Poster - Tropiska löv svartvit 40x50cm


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
Craft PROGRESS CONTRAST - T-shirt med print - bright röd/vit

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
Ed Hardy Poster Panther
CMP Huvtröja med dragkedja - nero

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenChampion HOODED - Luvtröja - grå Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt CAPSULE by Simply Be VALUE DROPPED SHOULDER CARDIGAN - Kofta - burgundy
CECILIE copenhagen NOVA - Blus - navy

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
Damtröja Sweatshirt Svart Strlk 5XL

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
Skorzeny - Europas farligaste man

Försäkringskassan: Regeringen underskattar Ciso Tunika - rödCLOSED DEVIN - Skjorta - vitvhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
Frimärken Italien Sizilien Mi nr 3 stämplat kvalite enl bild
Closet CLOSET FRONT TIE DRESS - Maxiklänning - navy

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
comma Vardagsklänning - light blå

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. comma Långärmad tröja - vit
Oxfordskjorta F600, ljusblå storlek XL
Cream VALERY DRESS - Vardagsklänning - royal navy blå

På tisdagen godkände ministerrådetCream FLEUR BLOUSE - Blus - scarlet orangeCream GAIA WRAP CARDIGAN - Kofta - rose smokeCulture ANNEMARIE CARDIGAN - Kofta - blå iris melange den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
Cortefiel SLEEVELESS BUTTONED STYLE DRESS - Skjortklänning - marine blå
DAY Birger et Mikkelsen WHITNEY - Kofta - sycamore

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenDesigual ARLEN - Blus - röd/vit anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

Bogs CLASSIC BADGE TALL - Gummistövlar - grape/multicolor