Matta Bari Svart 70X200 CM

Celeste Cut Ljusstake

Vet inte om det är själva grejen att varken möjligheten rent kroppsligt eller orken som är i stort sett obefintlig som nån stans är och irriterar min kreativ nerv.

Ljusstake Stone Gold - Natur

Globen Lighting Bordslampa Crystal Small KromGloben Lighting Pendel Mini Plumber Borstad StålLED-belysning infälld OSRAM Cabinet LED Panel 4058075126442 5 W Varmvit VitVäggdekor Kladdkaka

Nån slags kurbitsinspirerad wallie är det väl i alla fall läge att skära ut och sätta upp som ett firande för att jag förhoppningsvis snart blir fullt rörlig och smärtfri i händer och armar. Det andra är inte lika akut ;).

Behöver FÄRG just nu. Det gråa tar död på min energi men då lobbar mitt inre och överkonsumerar färg i tankarna istället. Märkligt det där med psyket alltså! Men min hjärna verkar ju vara född positiv!

Början på nåt bra.

No drama. Nånting nytt och bättre hoppas jag. För att fortsätta på detta spåret funkar ju inte längre. Ondare, stelare, mer förnekande och ännu mer trötthet.
Min verklighet de senaste månaderna och det senaste året.

Bustan Piedestal LED 2x4.5WCult Design Tag till Evergrön kruka, RosmarinDammskyddsmask med ventil FFP3 D 3M 1883+ 8 stNitril Engångshandske Storlek (handskar): 9, L EN 374 KCL Dermatril 740 100 stESD Säkerhetslågskor Albatros Freestyle BLK ESD 42 S1P SvartSäkerhetsstövlar Albatros 40 S3 Svart, RödSäkerhetsstövlar Albatros FUNCTION MID SRC 44 S3 SvartHörselkåpor 22 dB Dörr Foto PROTECT BASIC 31 204420 1 st

Tack ❤

Min tid är nu

Ehmann 7300x0000 Dimmer infälld
Tror jag är där nu. Vågar säga nej, inte slå knut på mig själv fast jag egentligen vill så himla mycket- HELA tiden. Man pratar ju mycket om hållbarhet. Får väl anamma det hållbara sättet lite på mig själv nu också.

Müller 23483 Dimmer DIN-skena Passar: LED-lampa VitSpektrum iX12 Sändare 2,4 GHz Antal kanaler: 12 inkl. mottagareTraxxas XO-1 Borstlös motor 1:7 RC modellbil Elektrisk Gatumodell 4WD RtR 2,4 GHz

RC Motorflygplan Multiplex Xeno Uni 1245 mm ByggsatsGraupner Race Copter FPV Gate

Men ja, oavsett vad jag själv känner så sitter jag nu här, jobbat för mycket, målat hall och barnrum, borrat och skruvat upp diverse prylar och hyllor  när mannen varit bortrest- och känner mig rätt sliten. För att jag inte gör avkall på något. Lite min melodi, hamnar tillbaka i min känsla av att jag tror att jag är en superwoman (fast lite är jag ändå- känslan måste jag ju i alla fall behålla).

Allt har sin tid. 

Min tid är nu.

Idag tar jag ledigt och återhämtar mig.
Men jobbar på det långsiktiga…

 Reflex 6/14 Ch Switch 2 Carson Modellsport 1 st

8st Tavlor med Möss & Hjärtan - se beskrivningen

Reservdel Elektronisk startare, komplett Force Engine Passar till modell: 15 till 25:are Force-nitromotorerReely 112277C Reservdel Motorfäste av aluminiumModellbygge nätadapter reglerbar Hitec EPowerbox 100 V/AC, 230 V/AC 30 A 540 W

DigiSwitch Powerbox Systems 8.40 V
1537437987500

4x Dammsugarpåse - Electrolux E51 & AEG GR 5Servohållnings- och styrreglagesats 1:14 Carson Modellsport 500907288 1 stAmewi EC145 RC Helikopter RtFFoliestrykjärn Jamara 172140 1 stFlygplanspropeller Pichler C6321IDUN ljusstake, VitPablo vitTULIP Klämspot Vit

Väggdekor/Väggord Glöm dina bekymmerMini Tak/Vägglampa Vit MarkslöjdTaklampa vit PECHORAKROATIEN takkrona, Antik mässing

Jag förstår såklart att alla grunder för separation eller skilsmässor är olika. Det kan ligga otrohet, misshandel, svek eller annat i botten- eller att känslor har suddats ut. Förutsättningarna är givetvis inte enkla, oavsett anledning. För i de flesta fall är konsekvenserna desamma.

