva din stil?
 • Batteri Roomba 400 Ni-MH 14.4V 3300mAhPoster A4 21x30cm Livet Er NåJulgranskula Rosa CarolineJamie Oliver Terrakotta Skål Vintage Blå 31 cm
 • Vilken maträtt är din favorit?
 • Jag älskar burrata med rökta körsbärstomater och pistagenötter. Jag föredrar fräscha sallader, franskt som asiatiskt, med mycket smak och grönsaker.
 • Vad sjunger du när du står i duschen?
 • Tar oftast inte så långa duscher men skulle nog vara nån klassiker från Stevie Wonder ”Don’t you worry ‘bout a thing” eller nåt annat från Motown.
 • När ingen ser, vad gör du då?
 • Kanske äter nåt sött eller nåt som definitivt skulle klassas som att småäta mellan målen… Nåt jag borde sluta med mao.
 • Vad stör du dig på hos andra?
 • 108 St Knopp PrincessDrinkpinnar - Ananas
 • Vad är ditt drömjobb?
 • Grön magi : från det galna sexiga köket 9789197992626
 • Hur balanserar du relationen, personlig tid och föräldraskapet?
 • Poster - Gitarr 40x50cmVäggord - Frys Kyl

Over and out.

Klara