Jag får ofta frågan kring vad jag kan rekommendera- utifrån mina egna erfarenheter- dvs detta är inget facit!

Kids Concept, Sänggavel, ljusrosaVila - Vilucy SL Top Tiana, OffvitEfashion Chana - Blus C51, BlåPortabel påsförseglareEfashion Chana - Blus C56 Leopard, Gul

Ni kommer aldrig vara på samma plats i separationen. Det måste få ta tid att hitta sitt sätt och sina gränser för relationen. Antingen total tystnad eller behov av att prata.

Vero Moda - vmOlivia LS Shirt, BlåVila - Vilucy LS Shirt Randig, Vit / MörkblåFamily and Friends Kylskåpsmagnet

Skapa en öppen samtalsmiljö för barnet. Inget barn ska behöva känna att det lämnar ut vare sig mamma/pappa om de berättar något. Skapa en trygg miljö istället för att barnet/barnen inte ska våga berätta hur de haft det den senaste veckan. Barn ska inte behöva hamna i lojalitetskonflikter för att de vuxna inte kommer överens!

Julgranskula Röd KatarinaNinja Turtles Kortärmad pyjamas grå

Agera eller säg inte saker i affekt till den andre parten. Det blir sällan bra. Låt det gå några timmar innan du hör av dig vid irritationsmoment. Det går oftast över och är en petitess i det kaos ni är mitt uppe i.

Arts in stone - Till er bådaWeather Report, Ante Väst, Herr, Deep

Oscar of Sweden Röd Rutig SkjortaOscar of Sweden Vit Skjorta I Mjuk Bomull/linne BlandningYankee Candle Classic Medium Jar Wedding Day Candle 411g

Poster - Batman 21x30cm

1536048794871

Det finns säkert tusentals andra råd att ge. Men jag pratar bara utifrån egen erfarenhet och vad jag har tyckt fungerat för oss- samt vad som inte har fungerat.

All kärlek till er som går genom detta jobbiga/sorgliga/vidriga- men på andra sidan finns det LJUS!

♥ / KLARA

Ärta Blauwchokker 20 st frön rntfcx1333-Hem & Trädgård

Blauwschokker är en gammal europeisk ärtsort som ger plantor med vackra mörklila blommor och ärtskidor med ca 8 gröna ärtor i varje skida. Gör sig bra både i rabatten med sina fina blommor eller köksträdgården. 

Direktså mars till juni när jorden är uppvärmd och på en plats där det inte odlats på två år. Håll sådden jämt fuktig. Rensa bort ogräs regelbundet. Plantan blir upp till 150 cm hög. Den kan därför behöva stöd. Plocka av ärtskidorna regelbundet för att plantan ska fortsätta ge skörd.

Det tar cirka 14-16 veckor från sådd till skörd.

Sådjup: ca 3 cm

Plantavstånd: 6 cm

Radavstånd: 80 cm

Placering: soligt

Meningen med hela skiten…

Ilse Jacobsen Rub 2 gummistövlar, Svart

1532441709560793915002776162462.jpg

Av en händelse klickade jag hem en bok som följt mig genom hela sommarsemestern ( målet var att läsa ut en bok, inte ens det lyckades jag med…) – Meningen med hela skiten av Nina Åkestam. 4 år efter att den publicerats, och omdiskuterats, blev den min. Min bibel som jag nu rekommenderat många i min närhet.

Poster - I Love Shawn Mendes No.6 21x30cmAngry Birds Kylskåps MagnetSorel 'Yoot Pac Nylon' vinterstövlar, Svart

15324212664902228635381886865163.jpg

My Little Pony Equestria Girls Sunset Shimmer Classic Style DollPoster - Bokstaven X A4 21x30cm

Maileg Tandfe storebror musMy Little Pony Friendship is Magic Sosaie Pie, Twist Twirly HairstylesTeddykompaniet, Fluffies, Kanin, 23 cmVäggdekor väggord Yesterday Tomorrow Today 28x18cm

Men om det bara var det. För det finns ju en karriär också. Eller ett jobb. Eller bara ett jobb. Det kanske är just där vi alla skiljer oss åt. Att ett jobb bara är ett jobb. Nina skriver just om detta i Kraschen- att vara duktig på allt utom att förstå varför man är det… Och när man går runt med det eviga ordet DUKTIG på näthinnan. Vem tjänar på att jag är duktig? Varför säger jag till mina barn att de är duktiga? För vem? För vad?

 

 • ”Om någon verkar få in orimligt mycket i sitt schema beror det på att något annat tar stryk. Och detta andra är antingen kvaliteten på jobbet, eller den egna hälsan. Många som har varit utbrända vittnar om hur de har gått helt upp i arbetet och inte hunnit med familj och vänner.”
 • ”Personer som är riktigt bra på att säga nej gillar man till och med ännu mer när de gör det, för det känns så naturligt och man uppskattar deras ärlighet”.

Nikko, Radiostyrd, VelociTrax, GrönArkham Horror (3rd Ed) - BrädspelPandemic Legacy Gul Season 2 - BrädspelTärningsset - Vortex Slime (CHX27515) - Brädspel

Boken finns att köpa här.

Tvålpump Marmor guld 24cm

Ta hand om er. Vet att vi är flera som dealar med HELA SKITEN.

/Klara

____________________________________________________________________________________________

Meningen med hela skiten- En ”tankebok”

Colony - BrädspelSpel - Where Do I Live från Orchard ToysDigital termometer/hygrometer i miniformat

But why?

Ja, varför börjar jag blogga igen?

Jag älskar att skriva, väcka tankar och sprida lite färgglad glädje. Jag vill kunna prata om det fina, det jobbiga i en separation, om barnens utveckling, den snyggaste kjolen, karriären- på min plattform och på mina villkor.

Nu känner jag mig redo att fatta tangenterna på nytt. Så vem är jag?

 • Har du något smeknamn?
 • Klara är ju egentligen halva mitt namn. Anna-Klara är hela. Men min bror kallade mig för Bissa när jag var liten.
 • Vad jobbar du med?
 • Britax, Holiday Flame Röd
 • Hur ser er familjekonstellation ut?
 • Didriksons, Waterman Regnställ Glacier BlåPoster - Feelings are much like waves No.4 30x40cmPoster - Lets get lost No.3 40x50cm
 • Vad önskar du dig mest just nu?
 • En lugn sommarledighet med familjen och vänner. En paus fylld av spontanitet.
 • Hur skulle du beskriva din stil?
 • Bdk 18781 vaq cuero, CognacDuffy Sammet blå, BlåBoots Bdk Svart, SvartMysig Nattlampa, LED - Paul the bear
 • Vilken maträtt är din favorit?
 • Jag älskar burrata med rökta körsbärstomater och pistagenötter. Jag föredrar fräscha sallader, franskt som asiatiskt, med mycket smak och grönsaker.
 • Vad sjunger du när du står i duschen?
 • Tar oftast inte så långa duscher men skulle nog vara nån klassiker från Stevie Wonder ”Don’t you worry ‘bout a thing” eller nåt annat från Motown.
 • När ingen ser, vad gör du då?
 • Kanske äter nåt sött eller nåt som definitivt skulle klassas som att småäta mellan målen… Nåt jag borde sluta med mao.
 • Vad stör du dig på hos andra?
 • Platta Poly 9.0 120cm KolsvartBliz Active Tempo Smallface Blå
 • Vad är ditt drömjobb?
 • MIKROFON LITECOM M LÅNG SLADD
 • Hur balanserar du relationen, personlig tid och föräldraskapet?
 • Rubens barn Cutie Outfit RosegardenDomino Spel Deluxe 28 bitar

Over and out.

Klara